Şimdi Ara

Creative Recon3D vs X-Fi Titanium Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ses kartı almayı düşünüyorum 2 ürün arasında hangisi diğerinden üstün ve kalitelidir, tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçem kısıtlı olduğu için daha iyisini şu anda almaya müsait değilim , kullanım amacım kaliteli müzik ve profesyonel amaç (prodüksüyon)

SoundBlaster Recon3D - 231 TL

SoundBlaster X-Fi Titanium - 200-230 TL

Güncelleme: Eylül Ayında X-Fi Titanium Aldım.. Üründen gayet memnunum lakin Creative maalesef Win8 için kapsamlı bir driver çıkarmadı maalesef (Beta var sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 23 Kasım 2012; 17:19:10 >

• http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102041 SoundBlaster Recon3D

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102043 SoundBlasterX-Fi Titanium

burada yazılanlar doğru ise titanium un özellikleri bana daha iyi gibi geldi yine de kullananlar daha iyi yorumlayacaktır
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder

• SoundBlasterX-Fi Titanium kullanıyorum. Harman Kardon Sound Stickiii ile birlikte sonuç Mükemmel:))
    Karla karışık yağmur, bulutla barışık ben
  • Tabii ki titanium.
  • Titanium her ne kadar daha iyi densede genel olarak ben Recon 3d yi alırım zira Titanium çok eski bir kart ve Windows 7 ile tam olarak uyumlu değil, sürücü optimizasyonu başarılı değil. Recon 3d çok daha yeni bir ürün, yorumlarıda fena değil, tercih edilebilir.
  • recon 3d daha yeni bir kart fakat snr değerinin 102 db olması titanium un da 109 db olması abest değil mi sadece snr değeri tek başına bir ölçüt değil biliyorum ama recon 3d daha yeni teknoloji belki w7 ye daha uyumlu belki yeni özelliklere sahip ama yine de titanium un müzikal kalitede daha üstün olduğunu düşünüyorum tercih sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değil. Recon 3d çok daha yeni bir ürün
    MegaWorks THX 550 5.1 ses sistemi
    i-trigue 3300 2.1 ses sistemi
  • Recon 3D için özellikle oyun tarafında çok olumlu yorumlar var. Fakat, openal ve asio donanımsal destek vermediğini düşünürsek. Titanium daha iyi gözüküyor. Tabiki, creative gibi paragöz bir firmanın win8 için eski kartlarına desteği keseceğide kesin bence.

Kısaca; altı sakal üstü bıyık
  • Bende Sizin gibi Prof. Müzikle uğraşmaktayım Bu önerdiğiniz kartlar oyunlar için en iyi performans alıcağınız kartlar Söz konusu Professionel Bir Aranjörlük ise Harici Ses kartlarına yönelmenizde fayda var ve Ses Kartı alırken DİKKAT EDECEĞİNİZ USUSLARDAN BİRİ "SOUNDBLASTER" İbaresi olmayan Ses kartlarından Almanız SOUND BLASTER oyunlar için üretilmiş bir teknoloji farklı amaçlar için Kullanmanız Size eksi bi yön sağlamaz ama Yapacağınınız Sound kaydı İçin Alt Yapı Çalışmaları gibi Ses Konusunda Sizi tam olarak Tatmin Etmeyebilir...Harici Cihazların + Olarak Bir çok Cihazı Bağlayabilme Özelliği mevcut... Beyoğlu Tünel Meydanında Tüm Müzik Marketlerinde 200 - 250tl Civarı Harici Ses Kayıt ve aranjörlük için Amatör Ruhlara hitap Eden Ses Kartları mevcuttur Bakmanızı tavsiye Ederim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrme

Bende Sizin gibi Prof. Müzikle uğraşmaktayım Bu önerdiğiniz kartlar oyunlar için en iyi performans alıcağınız kartlar Söz konusu Professionel Bir Aranjörlük ise Harici Ses kartlarına yönelmenizde fayda var ve Ses Kartı alırken DİKKAT EDECEĞİNİZ USUSLARDAN BİRİ "SOUNDBLASTER" İbaresi olmayan Ses kartlarından Almanız SOUND BLASTER oyunlar için üretilmiş bir teknoloji farklı amaçlar için Kullanmanız Size eksi bi yön sağlamaz ama Yapacağınınız Sound kaydı İçin Alt Yapı Çalışmaları gibi Ses Konusunda Sizi tam olarak Tatmin Etmeyebilir...Harici Cihazların + Olarak Bir çok Cihazı Bağlayabilme Özelliği mevcut... Beyoğlu Tünel Meydanında Tüm Müzik Marketlerinde 200 - 250tl Civarı Harici Ses Kayıt ve aranjörlük için Amatör Ruhlara hitap Eden Ses Kartları mevcuttur Bakmanızı tavsiye Ederim.....

teşekkür ederim, siz ne kullanıyorsunuz hocam ?

