Evde kullandığım Pioneer N-50 Network Audio Player cihazının internet bağlantısını yapmakta zorluk çekiyorum, bir kere başardım ama ondan bu bağlantıyı gerçekleştiremedim. Cihazın internet bağlantısı (kurulumu) ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Saygılar,
quote:
Orijinalden alıntı: bykamo
Selam arkadaşlar,
Evde kullandığım Pioneer N-50 Network Audio Player cihazının internet bağlantısını yapmakta zorluk çekiyorum, bir kere başardım ama ondan bu bağlantıyı gerçekleştiremedim. Cihazın internet bağlantısı (kurulumu) ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Saygılar,
bende cambridge audio stream magic6 kullanan biriyim ilk açıldığında kablosuz internet ağının şifresini istedi ve girdim bağlandı sonra ise şifre falan istemedi hatta güncellemeleri bile otomatik yapıyor.sizinde kablolu ise zaten bağlanır kablosuz ise ağ şifresini kontrol edin bağlanması gerekir ki laptap bağlanıyorsa bundan farkı yok bağlanması lazım.
bende bu tür bir cihaz kulanıyorum size önerim kablolu bağlantı yapın cihazın performansı bariz şekilde etkin oluyor .sınırsız internette kesinlikle olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: süper cüp
bende bu tür bir cihaz kulanıyorum size önerim kablolu bağlantı yapın cihazın performansı bariz şekilde etkin oluyor .sınırsız internette kesinlikle olmalı
modem farklı yerde olduğundan radyoları kablosuz dinliyorum zaten çoğu radyo 256 bits bile değil kablolu bağlasamda kalite artacağı aşikar ama cd kalitesinde olmadıktan sonra benim için farketmez.ama ben daha çok usb den flac dinliyor ve dac olarak kullanıyorum çok memnunum.
bykamoB
kullanıcısına yanıt
Statik IP vererek işe başlayın derim. DHCP den IP almasın.
Arkadaşlar, peki N50'nin radyosunu biz mi güncelliyoruz yoksa internete bağlandıkça otomatik güncelleme yapıyor mu?