Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM HD + LOGITECH Z-5500 Deneyimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik

@anexiety1 inceleme için teşekkürler öncelikle. kulaklık alma aşamasındayım birsey ögrenmem lazım eger yardımcı olursanız sevinirim. bu astro a40 dts destekli mi? optic girişi var mı?

Bu ses kartın da kulaklık için özel sağ/sol olmak üzere altın kaplama RCA girişler var zaten bu kartın ana konusu kulaklık Yerinde olsam optic düşünmezdim kulaklık için bu özel RCA girişler çok daha kalitelidir tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

8x e taktım çalıştı

Ekran kartı yerine bile taksan çalışır :D :D sadece sterio modda 196 kullanabilirsin. surround için 96khz max sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexiety1 -- 7 Mayıs 2011; 12:09:57 >
  • Creative X-fi titanium HD Ses sistemini almış bulunmaktayım, ilk izlenimlerim olumsuz daha detaylı analiz yapıp yorumlarımı paylaşacağım..

z5500 ile birlikte kullanıyorum
  • vay arkadaş biri olumlu diğeri olumsuz diyor bi ses kartı alıcaz arkadaşların yoruma güveniyorum ama bi iyi bi kötü sonuç kötü
  • creative x-fi titanium ile bunun arasında ne fark var arkadaslar ?

450 milyon parayı hakedicek ne yapıyorki bu kart ??
    üstündeki entegreler aynı değil mi ??

kondansatörler farklı derseniz de şunu derim , dijital çıkışta kondansatörler bir işe yaramaz sadece analog çıkışlarda iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 8 Mayıs 2011; 22:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

vay arkadaş biri olumlu diğeri olumsuz diyor bi ses kartı alıcaz arkadaşların yoruma güveniyorum ama bi iyi bi kötü sonuç kötü

http://forum.donanimhaber.com/m_48638627/tm.htm

burda da başka bir inceleme var istersen buna da bakabilirsin.
  • Z-5500 e bu kartı nasıl bağlayacağımızı hala çözemedim.OPT OUT var üsteki resimde en sağda.Oraya stardart RCA kablo mu takıcam? Yoksa özel bir opt kablomu var.Kartın kutusundan OPT çıkıyor ama o kablo oraya giren cinsten değil.Nasıl bağlıyorsunuz z-5500 valla çözemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Z-5500 e bu kartı nasıl bağlayacağımızı hala çözemedim.OPT OUT var üsteki resimde en sağda.Oraya stardart RCA kablo mu takıcam? Yoksa özel bir opt kablomu var.Kartın kutusundan OPT çıkıyor ama o kablo oraya giren cinsten değil.Nasıl bağlıyorsunuz z-5500 valla çözemedim bir türlü.

sen kartı aldın mı
  • Aynı ikiliyi ben evimde kullanıyorum. Yakın zamanda video lu inceleme gelecek arkadaşlar amatör ama idare edin. :)

Kısacası Creative Audigy 2 zs platinium pro 2 kullanıp buna geçen biri olarak. Kısacası anlatmak gerekirse Z5500 ü ilk defa bu kadar iyi ses çıkardığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Aynı ikiliyi ben evimde kullanıyorum. Yakın zamanda video lu inceleme gelecek arkadaşlar amatör ama idare edin. :)

Kısacası Creative Audigy 2 zs platinium pro 2 kullanıp buna geçen biri olarak. Kısacası anlatmak gerekirse Z5500 ü ilk defa bu kadar iyi ses çıkardığını görüyorum.

Merakla bekliyoruz
  • ustam hem bu kartı takıp hem de sli düzeni kurabili miyiz anakarta(msi gd65)...slot sayısı yeter mi?
  • bende bu kartı almaya gidiyorum bu sisteme yakışır diye düşünüyorum

CREATIVE X-FI TITANIUM HD + LOGITECH Z-5500 Deneyimi
  • @ALPER31

alper sistem 400 tl yi çok da hakediyor diyemiycem, eğer bütçe limitsizse al.. ama limitliyse 200tl'lik creative modelleri ile arasında çok da rasyonel bir fark yok..

bir de şeyi sorucam bu sendeki iki tane logitech f710'nun aynı anda çalışması sıkıntı doğurmuyor mu? oyunlarda vs..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

@ALPER31

alper sistem 400 tl yi çok da hakediyor diyemiycem, eğer bütçe limitsizse al.. ama limitliyse 200tl'lik creative modelleri ile arasında çok da rasyonel bir fark yok..

bir de şeyi sorucam bu sendeki iki tane logitech f710'nun aynı anda çalışması sıkıntı doğurmuyor mu? oyunlarda vs..?