• bu ürünler ağırlıklı oyun için tasarlandıysa ki ben oyun için tercih etmeyeceğim. benim için önemli olan ses kalitesi ve müziğin kalitesidir hocalar.

Orijinalden alıntı: hlttmz

bu ürünler ağırlıklı oyun için tasarlandıysa ki ben oyun için tercih etmeyeceğim. benim için önemli olan ses kalitesi ve müziğin kalitesidir hocalar.

Bu Kullanmak istediğin ses Kartları müzikte, oyunlarda, filmlerde gerçekçiliği sağlamak ve kaliteli ses duymak için tasarlanmış bunun yannda tabiki kayıt yapılabilir ama sırf bu iş için değişik harici kartlardan daha çok verim alabilirsiniz çünkü harici kartların sürücüsü kendi üstünde bulunur ama Pc kasasının içine taktığınız ses kartı CPU - Ram vb gibi Donanımsal Olarak hem pcnizin hem kartınızın performansını kullanmakta olup buda Yapıcağınız kullanacağınız Müzik Kayıtlarında Editleme Yaparken Takılmalara vb. Durumlara yol açmakta Ve doğal olarak Pcnizini Ses kartınıza göre Donanımsal Upgrade yapmak gerek ...

ben şuan "Roland UA-55 Quad-Capture" kullanmaktayım Professionel kayıt ve Ses kalitesi süper bir kart...

Bu linkten inceleyebilirsin ==>http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16671&gid=3934

• quote:

arkadaşlar selam,

ses kartı almayı düşünüyorum 2 ürün arasında hangisi diğerinden üstün ve kalitelidir, tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçem kısıtlı olduğu için daha iyisini şu anda almaya müsait değilim , kullanım amacım kaliteli müzik ve profesyonel amaç (prodüksüyon)

SoundBlaster Recon3D - 231 TL

SoundBlaster X-Fi Titanium - 200-230 TL

Bende aynı ikilemde kaldım, donanımlar konusunda tecrübem yeterli fakat ses kartları konusunda aynı şeyi söyleyemem bu nedenle uzun uzadıya araştırdım, birçok bilgiye eriştim kendi kullanım amacıma göre kararımı Recon 3D'den yana kullandım, Dahili kulaklık güçlendirici amfi benim için önemliydi, apartman dairesinde oturuyorum ve sadece kulaklık kullanma şansım var daha önceden aldığım Creative Tactic 3D Alpha ile kullanıyorum beni tatmin etti, Takıyorum kulaklıkları kendimi soyutluyorum ortamın gürültüsünden, yalnız şunu belirtmek istiyorum Tactic 3D Alpha ile herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama telefonumda sorunsuz kullandığım Sennheiser MM50 kulaklıkları bağladığımda basslar patlıyor ses çok çok kötü geliyor bu durumu çözebilmiş değilim
    SONY PLAYSTATION 4 1 TB PSN: KaradenizKARTALI ll Monster ABRA A5 V6.1 (16GB update) ll AMD Ryzen 9 3900X ll MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon ll Cooler Maste 120mm Su Soğutma ll CM HAF 912 ll 32 GB Kingston 3200 Mhz ll 500 GB Samsung 970 EVO Plus SSD ll 2x1 TB HDD ll Asus RTX 2080 Super DUAL EVO V2 ll Creative Sound Baster Recon3D ll Sennheiser PC 350 ll High Power Direct12 1000W

• quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Recon 3D için özellikle oyun tarafında çok olumlu yorumlar var. Fakat, openal ve asio donanımsal destek vermediğini düşünürsek. Titanium daha iyi gözüküyor. Tabiki, creative gibi paragöz bir firmanın win8 için eski kartlarına desteği keseceğide kesin bence.

Kısaca; altı sakal üstü bıyık

creative nin x-fi titanium için resmi windows 8 driveri mevcut (beta)

linkteki kartada bakabilirsin,müzik ağırlıklı ve prodüksüyonada uygun,titaniumlarıda yapılan testlerde geçmiş.

Orijinalden alıntı: sensei111

http://sound-cards-review.toptenreviews.com/asus-xonar-essence-stx-review.html

linkteki kartada bakabilirsin,müzik ağırlıklı ve prodüksüyonada uygun,titaniumlarıda yapılan testlerde geçmiş.

türkiye fiyatı 400 görünüyor. x-fi titanium sipariş verdim bugün. belli bir süre kullanırım. ilerde revizyon yaparım inşallah.

quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

http://sound-cards-review.toptenreviews.com/asus-xonar-essence-stx-review.html

türkiye fiyatı 400 görünüyor. x-fi titanium sipariş verdim bugün. belli bir süre kullanırım. ilerde revizyon yaparım inşallah.

sıfırmı,kaça alıyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.