Şimdi Ara

(Creative Gigaworks T3) Ne ayak?:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette gezinirken creative t3 modelini gördüm ürün hakikaten güzel birşeye benziyor ama çok pahalı.Bu ürünü gören duyan veya dinleyen var mı acaba çok merak ettim.

http://www.hepsiburada.com/creative-gigaworks-t3-2.1-speaker-/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd84356#tablnk

• Zamanında konusu açılmıştı, orada baya bir konuşmuştuk. Yalnız bu kadar yüksek bir fiyattan geleceğini tahmin etmemiştim. Kesinlikle o paraya değmez.

Dipnot: Birileri yazmadan söyleyeyim, subwoofer da 3 adet sürücü yok. Sağ ve soldaki sürücüler pasif sürücüdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Zamanında konusu açılmıştı, orada baya bir konuşmuştuk. Yalnız bu kadar yüksek bir fiyattan geleceğini tahmin etmemiştim. Kesinlikle o paraya değmez.

Dipnot: Birileri yazmadan söyleyeyim, subwoofer da 3 adet sürücü yok. Sağ ve soldaki sürücüler pasif sürücüdür.

pasif sürücü derken kımıldamıyomu yani?Fiyat konusundada seti görmemiş ve dinlememiş olmama rağmen sana katılıyorum.Bu parya bose alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 1 Temmuz 2009; 15:36:37 >
  • Kabaca, asıl sürücünün meydana getirdiği hava akımını emiyorlar, çünkü sub da hava portu yok. Yani içerideki hava ile titreşiyorlar ama aktif sürücü değiller.
  • quote:

Kabaca, asıl sürücünün meydana getirdiği hava akımını emiyorlar, çünkü sub da hava portu yok. Yani içerideki hava ile titreşiyorlar ama aktif sürücü değiller.

Ufaktan tahmin etmiştim
  • bu cihazın kaç watt rms e sahip olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı beyler?
  • quote:

Zamanında konusu açılmıştı, orada baya bir konuşmuştuk. Yalnız bu kadar yüksek bir fiyattan geleceğini tahmin etmemiştim. Kesinlikle o paraya değmez.

tam bi kandrmaca yani

mintonun böle bi seti vard gören vardr içinizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MeNzA, sistemin uydularının teki 15 watt, subwoofer ise 50 watt. Toplamda 80 Watt RMS imiş.

halog, Aslında kandırmaca yok ortada. Bir çok şirketin bu tür tasarımları var. Ayrıca zamanında atalayalper hocam durumu güzel bir şekilde açıklamıştı:

quote:

Bu tipteki sub'lar herzaman daha yumuşak alt frekanslar üretirler ama dezavantajları da vardır yüksek volume seviyelerini çok rahat kaldıramazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 13 Temmuz 2009; 21:47:34 >
  • höhh,çok pahalı girmiş piyasaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.