Şimdi Ara

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 İSTASYONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.741
Cevap
6
Favori
124.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kablo sorununu hallettim tercümesini yabancı forumlardaki testlerde ürün hakkında ne söylediklerini merak ettiğim için istedim sorunum yok
  • kardeşim ben gökcan dediklerin süperde en sonda dedin kafama taktın elideki sistem ne peki aylardan beri araştırıyorum kafama göre bir sistem bulamadım çok pağlı. bunları bastıracak elindeki sistem ne peki bana en kısa zamanda dön
  • satılık s750

http://forum.donanimhaber.com/m_12422969/mpage_27/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 15 Kasım 2008; 18:35:13 >
  • Eski başlığı hortlatalım...

HORT :D

Bu üründe optic ve coax desteği var mı acaba? Şunun için soruyorum, ürünle alakalı baktığım resimlerin hiçbirisinde bu iki bağlantıya rastlamadım...

İyi dinlenceler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Eski başlığı hortlatalım...

HORT :D

Bu üründe optic ve coax desteği var mı acaba? Şunun için soruyorum, ürünle alakalı baktığım resimlerin hiçbirisinde bu iki bağlantıya rastlamadım...

İyi dinlenceler dilerim...

hayır yok ürün analog dijital için decoder satılıyor ama bulmak çok zor
  • 2.1 olarak dinlenebiliyormu bu sistemKumanda kontrolunda stereo dolby ayarları varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: papa het

2.1 olarak dinlenebiliyormu bu sistemKumanda kontrolunda stereo dolby ayarları varmı

valla bende decoder var onda var stero modu 2 kolon çalma ama 7 kolon varken 2 sini çalmak niye fantezimi
  • benim kablo bozuldu heralde sağ arka hoparlor kabloyu oynatınca ses veriyor .. s750 için kablo satın alabileceğim bir yer var mı .. havya falan da yok tamir edecem diye daha çok bozarım kabloyu diye çekiniyorum..
  • quote:

hayır yok ürün analog dijital için decoder satılıyor ama bulmak çok zor

Anladığım kadarıyla set ile beraber gelen dekoder ile olmuyor optic işi. Cevap için çok teşekkür ederim dostum, iyi dinlenceler dilerim...
  • Bu uydu kablolarını nerde bulabilirim
     CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1  İSTASYONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 30 Nisan 2009; 2:10:59 >
  • hocam o uydu kablolarının bi özelliği yok heryerden bulabilirsin git bi elektronikçiye istediğin kablodan istediğin uzunlukta kestir bi ucuna erkek rca jack taktır oldu bitti
  • Uzun süredir işlerim nedeniyle ses sistemleri ile ilgilenemiyordum.
    Haftasonu yeniden s750 almaya karar verdim.Özlemişim bunlarla uğraşmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Uzun süredir işlerim nedeniyle ses sistemleri ile ilgilenemiyordum.
    Haftasonu yeniden s750 almaya karar verdim.Özlemişim bunlarla uğraşmayı

ooo kimleri görüyorum aykut abi gel uğra arada buralara ya sensiz olmuyo bu topik
  • Evet bu sabah aldım s750 yi ve biraz önce de kurulumu tamamladım.Benim emektar ddts 100 ü iyiki çıkarmamışım elimden.
    Birazdan başlıyorum film izlemeye.
    Biraz da oyun oynamak istiyorum ama uzun zamandır takip etmiyorum.
    Yeni çıkan güzel oyun varmı?
  • Call Of Dutty - World At War
    Godfather II

benim favorilerim hele COD da efektler harika!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROMOE

Call Of Dutty - World At War
    Godfather II

benim favorilerim hele COD da efektler harika!

Vay be en son cod2 oynamıştım galiba.Teşekkürler.
  • patlama sesleri oyunlarda kurşun sesleri fena sarıyo s750 ile
  • COD world at War da ses ayarlarında 7.1 seçeneğide mevcut. yan hoparlörler de oyunda aktif rol üstleniyor.
  • aynen öle @promoe ya 7.1 zevki bambaşka
  • Herkese selam,

Önceki gün bende S750 aldım ama kararsız kaldığım için henüz açmadım... Sizce Bunu kullanayım mı yoksa satıp LG HT503TH en sinema sistemi mi alayım... Asus N50 serisi laptop kullanıyorum ve gerekirse Creative X-Fi xtereme Audio Notebook alacağım...

Benim için film ve müziklerdeki ses kalitesi önemli... Bu iki ürünü (başka ev sinema tavsiyesi de olabilir) bilen birisi varsa bana fikir verebilir mi acaba...?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.