Şimdi Ara

Creative Home Theater Connect DTS-610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullanan veya dinleyen herhangi bir bilgisi olan arkadas varmı urun ile ilgili?

• ddts-100e pek fazla bir getirisi olmadığı için gördüğüm zaman üstünde durmaya bile değmez diye düşünmüştüm...
  • peki bu dts-610 un fiyatı nedir? bu creative decoderler dışında analog sistemimizi digital yapabileceğimiz başka decoder yokmudur? eskiden jazz de-005 filan vardı,ahh ah
  • valla creative dışında kesin vardır

bu aletin tasarımı cok hosuma gitti ayrıca
  • ewt dediğin gibi tasarım geyet güzel bi baktımda creative in us sitesinde fiyatı $99.99 görünüyor..öle işte,Turkiye'ye girmedi dimi bu yavrucak?
  • türkyieye 2007 de gelir artık,ne kadar heyecanlandım bilemezsin
  • Sevgili Arkadaşlar,

Lütfen aranızda gereksiz yere tartışmayın, ilgili mesajlar silinmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

türkyieye 2007 de gelir artık,ne kadar heyecanlandım bilemezsin

başkasının beğendiği bir ürünü neden kötülüyorsunki.evet bence de çok güzel bir ürün. tr ye geldiğinde hemen alıcam. sanki bu forumun bilirkişileri sizsiniz.lütfen kişilere ve fikirlere biraz saygı

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

türkyieye 2007 de gelir artık,ne kadar heyecanlandım bilemezsin

başkasının beğendiği bir ürünü neden kötülüyorsunki.evet bence de çok güzel bir ürün. tr ye geldiğinde hemen alıcam. sanki bu forumun bilirkişileri sizsiniz.lütfen kişilere ve fikirlere biraz saygı

+10000 biraz teknik özellik ve ürünün getirilerini, yabancı forumlardaki okuduğunuz reviewları buraya yazarsanız aklıma yatarsa bende alırım

• @aykutx, bu konularda bilir kişi sen misin? Biz değiliz, ben değilim, ama sensen öğrenelim..
    Bir de ortada fikir yokken, sadece ddts-100e göre üstünlüğü olmayan bir ürün varken ne fikir ve kişiye saygısından bahsediyorsun ki?
    Ayrıca @tylor kardeşimiz o yorumuyla başkasının beğendiği bir ürünü nerde kötülemiş, ben göremedim?
    Bir de madem bu ürün beğenilen bir ürün, o zaman ne diye insanların fikri boş yere soruluyor burda???
  • burada daha çok tartışma vardı ama silinmiş wolverine ben takip ediodum tartışmayı ama moderator silmiş galiba.
  • Biliyorum, farkındayım, bence @mertkan arkadaşımız mod.lar arasında bu işe gerçek özveriyle yaklaşan biri. Saygı duyuyorum kendisine.
    Amacımız tartışmak değil ama yanlış yere bilgi verip bunu ısrarla savunanlara bunun böyle olmadığını göstermek lazım...
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

burada daha çok tartışma vardı ama silinmiş wolverine ben takip ediodum tartışmayı ama moderator silmiş galiba.
  • Ben şikayet ettim.İsteğim üzerine silindi.

Bence bu tarz tartışmalara girilmemeli, sonuçta herkes kimin ne olduğunu biliyor.
  • öncelikle yöneici arkadasımıza tesekkur edeyim
    sonrada teknik ozellikleri de yazayım fotoyla beraber

DTS Encoding - DTS Interactive:

Supports interactive real time, discrete multi-channel interactive DTS encoding up to 5.1 channels
    Low Latency of <50ms
    Supports DTS Bitstream
    Two Operation Modes:

2 modes selectable via push button
    Encode: Convert analog input for DTS encoding
    Bypass: Pass through Digital input for PCM or Compressed audio
    Connectivity:

DC In 5V DC Jack
    Line In - Front L/R 3.5mm Stereo
    Line In - Rear L/R 3.5mm Stereo
    Line In - Center / S.WFR 3.5mm Stereo
    Coax SPDIF In RCA gold
    Coax SPDIF Out RCA gold
    Optical SPDIF In Square type
    Optical SPDIF Out Square type

• Arkadaşım, bu cihaz dts çözme için yapılmış. Yani ben çok yanılmışım, ddts-100ün yaptığı onca işin sadece bir tanesini daha iyi yapıyor ama başka da bişey yok...
  • vay vay vay baya şık bişeymiş bu ya. wolverine sana bişey sorcam. ddts 100 alırsam bana ne gibi artıları olur. ses donanınım imzamda yazıyor. filmlerde nasıl bir etkisi olur ayrıca dvd playerın optic çıkışından sesi bağlarsam ne gibi artıları olur biraz açıklarsan sevinirim. bununla ilgili ddts300 yorumlarını okudum ama genelde gigaya bağlamıştın ve karşılaştırma yapmıştın jazzla. bu sorum hakkında bilgi verirsen sevinirim. tizlerde ve basslarda ne gibi değişiklik olur? film ve müzik için ayrı ayrı söylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Arkadaşım, bu cihaz dts çözme için yapılmış. Yani ben çok yanılmışım, ddts-100ün yaptığı onca işin sadece bir tanesini daha iyi yapıyor ama başka da bişey yok...

hatasız kul olmaz
    bu ürün daha cok ev sineması için gibii ama yine de cevaplar bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 3 Aralık 2005, 19:20:51 >
  • hightowerfrl sen ne yapmayı düşünüyorsun? bu dekoderi alacakmısın? fiyatı baya bi tuzlu bunun ya. ddts 100 almayı neden düşünmüyorusn. sende de megaworks varmış.sonucta creative megaworks-ddts100 baya uyumlu olur bence.
  • tibi kardes ben crative firmasını seven biriyim hiçbir ürününde yamuk görmedim
    ddts 100 veya bu urunu su an için almayı düşünmüyorum !
    ama genel bir bilgi edineyim diyorum haa param olursa bir sekil tabi ciddi dusunurum

bana sekil itibarı ile cok hos geldi hem paylaşlayım istedim hemde gorusleri alayım bi dedim yani
    tabi arada atlamalar oldu ama simdi durum iyi

su an anladıgım kadarı ile daha cok home theater için bi urun gibi duruyo
  • anladım abi eyv. artık bakıcam bi arkta varsa gidip dinlicem yada mega yı arkadaşa götürüp takıp denicem.gercekten çok fark ediyosa alırım ya. sonucta gelecek için yatırm yapmış olurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.