Şimdi Ara

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 İSTASYONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.741
Cevap
6
Favori
124.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartım tabiki elite pro ama audio console da dts ayarı yok! yanında gelen cd deki driveri yükledim eğer önerdiğin driver varsa linkini verirsen iyi olur! ayrıca harici konsol un arkasındaki gnd/aux ortak girişinden bağlıyorum zaten ,ama bi türlü ses alamadım sanırım driver probleminden o da!
  • Evet driver da sorun var sanırım, tekrar kurulum gerekebilir, fakat ilkönce biostan onboard ses kartının disabled olduğundan emin olmalısın, bilinen ses sürücüsünün creative olarak seçili olduğundan da emin olmalısın. Bunlardan sonrada sorun devam ederse, ilkönce creative in sitesinden elite pro için son driverı bilgisayara indirmelisin daha sonra, bunu kurmadan önce, creative ve mediasource ile ilgili eski sürücü ve driverların hepsini kaldırımak için sistemden tümünü uninstal ettikten sonra, drive cleaner pro programını bulup creative i seçip uninstaldan sonra da kalan parçaları temizlemelisin, ardından registry temizleyen bir programla bozuk ve işe yaramaz olanları temizlemelisin. Bunlardan sonra bilgiayar yeni driver ı kuruluma hazır olur. daha önce indirdiğin son driver ı kurduktan sonra creative nin sitesine bağlanarak otomatik yazılım güncelleme seçeneğini kullanarak eksik kalanların hepsini kurabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: PROMOE

kartım tabiki elite pro ama audio console da dts ayarı yok! yanında gelen cd deki driveri yükledim eğer önerdiğin driver varsa linkini verirsen iyi olur! ayrıca harici konsol un arkasındaki gnd/aux ortak girişinden bağlıyorum zaten ,ama bi türlü ses alamadım sanırım driver probleminden o da!

• aux olayını çözdüm artıx auxtan ses alabiliyorum! dediğin gibi driverları kjaldırdırdım sonra en sonuncusunu kurdum! eklerini updaterdan kurdum ama yok yine audio consolda decoder mode gözükmüyo!! en son hazırlanan beta driveri de kurdum onda da yok! görüntü aşağıdaki gbi! vista kullanıcısıyım!

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1  İSTASYONU
  • quote:

aux olayını çözdüm artıx auxtan ses alabiliyorum! dediğin gibi driverları kjaldırdırdım sonra en sonuncusunu kurdum! eklerini updaterdan kurdum ama yok yine audio consolda decoder mode gözükmüyo!! en son hazırlanan beta driveri de kurdum onda da yok! görüntü aşağıdaki gbi! vista kullanıcısıyım!

Sorun vista ile ilgili olabilir, bende xp var, istsersen creative in kendi forum sitesinden araştırma yapabilirsin

• kartı alalı yaklaşık 1 ay oldu! elite proyla ilgili sorularımın hepsine cevap buldum zamanla ve müzik zevkime ideal ayarlarıda deneye deneye keşfettim! harika ikili oldular creative x-fi elite pro ve gigaworks s750 gigaworks s750 sahiplerine kesinlikle öneririm elite proyu! valla dvd pek izlemiyorum yorum yapmam yanlış olur ama müzik performansı çoştu!! merak ediyorum hala çıkmadı üstü acaba creative ne planlıyo!! tabi daha üstü varıpta 1400 watt rms lik bişey beklemiyoruz ama en azından s750 nin digital versiyonunu sürebilirdi piyasaya! bu konuda fikri olan varmı ?
  • quote:

kartı alalı yaklaşık 1 ay oldu! elite proyla ilgili sorularımın hepsine cevap buldum zamanla ve müzik zevkime ideal ayarlarıda deneye deneye keşfettim! harika ikili oldular creative x-fi elite pro ve gigaworks s750 gigaworks s750 sahiplerine kesinlikle öneririm elite proyu! valla dvd pek izlemiyorum yorum yapmam yanlış olur ama müzik performansı çoştu!! merak ediyorum hala çıkmadı üstü acaba creative ne planlıyo!! tabi daha üstü varıpta 1400 watt rms lik bişey beklemiyoruz ama en azından s750 nin digital versiyonunu sürebilirdi piyasaya! bu konuda fikri olan varmı ?

