Slm herkese, olaya bi son nokta koymak gerekiyodu ve ben stereo delisi biri olarak piyasada alınabilecek en mantıklı 2.1 seti arıyodum(pc için).tabi burda mantıklı derken hem fiyat hem performans olarak kast ediyorum.piyasadaki hemen hemen tüm markaları ya kullandım yada dinleme fırsatım oldu karar verme aşamasında alınabilecekler arasında şunlar vardı:
aslında altec atp-3 alacaktım ama teknolojisi baya eskimişti ve frekans aralığı cidden düşündürücüydü: 45Hz-18Khz. aralarından fiyat ve kalite olarak hemen sıyrılan CREATİVE I-TRIGUE 3300'E KARAR VERDİM.cihazı aldım tabii özelliklerini düşünerek.titanyum uydular + 25 watt rms sub + frekans 30Hz-20Khz + kablolu kumanda + dizayn...
açık konuşıyım creativi sevmem hemde hiç.eve geldim kutuyu açtım yine o eski berbat inspire serisinin kalitesizliğinin çıkmasından korkarken ? ? ? O DA NE boşa stres yapmışız.beklemediğim bi kalite bu?belkide bu serinin <font color='blue'>MAC</font id='blue'> kullanıcıları için üretilmesinden kaynaklanıyodur.ağzım açık kaldı valla bu kadar kaliteli olabileceğini ummuyordum.
hemen açtım ambalajlaması bile 10 tam puan.benim bi önceki MICROLAB AKLIMA GELDİ uzağından bile geçemez microlab.kurdum seti açtım arşivi sıradan gidiyorum her geçen şarkı biraz daha keyiflendim.inanılmaz bi ses inanılmaz tizler inanılmaz tok ve derin bir bas süper bir işçilik.DAHA NE DİYİM bu sefer creative beni mahçup etti acaip memnunum bi haftadır odadan çıktığım yok :)
<center><font color='blue'><font size='3'><u>SONUÇ:</u></font id='size3'></font id='blue'></center> <font color='blue'><font size='4'>+ ları:</font id='size4'></font id='blue'> * inanılmaz net ve temiz mid'ler ve tizler(TİTANYUM DRİVERLAR) * çok derin ve güzel bir bass(çatlama,pörtleme ve zorlanma yok,6.5 İNCH 25 WATT R.M.S) * görünüm müthiş zaten 2 sene üst üste tasarım ödülü almış. <center>
</center>* kablolu kumanda (on/off switch,volume,bass,kulaklık girişi) * ve beni dumur eden o <b><u>inanılmaz işçilik</u></b>
<font color='blue'><font size='4'>- leri:</font id='size4'></font id='blue'> * sadece ve sadece fiyatı 100$+KDV YAKLAŞIK 160 MİLYON...
BENCE ŞU ANDA PİYASADAKİ EN İYİ 2.1 BU KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.SİZ DE BENİM GİBİ MÜZİKLE YATIP MÜZİKLE KALKIYORSANIZ YANİ STEREOCUYSANIZ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM... [clps]
birader guzel hoparlor pc icin gayet iyi fiyat hicbisey degilmis mesleki ac?dan beni tatmin etmez ama hi-fi olarak guzelmis gorunumde harika sen bide bizim studiolarda kullandigimiz GENELEC marka hoparlorleri gorsen fillandiya ve danimarka urunu.. gorunumde superm?s.. gule gule kullan
Hayırlı olsun. Bende 2 hafta önce altec lansing atp3 aldım, birader de bana soramadan kendine sizin setten almış, haziran gibi 2 seti de dinleyebilme imkanına sahip olacağım. Muhakkak ki atp3'e göre daha iyi bir üründür ama aradaki bu fiyat farkına değer mi diye kafa yormadan edemiyorum. Neredeyse 2 katı fiyat farkı var çünkü. Bende sadece müzik ve ses dosyaları için atp3 aldım ve son derece memnunum. (Creative'i henüz dinlemedim, fazla yorum yapamam.) Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Saygılarımla...
set güzele benzio özellikle woofer baya sağlam ama 100$ çok fazla bence 2+1 için.
Bende alıcaktım, bir ara çok araştırdım ama o zaman bulamamıştım. Distribütörler getirme zahmetinde bulunmamşlar o zaman. İşçilik kalitesini tahmin edebiliyorum, bence <b>KDV si hariç</b> 100.- USD fiyatı ile makul. Güle güle kullan. [clps]
Bende İmzamdaki Var, Baya İyi. creativin 4+1 iyle karşılaştırınca kat kat daha iyi 4+1 den ama karşılaştırmakta doğrumu bilmem.
buda incelemesi, http://www.avault.com/hardware/getreview.asp?review=digitalsoundsystem80&page=1 bu adreste 19milyon kdv dahil gibi bi komik fiyata yazıo ama bence bakın :)http://www.hipernex.com/product.aspx?CategoryID=136&ItemID=1243 19 milyonsa balıklama atlayın. yurt dışı sitelerinde 125 sterlin 250 dolar arası gidio fiyatı :)(gerçi eski fiyatlar yenilenmemeiş ama olsun [afro] )
sizin Aldığınızında Wooferi Baya Deli Duruo :) Güle Güle Kullanın.
teşekkürler...senin ürünü ben hiç görmedim adını da duymadım nedir?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPaCeLoRD</i> <br />Bende İmzamdaki Var, Baya İyi. creativin 4+1 iyle karşılaştırınca kat kat daha iyi 4+1 den ama karşılaştırmakta doğrumu bilmem.
buda incelemesi, http://www.avault.com/hardware/getreview.asp?review=digitalsoundsystem80&page=1 bu adreste 19milyon kdv dahil gibi bi komik fiyata yazıo ama bence bakın :)http://www.hipernex.com/product.aspx?CategoryID=136&ItemID=1243 19 milyonsa balıklama atlayın. yurt dışı sitelerinde 125 sterlin 250 dolar arası gidio fiyatı :)(gerçi eski fiyatlar yenilenmemeiş ama olsun [afro] )
sizin Aldığınızında Wooferi Baya Deli Duruo :) Güle Güle Kullanın. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
senin urun cok eski ama gercekten cok iyi bi urun. Zamanında(2000 yılı) testlerini inceliyodum almayı dusunmustum sonra yamaha ms-50 de karar kilmistim.
Bu arada 19milyon o set icin imkansiz. SIfırı satılsa fiyati i-trigue e yaklasır..
kardeş 5.1 in önünü kapar bunlar [djsm]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme