Şimdi Ara

CREA LCD TV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
0
Favori
64.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digitürk'e nasıl modül ile üye oluyorsanız gene aynı şekilde olucak fakat HD isterseniz aylık ücreti farklı olucak Yok ben receiverida digitürkden alıyım derseniz onlar humax verecek cihaz güzel ama ozaman zaten bedava olan TRT Star D Show falan ücretli olucak aylık para vereceksiniz gibi ya CREA veya ozaman hangi markalar varsa o +modüllü digi üyeliği yada diginin verdiği alıcı ile bağlanma gerisini digi bilir ben sadece crea hakkında bilgi verebilirim bide HDMI ve Compenent var görüntü olarak ses olarak optik sanırım vardı zaten ama HDMI seside taşıyo
    optik olsun olmasın bi işe yaramaz kanallar en fazla stereo olur onuda optikle al alma farketmez

quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000

quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Receiver konusundan hiç anlamıyorum ama bahsi geçen CREA HD Receiver fiyat ve özellikler açısından ilgimi çekti. Yan oda kampanyasından faydalanıp Digiturk baglantısı ile TV seyredeceğim. Bu receiverı aldığım zaman, Digiturk HD yayınlar baslayana kadar sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim ? Ayrıca receiver ın digital ses çıkışı ve component çıkışı var mı ?

evet soruyu ağzımdan almışsın dostum.ben de merak içindeyim.crea receiver tamam fiyat cazip v.s v.s
    ama lig tv ne olacak?
    ben öyle tahmin ediyorum dg kendi receiverını verecek.çünkü bu konuda çalışmaları olduğunu biliyoruz.
    hatta bir fuarda tanıtımını da yaptılar.(forumda verilmişti)
    Fenerbahçe yi seyretmeden olmaz malum

• Gerek yok standart LNB ile izlersin ben izliyorum crea receiver+Lcd eutelsat da S2 de olanları deneyeceğim onlar 1080i yayın yapıyor fakat hava soğuk balkondaki çanağa dokunmak istemiyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: kurander

Konu başlığının dışına taştık biraz ama;
    http://ezinearticles.com/?DirecTV-HD-LNB-Upgrades-Getting-Crystal-Clear-High-Definition-Programming&id=299493

Verdiğim linkte HDTV seyredecekseniz özel LNB almalısınız diyor. Görünürde bizim dijital LNBler ile bir fark yok gibi.
    http://sadoun.com/Sat/Products/DirecTV/satc-kit.gif

Pcden yada hd receiver ile izleyenler LNB değiştirme gereği duymadan bu yayınları alabiliyor mu acaba? Yoksa dendiği gibi tüm sistemi yeniden HD'ye göre toplamak mı lazım?

• Digital çıkış sormamın sebebi, receiver ı digital ses sistemine baglayarak, maç, film yada güzel bir program seyrederken sistemden ses almak istiyorum. Sesin stereo olması benim için o kadar önemli değil. Gelen sinyali, merkez kolonu devre dışı bırakıp, stereo2x yapma sansım var. Bilgiler için teşekkurler.
  • crea receiver da card sharing de olacakmı?
  • digitürk ün vereceği humax ın fiyatı ne olacak acaba bilginiz var mı?
  • Crea da card sharin olmayacak nedeni illegal olduğundan ve zaten card sharing içinde aylık para verince başın ağrımadan izlersin HUMAX fiyatı digitürk abonesiz 530€ digi le ne olur bilmem yarısını falan alırlar belki ozaman 12 ay abone şartı ile
  • Baştan sona okudum. Signore'ye teşekkür ederim. Gerçekten bilinçi birisi olduğunu göstermiş. Yazdıklarında ters veya suçlayıcı bir tavır sezmedim. Crea için ise zaten aynı şeyleri burayı okumadan önce düşünmüi ve vestel'in 32750 modelini tercih etmiştim. Kararımdan önce Crea'nın 32" LCD'sini bir hayli inceledim ve sonra aynı fiyata bilinmedik bir marka alınmaz diye Vestele karar verdim. Sanırım dogru yapmışım. Digitürk'ün HD yayını paralı yapmasını ise esefle karşıladım. Ben HD yayın için extra para ödeme taraftarı değilim, ödeyen bulamazlarsa ne olacağınıda merakla bekleyeceğim. Kablo TV'ninde HD'ye geçme söylentisi var. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydayd

. Yazdıklarında ters veya suçlayıcı bir tavır sezmedim. Crea için ise zaten aynı şeyleri burayı okumadan önce düşünmüi ve vestel'in 32750 modelini tercih etmiştim.

pardon Crea hakkındaki düşünceniz nedir tam anlayamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydayd

Baştan sona okudum. Signore'ye teşekkür ederim. Gerçekten bilinçi birisi olduğunu göstermiş. Yazdıklarında ters veya suçlayıcı bir tavır sezmedim. Crea için ise zaten aynı şeyleri burayı okumadan önce düşünmüi ve vestel'in 32750 modelini tercih etmiştim. Kararımdan önce Crea'nın 32" LCD'sini bir hayli inceledim ve sonra aynı fiyata bilinmedik bir marka alınmaz diye Vestele karar verdim. Sanırım dogru yapmışım. Digitürk'ün HD yayını paralı yapmasını ise esefle karşıladım. Ben HD yayın için extra para ödeme taraftarı değilim, ödeyen bulamazlarsa ne olacağınıda merakla bekleyeceğim. Kablo TV'ninde HD'ye geçme söylentisi var. Bakalım zaman ne gösterecek.

Merak etmeyin arkadaşım, digitürk HD yayınlara para ödemek isteyecek o kadar çok insan bulacak ki, bunda hiç etkilenmeden hizmet verecek.

Ben de dahil olmak üzere bakalım kaçımız HD görüntülü yayını izleyip de üye olmamayı tercih edeceğiz.

• ben teknosada lg ve samsungla yan yana izledim lg den iyi görüntüsü var samsungla aynı gibi crea =1.799 ytl, samsusg =1.999 ytl 12 taksit yalnız toshibadaki görüntü hepsinden iyi idi oda 1.999 ytl özellikleri arasında çok fark yok toshiba 2000, diğerleri 1200 kontras samsung adı ile toshiba görüntü kalitesi ile, crea da fiatı ile dikkatimi çekti ama crea yeni ürün tutunmak için fiyatı biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum.
  • ayrıca crea'nın enerji sarfiyatı diğerlerinden düşük olduğu görünüyor ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Bence bu tip yerlerdeki tek kaynaktan gelen görüntüye güvenmeyin (Panellerin hepsinin renk ayarlarını bir acaip yapıyorlar+sinyal bazısına iyi bazısına kötü gelebiliyor) yanlız bazı markaların tek başına demoları olabiliyor onlar daha iyi fikir verir diye düşünüyorum.(Şahsen mümkün mertebe kendi HD demoları yerine tanıdık şeyleri seyretmeye gayret gösteriyorum)
    quote:

Orjinalden alıntı: tazveN_74

ben teknosada lg ve samsungla yan yana izledim lg den iyi görüntüsü var samsungla aynı gibi crea =1.799 ytl, samsusg =1.999 ytl 12 taksit yalnız toshibadaki görüntü hepsinden iyi idi oda 1.999 ytl özellikleri arasında çok fark yok toshiba 2000, diğerleri 1200 kontras samsung adı ile toshiba görüntü kalitesi ile, crea da fiatı ile dikkatimi çekti ama crea yeni ürün tutunmak için fiyatı biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum.

• İşin doğrusu en sağlıklı test,
    bu cihazları evde kullanırken, internette ideal ayarlar hakkında araştırma yapmak ve 1 haftallık kullanımdan sonra, cihazları tanıyarak, aynı görüntü kaynakları ile yapılabilir.

