Şimdi Ara

CREA LCD TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
0
Favori
64.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChordSolo

rica ederim sorunuz olursa seve seve cevaplarım

tv da pixellen me var mı?

bide birkaçtane daha fotograf koyabilrmisin?

teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

teşekkurler

dostum zaten bu yayınlarla piksellenme olmaması söz konusu olamaz.size vermiş olduğum linkte ben tüm fotoğrafları hd demo görüntüleri de dahil koymuştum...

• quote:

quote:

quote:

teşekkurler

dostum zaten bu yayınlarla piksellenme olmaması söz konusu olamaz.size vermiş olduğum linkte ben tüm fotoğrafları hd demo görüntüleri de dahil koymuştum...

pixellenme derken gozu cok rahasız ediyomu yani goze cok batıyomu?

• tavsiye edermisinz bu marka lcd ya ? fiyatlari fena degildi

bide suna bakarmsnz sizce nasil ben anlamam tv isinden almam gerek bu ara

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119994792&CS_Category=_SBFAD_117_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • valla piksellenme konusunda net bir yorum yapamam.göze gelecek rahatsızlık kişiye göre değişebilir.bana sorarsanız çok rahatsız etmiyor çoğunlukla,ama rahatsız ettiği zamanlar da olmuyor değil hani...
    özellikle kablosuz görüntü aktarıcı aldıktan sonra aynı görüntüyü CRT de seyredince özellikle farkı daha iyi anlıyor insan.
    dozdoz@
    dostum bence fiyat iyi,ürün alınabilir.ama zaten doğru başlık altındasınız şu an.bu konu altında önceki sayfalarda yoğun tartışmalar yaşandı.lütfen inceleyin ve kararınızı buna göre verin
  • quote:

valla piksellenme konusunda net bir yorum yapamam.göze gelecek rahatsızlık kişiye göre değişebilir.bana sorarsanız çok rahatsız etmiyor çoğunlukla,ama rahatsız ettiği zamanlar da olmuyor değil hani...
    özellikle kablosuz görüntü aktarıcı aldıktan sonra aynı görüntüyü CRT de seyredince özellikle farkı daha iyi anlıyor insan.
    dozdoz@
    dostum bence fiyat iyi,ürün alınabilir.ama zaten doğru başlık altındasınız şu an.bu konu altında önceki sayfalarda yoğun tartışmalar yaşandı.lütfen inceleyin ve kararınızı buna göre verin

ben bu başlıkdaki neredeyse tum sayfaları okudum

yardımız için teşekkurler

• quote:

quote:

valla piksellenme konusunda net bir yorum yapamam.göze gelecek rahatsızlık kişiye göre değişebilir.bana sorarsanız çok rahatsız etmiyor çoğunlukla,ama rahatsız ettiği zamanlar da olmuyor değil hani...
    dozdoz@

ben bu başlıkdaki neredeyse tum sayfaları okudum

yardımız için teşekkurler

rica ederim,kolay gelsin

• Ne için istediğinede bağlı bence ve bunada bakmayı unutma çünkü fiyat performans olarak çok tutuluyor

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27573
  • quote:

Orjinalden alıntı: roland3tr

Ne için istediğinede bağlı bence ve bunada bakmayı unutma çünkü fiyat performans olarak çok tutuluyor

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27573

ya peki crea nasildir ve verms oldgm linkteki urun nasil iyimi ? digiturk kualncam pc ye baglarm film icin fln belki ilerde ps3
  • Bi kere yolladığını direk ele çünkü hdmi girişi yok (orda göremedim özelliklerde) bence ilerde lazım olur sana özellikle ps3 düşünüyorsan. Sana önerdiğimin 37" (özellikleri aynı) olanının incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_15356468/tm.htm
  • quote:

Bi kere yolladığını direk ele çünkü hdmi girişi yok (orda göremedim özelliklerde) bence ilerde lazım olur sana özellikle ps3 düşünüyorsan. Sana önerdiğimin 37" (özellikleri aynı) olanının incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_15356468/tm.htm

verdign linktekinde fiyat farki vardir ayirca o odam icin buyuk gelir . ben max 1500 verirm . vestelde buldm ama bunu gorunce bunada bakym fikrim olsn die dedim . o bahsedgn giris nedir cakmam tv isinden
  • Verdiğim linktekini demiyorum sana zaten o linkteki inceleme 37" . Sana önerdiğim 32" zaten gösterdiğin creada 32". Ama 1500 diyorsan değişir tabi , 1640 a denk geliyor toshiba
  • quote:

Verdiğim linktekini demiyorum sana zaten o linkteki inceleme 37" . Sana önerdiğim 32" zaten gösterdiğin creada 32". Ama 1500 diyorsan değişir tabi , 1640 a denk geliyor toshiba

pm
  • crea 37" 1645 ytl şu an teknosada..
    37" ve hd
    sadece kontrast düşük ama şık alet..hepsiburada.com kıyaslnmış yer yer..
    orada pahalı arkadaslar..
    en düşük fiyat şu an teknosada
    bu ayarda dectron diye bi marka daha var..o da uygun ama hiç biyerde görmedim sadece nette buldum !!??
    bilginize..
    ayrıca olivium teknosayı takip etmelisiniz..kutusuz ürünler veya bazı teşhir ürünleri daha ucuza satılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatc -- 6 Ağustos 2007; 13:48:18 >
  • Decktronları Carefourda bulabilirsiniz.
  • Crea 'nın yeni yüzü Venera 1 Yıl içerisinde inanılmaz gelişme kaydetmekte LCD satın alacak arkadaşlara Carrefour'a bakmadan almayın derim..

• Size tavsiyem arkadaşlar HD TV alcaksanız FULL HD olanları yani yazanları alın. FULL HD Televizyonlar hakiki HD özellğine sahipdir. HD Ready olanlar ise sadece yazılımsal olarak HD özelliğine sahipdirler

FULL HD: Donanımsal olarak HD özellikleri vardır

HD Ready: Yazılımsal olarak sahipdir.
  • Full HD= 1920x1080p olan görüntülerdir. HD Ready bu çözünürlükte gelen yayınları çalıştırabilmektedir.

HD Ready olupta 1080p gösterebilen LCD 'leri alın derim fazla paraya gerek yok BlueRay dahil fazla fark yok Para eşittir fark olarak bakarsanız kesinlikle HD READY

Full HD sadece lüks olur.

PS3 (FULL HD oyun sayısı bile bir elin parmakları kadar.) Çoğu 720p
  • arkadasım kusura bakma ama tam cahil sallamasi olmuş. Bence bu konuyu bir daha araştır. Forumda bu konu ile ilgili topikler var

quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Size tavsiyem arkadaşlar HD TV alcaksanız FULL HD olanları yani yazanları alın. FULL HD Televizyonlar hakiki HD özellğine sahipdir. HD Ready olanlar ise sadece yazılımsal olarak HD özelliğine sahipdirler

FULL HD: Donanımsal olarak HD özellikleri vardır

HD Ready: Yazılımsal olarak sahipdir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.