Üstad sen setupla kullanmıyor musun şu an seti....Ne yapacaksın ki dijitali mijitali....

Kartı ben de öneriyorum şiddetle ama öncelikle para lazım, daha sonra da karttan anlamak lazım....
    Audigy bile yetiyor da artıyor millete... Herkes setup'a bağlamayacak ki....Burda herkes devedeci....Yanlış forum yani....

• quote:

Orjinalden alıntı: imperio

quote:

kartı alalı yaklaşık 1 ay oldu! elite proyla ilgili sorularımın hepsine cevap buldum zamanla ve müzik zevkime ideal ayarlarıda deneye deneye keşfettim! harika ikili oldular creative x-fi elite pro ve gigaworks s750 gigaworks s750 sahiplerine kesinlikle öneririm elite proyu! valla dvd pek izlemiyorum yorum yapmam yanlış olur ama müzik performansı çoştu!! merak ediyorum hala çıkmadı üstü acaba creative ne planlıyo!! tabi daha üstü varıpta 1400 watt rms lik bişey beklemiyoruz ama en azından s750 nin digital versiyonunu sürebilirdi piyasaya! bu konuda fikri olan varmı ?

Üstad sen setupla kullanmıyor musun şu an seti....Ne yapacaksın ki dijitali mijitali....

Kartı ben de öneriyorum şiddetle ama öncelikle para lazım, daha sonra da karttan anlamak lazım....
    Audigy bile yetiyor da artıyor millete... Herkes setup'a bağlamayacak ki....Burda herkes devedeci....Yanlış forum yani....

setupla kullanıyorum tabiki dijital benim işime yaramaz . her zaman "ANALOG RULEZ" müziği bile plaktan dinliyoruz dijitalle ne işimiz olur

digitali çıkarması istememin sebebi; digital s750 yi düşünsene, rakiplerinin tek silahı dijital oluşu! s750 yi dijital decoderli yaptın mı rakip mi kalır bekliyoruz creative in atakları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

setupla kullanıyorum tabiki dijital benim işime yaramaz . her zaman "ANALOG RULEZ" müziği bile plaktan dinliyoruz dijitalle ne işimiz olur

digitali çıkarması istememin sebebi; digital s750 yi düşünsene, rakiplerinin tek silahı dijital oluşu! s750 yi dijital decoderli yaptın mı rakip mi kalır bekliyoruz creative in atakları

müziği bile plaktan dinliyoruz dijitalle ne işimiz olur BAYILDIM BU LAFA YA...
    Ben setup'ımı KRK monitor ile kullanıyordum, plakta resmen zıplıyor...PC'de kedi gibi....

Vala dediğin gibi CREATIVE malzeme kalitesini konuşturup Dijital bi set çıkarsa EQ'lü falan, kaliteli geniş ekranlı bişey (öyle 800-900 watt olmasına da hiç gerek yok, 500 watt bile çok fazla herkese), 500 YTL'de fiyat koysa dediğin gibi piyadaki tüm setler silinir gider.... Ortada set kalmaz....
    Ben almam tabi, bana da senin dijital lazım değil, bendeki 550 YTL'lik LG bana fazlasıyla yetiyor film için....Ama herkesin almak için kuruk olacağı kesin....
    Ama bu asla olmaz sanırım...Yani olur da 1.500 YTL fiyat koyarlar kesin.... Ne kadar ekmek, o kadar köfte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 24 Temmuz 2008; 20:25:21 >

• valla ben tekno dınledıgım ıcın gıga s750 benı tatmın etmıyor bassı ıcımı tıtretmıyor ve sert vuruyor yumusak deıl ve portluyo x fi gamer la denedım arkta va<r z5500 fılmdede muzıktede oyundada 1 numara
  • Herkese merhaba .Bir sorunum var birkaç aydır bi türlü çözemediğim.s-750 yi ddts-100 ile tvix m-4100 divx playere coax ile bağlıyorum.Bazen center sesi gidiyor durduk yere ve decoderden sesi açınca tekrar geri geliyor.açmassam ses çıkmıyor.s-750 deki ses ayarlarını sabit tuutyorum hep,sesi dekoderden açıp kısıyorum doğrusuda bu galiba
  • Arkadaşlar uzun süredir kullanmnakta olduğum s750 yi birkaç gün önce sattım.