Ancak uygulamada bu kadar şartın, laboratuvar ortamı gibi bir araya gelmesi zor.
    Dolayısıyla genel olarak bence en iyi test, örneğin kendi dvd player'ınızı showroom'a götürerek, daha önceden en az 2 kere izlediğiniz ve sahnelerini iyi bildiğiniz filmi izlemek ile olur.
    Yine de renk tonları üzerine çok fazla takılmamak gerekir, çünkü renk ayarlarından olabilirde, olmayabilirde.
    Fakat birinde çizgiler kırık ise, renk geçişlerinde dalgalanma varsa, bu herhalde ayardan değil panel ve kullanılan görüntü işleme teknolojisinden kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 13 Şubat 2007; 8:27:07 >
  • Sevgili signore ürünle ilgili eleştirilere açık olmak gerekmekte crea henüz yeni bir ürün ve insanlar bu ürünü tanımıyor ve direk eleştiriyor neden yeni bir marka uzak doğudan gelıyor panelleri zaten dünyaca ünlü büyük firmaların panelleride orada üretilmiyormu konuyla ilgili olarak herkesin görüşlerini söylemesi doğal isteyen satın alır kullanır isteyen kullanmaz ben şahsen şu anda LCD düşünmediğim için bu ürüne sıcak bakamıyorum ben tercihimi plazmadan yana kullanırım 47"den 32" ine kadar bütün modellerini gördüm crea nın gerçekten fiyat performans olarak verdiğiniz parayı hak edecek bir ürün
    LCD düşünen herkese tavsiye edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zancelli
    Sevgili signore ürünle ilgili eleştirilere açık olmak gerekmekte crea henüz yeni bir ürün ve insanlar bu ürünü tanımıyor ve direk eleştiriyor neden yeni bir marka uzak doğudan gelıyor panelleri zaten dünyaca ünlü büyük firmaların panelleride orada üretilmiyormu konuyla ilgili olarak herkesin görüşlerini söylemesi doğal isteyen satın alır kullanır isteyen kullanmaz ben şahsen şu anda LCD düşünmediğim için bu ürüne sıcak bakamıyorum ben tercihimi plazmadan yana kullanırım 47"den 32" ine kadar bütün modellerini gördüm crea nın gerçekten fiyat performans olarak verdiğiniz parayı hak edecek bir ürün
    LCD düşünen herkese tavsiye edebilirim

Bildiğiniz gibi bir ürünün Uzakdoğu'da veya Avrupa'da, Amerika'da üretilmesi tek başına hiçbirşey ifade etmez.
    Önemli olan nerede üretildiği değil, hangi teknoloji ile, hangi altyapı, hangi ar-ge ... ile üretildiği.
    Bir ürünü kaliteli veya kalitesiz yapan kullanılan malzemedir, teknolojiyi besleyen mühendislik çalışmalarıdır vs.
    Yoksa en kaliteli makine ve ekipmanlarla üretilen ürünler Uzakdoğu'nun havasından etkilenip kalite kaybı yaşamıyor.

Dikkat ederseniz forumda bu kadar yorum yaparım ama kimseye X marka, Y model alın diye öneri yapmam;
    "olabilir, bakılabilir, düşünülebilir" derim hep.

Herkesin beklentisi, gözü farklı. Kimisi görüntü olsun yeter diyor, kimisi ekranda yüzen mor yılanların peşine koşuyor, bu tv sorunlu değişim isterim diyor.

Temel bilgileri aldıktan sonra, herkes kendisi için en iyi olan kararı kendisi verebilir.

• İzleme alanı yeteri kadar büyük olan kullanıcalar için tavsiyem FULL HD ve büyük ekran tabii :) inanılmaz bir zevk

47'' CREA LCD + Crea HD Receiver =580x12 ay taksiy (6.999YTL) olay bitmiştir 1 Hafta izledim artık digital yayın falan kesmiyor :) sadece zaga izliyorum normal yayın olarak.. birde haber bülteni
  • CREA CLV32SSTH

arkadaşlar bu tv nasıl kullanalar veya bilgisi olanlar goruntu kalitesi ve malzeme kalitesi nasıl?

yardımları için teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

CREA CLV32SSTH

arkadaşlar bu tv nasıl kullanalar veya bilgisi olanlar goruntu kalitesi ve malzeme kalitesi nasıl?

dostum ben bu tv nu aldım.öncelikle bu başlıktaki tartışmaları inceleyin.
    şu konuda da ben bir inceleme yapmıştım.
    http://resim.donanimhaber.com/m_9382428/mpage_1/key_crea%252Clcd//tm.htm#9565388

• quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

CREA CLV32SSTH

dostum ben bu tv nu aldım.öncelikle bu başlıktaki tartışmaları inceleyin.
    şu konuda da ben bir inceleme yapmıştım.
    http://resim.donanimhaber.com/m_9382428/mpage_1/key_crea%252Clcd//tm.htm#9565388

teşekkurler sonunda kullanan birilerini bulduguma sevindim

• rica ederim sorunuz olursa seve seve cevaplarım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.