@ _XpLoSiVe_
    sistem nasıl 400 ü hak etmiyor anlamadım yani...sistem o kadar mı kötü benim yoksa creative mi 400 tl yi hak etmiyor onu anlamadım bunu açıkla lütfen 2 adet f710 ile çakışma vs yok pes 2011 oynuyoruz karşılıklı arkadaşlarla. sistem ps3 oldu bunların sayedinde
    ps3 ün pabucunu dama attık

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

@ALPER31

@ _XpLoSiVe_
    sistem nasıl 400 ü hak etmiyor anlamadım yani...sistem o kadar mı kötü benim yoksa creative mi 400 tl yi hak etmiyor onu anlamadım bunu açıkla lütfen 2 adet f710 ile çakışma vs yok pes 2011 oynuyoruz karşılıklı arkadaşlarla. sistem ps3 oldu bunların sayedinde

Creative Hd Titanium PCI-Ex var vatandan 410tl ye almıştım aynı zamanda ses sistemim logitech z5500.. bu bağlamda kartın 400tl yi hakettiği konusunda kesinlikle şüphelerim var; kart extreme kulaklıklarla kullanım için optimize edilmiş dolayısıyla z5500 le performansına bakıldığında 200tl lik bir creative ses kartı ile arada kayda değer büyük bir fark ne yazıkki yok..

ben de de logitech f710 var.. ikincisini alsam oyunlarda sorun yaşardım diye korkuyordum.. madem sıkıntı yok ben de alabilirim.. o zaman..

• quote:

quote:

quote:

@ALPER31

@ _XpLoSiVe_

Creative Hd Titanium PCI-Ex var vatandan 410tl ye almıştım aynı zamanda ses sistemim logitech z5500.. bu bağlamda kartın 400tl yi hakettiği konusunda kesinlikle şüphelerim var; kart extreme kulaklıklarla kullanım için optimize edilmiş dolayısıyla z5500 le performansına bakıldığında 200tl lik bir creative ses kartı ile arada kayda değer büyük bir fark ne yazıkki yok..

ben de de logitech f710 var.. ikincisini alsam oyunlarda sorun yaşardım diye korkuyordum.. madem sıkıntı yok ben de alabilirim.. o zaman..

al al al bende öyle şüphelendiğim için bi tane aldım sonra 2.sini aldım...3 gün sonra..karta gelince geçen yaz x fi titanıum fatal1ty vardı...şimdi bunu almak bana daha mantıklı geliyor...en azından daha güncel..fatal1ty 2008 üretimiydi herhalde...sonuda fatal1ty 300 + tl..vermişken bunu almak mantıklı geliyor teşekkürler f 710 un şimdiden hayırlı olsun

• quote:

al al al bende öyle şüphelendiğim için bi tane aldım sonra 2.sini aldım...3 gün sonra..karta gelince geçen yaz x fi titanıum fatal1ty vardı...şimdi bunu almak bana daha mantıklı geliyor...en azından daha güncel..fatal1ty 2008 üretimiydi herhalde...sonuda fatal1ty 300 + tl..vermişken bunu almak mantıklı geliyor teşekkürler f 710 un şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler,

evet kart yazılımı daha güncel; fakat performansı daha mı güncel dersen net cevap vermek zor , zamanında bana da çok fark yok diyenler oldu ama ben tecrübeleri dinlemeyip en iyisini almak istediğim için almıştım ama aldıktan ve denedikten sonra değiştirmeyi düşündüm vatandan başka bir şeyle fakat üşendim açıkcası uğraşmak istemedim..

• quote:

quote:

teşekkürler,

evet kart yazılımı daha güncel; fakat performansı daha mı güncel dersen net cevap vermek zor , zamanında bana da çok fark yok diyenler oldu ama ben tecrübeleri dinlemeyip en iyisini almak istediğim için almıştım ama aldıktan ve denedikten sonra değiştirmeyi düşündüm vatandan başka bir şeyle fakat üşendim açıkcası uğraşmak istemedim..

dostum pm e bakar mısın kartı alma aşamasındayım...

• evet arkadaşlar dün öğlen saatlerinde ses kartını aldım...kısaca söylemek gerekirse işini yapıyor z 5500 uyandığı uykudan uyandı...geçen yaz 1 aylığına x fi titanıum fatal1ty kullandım...ama bu kart biraz daha farklı diye düşünüyorum...kısaca bütçeniz varsa bu kartı gözden geçirin diyorum...Alanlara şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

evet arkadaşlar dün öğlen saatlerinde ses kartını aldım...kısaca söylemek gerekirse işini yapıyor z 5500 uyandığı uykudan uyandı...geçen yaz 1 aylığına x fi titanıum fatal1ty kullandım...ama bu kart biraz daha farklı diye düşünüyorum...kısaca bütçeniz varsa bu kartı gözden geçirin diyorum...Alanlara şimdiden hayırlı olsun

Kesinlikle katılıyorum. Creative X-Fi Xtreme Gamer'dan bu ses kartına geçiş yaptım. Logitech Z5500 ile seslerin daha detaylı geldiğini söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.