Multimedya setlerin kralı olan s750 den ayrıldığım için üzgünüm ama artık hi-fi ye geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar.

Biraz basın açıklaması gibi oldu ama idare edin artık.
  • Doğru yola gelmişsin zaten o paraya hi-fi sistem kurulur.
    kimseye s750 önermenin mantığı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

Doğru yola gelmişsin zaten o paraya hi-fi sistem kurulur.
    kimseye s750 önermenin mantığı yok

O paraya hangi h-fi yi kuruyorsun? olsa olsa low-fi kurarsın.
    pc için multimedya sistem olarak s750 yi herkese öneriyorum.
  • s750 kullanan ve kullanmayan ingilizcesi olan arkadaşlar linkini verdiğim iki detaylı incelemeyi özet olarak tercüme edebilirlermi acaba?

http://www.techtree.com/India/Reviews/Creative_Gigaworks_S750_71_Speaker_System/551-53123-536-1.html

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750.html

teşekkürler

• arkadaslar bu s750 yi anfiyle kullanan varmı varsa baglantıları nasıl yaptınız bende yamaha rx-v363 var bir turlu baglayamadım ozellikle sub ı nasıl baglayacaz lutfen acil yardım
  • gg üzerinden aldığım ve bugün elime geçen s750 ses sistemimin sadece sağ yan uydusundan ses gelmiyor ön uyduların kablosunu yan uyduların kanalına taktığımda ses geliyor yani sorun büyük ihtimalle ses kartı woofer arasındaki kablodan kaynaklanıyor bu kabloyu nerden bulabilirim acaba ürünün garantisi var kontu arasam nasıl bir uygulama yaparlar yardımcı olabilirmisiniz

not: resimdeki kablo (bir ucu üçlü diğer ucu dörtlü)

• quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

gg üzerinden aldığım ve bugün elime geçen s750 ses sistemimin sadece sağ yan uydusundan ses gelmiyor ön uyduların kablosunu yan uyduların kanalına taktığımda ses geliyor yani sorun büyük ihtimalle ses kartı woofer arasındaki kablodan kaynaklanıyor bu kabloyu nerden bulabilirim acaba ürünün garantisi var kontu arasam nasıl bir uygulama yaparlar yardımcı olabilirmisiniz

not: resimdeki kablo (bir ucu üçlü diğer ucu dörtlü)

eğer ses kartın 5.1 veya 6.1 ise giganın sidelerden birinden ses alamazsın bunun için 5.1-7.1 veya 6.1-7.1 upmix ayarını kullanman gerekli eğer audigy veya x-fi kartın varsa ara bağlantılarda bi sorun vardır kontrol et uydulara giden kablolarıda olmazsa o dediğin kablo büyük ihtimal bozuktur

• kendi ses kartlarının çıkışına göre yapmışlarda ondan bence 3 kablo olması bi bakıma iyi bir sürü kablo karmaşası olmaz ama bozulduğundada böle bulunmuyo işte oda ayrı
  • dostum 3 lü ucunda bi kablo daha olsa kablo karmaşasımı olacak ne farkederki yediyken sekiz olacak
  • Bir tarafı 3 lü diğer tarafı 4 lü.
    Evet orjinal şekli bu S750 PC bağlantı kablosunun.
    3 lü olan taraf PC ye 4 lü olan taraf S750 woofer ının arkasına renklerine gör bağlayacaksınız.
    Ben X-Fi platının champion series olmasına rağmen yine 3 lü tarafı Ses kartına takarak kullanabili yorum.
    quote:

dostum 3 lü ucunda bi kablo daha olsa kablo karmaşasımı olacak ne farkederki yediyken sekiz olacak

Bunların tercümesini neden istiyorsunuz? Tercüme isteyene kadar sorununuzu söyleseniz daha kolay cevap alırsınız.
    quote:

s750 kullanan ve kullanmayan ingilizcesi olan arkadaşlar linkini verdiğim iki detaylı incelemeyi özet olarak tercüme edebilirlermi acaba?

http://www.techtree.com/India/Reviews/Creative_Gigaworks_S750_71_Speaker_System/551-53123-536-1.html

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750.html

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.