Şimdi Ara

CREA LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
0
Favori
64.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crea ile igili düşüncelerinizi merak ediyorum. İnceleme fırsatı bulan oldu mu acaba?

CREA CLV32SS 32" LCD TELEVİZYON (81 EKRAN)

LGP Panel 32” (81 ekran)
    Ekran Oranı 16 : 9
    Çözünürlük 1366 x 768(WXGA)
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 600:1
    Max Renk 16.77M
    İzleme Açısı H / V 176
    TV / Video Uygulama Multi-media LCD Monitör & TV
    PIP PIP Screen (Move 4 position and Size control)
    PC/AV/TV Görüntü & Ses Geçişi
    Ses Mono, Stereo, 3D Sound
    Hoparlör/Speaker Entegre Hoparlör (10W) x 2
    (Stereo Broadcast Reception 3D Sound )
    DTV/HDTV Ready Var / 480i/P, 576P,720P 1080i
    Teletext, Geniş 16:9 / 4:3 / Zoom
    Bağlantılar PC & HDTV için RGB (15P D-sub) & DVI /Audio 1ch
    HDTV & DVD için Component 2 port Sesli
    Audio / Video için 2 x SCART
    AV2 (Composite/S-Video/Kulaklık /Audio 1ch)
    Entegre tek tuner
    FVS100-Kanal PAL/SECAM
    Ebat (W x H x D) / Ağırlık 810.7 x 634.8 x 105 (Stand 245) / 25.0Kg (Hoparlör ile

CREA CLV37SST 37" LCD TELEVİZYON (94 EKRAN)

LGP Panel 37” (94 ekran)
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 600:1
    Max Renk 16.77M
    İzleme Açısı H / V 176
    TV / Video Uygulama Multi-media LCD Ekran & TV
    Görüntü Kalitesi Good (On chip De-interlace) / Entegre Viewell Engine
    PIP PIP Screen (Move 5 position and Size control)
    PC/AV/TV & Sound Swapping
    Ses Mono, Stereo, Surround, Dual
    Hoparlör(Speaker) Entegre Hoparlör (15W) x 2
    ( Stereo Broadcast Reception Surround Sound )
    Diğer Teletext, Geniş 16:9 / 4:3 / Zoom
    AV2 (Composite/S-Video/Kulaklık/Audio 1ch)
    RS232C & Optical Sound Out
    Entegre Tek Tuner
    FVS100-Kanal PAL/SECAM
    Ebat (W x H x D) / Ağırlık 944.2 x 724.5 x 128 (Stand 282) / 32.0Kg (Hoparlör ile)

CREA CLV42SST 42" LCD TELEVİZYON (106 EKRAN)

LGP Panel 42 inch (106 ekran)
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 500:1
    Max Renk 16.77M
    İzleme Açısı H / V 176
    TV / Video Uygulama Multi-media LCD Display & TV
    Görüntü Kalitesi Good (On chip De-interlace) / Entegre Viewell Engine
    PIP PIP Screen (Move 5 position and Size control)
    PC/AV/TV Screen & Sound Swapping
    Ses Mono, Stereo, Surround, Dual
    Hoparlör(Speaker) Entegre Hoparlör (15W) x 2
    ( Stereo Broadcast Reception Surround Sound )
    Diğer Teletext, Geniş 16:9 / 4:3 / Zoom
    AV2 (Composite/S-Video/Kulaklık/Audio 1ch)
    RS232C & Optical Sound Out
    Entegre Tek Tuner
    FVS100-Kanal PAL/SECAM
    Ebat (W x H x D) / Ağırlık 1091 x 809.6 x 139 (Stand 282) / 38.0Kg (Hoparlör ile)

• şirket ile ilgili bilgi,
    http://www.btnet.com.tr/haber.phtml?kategori=7&yazi_id=555000217
    benim bildiğim eski bir bilgisayar toptancısı, montaj lcd-plazma işine girmişler..........
    ürün özellikleri iyi gibi............
    selamlar
  • kontrast oranları sorun biraz galiba.
    aynı ürünler için teknosada ve hepsiburada.com'da çok farklı fiyatlar var
    mesela şu an 42" modeli teknosa'da 678 ytl daha ucuz...
  • değişik kaynaklarla, dvd-pc-rf anten-uydu vs.... izleyip karar vermeli bu tip fason ürünleri, yoksa samsung-lg gözü kapalı alırım.............
    selamlar
  • Crea almayı düşünmüyorum.. Benimde aklımda Samsung yada LG var. Sadece görüşleri merak ettim.
    Saygılar.
  • Merhabalar Öncelikle....

Crea henüz 14 aylık bir bebek Bu nedenle henüz çok fazla ismi duyulmamış bir marka gibi gelebilir sizlere..

Şirketimiz İstanbulda genel müdürlüğü, Ankara, İzmir ve Adana 'da bölge müdürlükleri şeklinde yapılanmıştır. Son dönemde özellikle TeknoSA, Evkur, Teknoroma ve elbette kendi bayiliklerimiz ile son kullanıcılarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Ürünün muadillerine göre ucuz olmasının tek sebebi yeni bir marka oluşturma sebebiyle müşterilerimizin ilgisini çekmektir.

"Crea" tescvilli bir yerli üretim malıdır, Snayi Bakanlığından alınmış garanti belgesi ve Satış sonrası hizmetleri yeterlilik belgesi ile ISO900X Kalite standart belgesine sahiptir.

Ürünlerimiz standart 2 yıl garantilidir ve 2 yıl yerinde servis verilmektedir.(Kurulum dahil)

ürünlerimiz ve şirketimizle ile ilgili detayları web sitamizde bulabilirsiniz.

http://www.crea.com.tr

Herkese tüm düşünceleri için teşekkürler...
    Sevgiler&Saygılar

• tamam da ben bu tv yi alıp evinde izleyenlerden görüş almak istiyorum ya da inceleme fırstı bulan var mı örneğin ben kablolu takıp izleyecem görüntü nasl izleyen var mı? bilgisayar ekranı olarak performansı nedir hareketli görüntülerde yenileme hızı yeterli mi? ben bu tip cevaplar arıyorum. ben de biliyorum crea lcd de yeni bir marka bunları geçin gerçekleri asıl kullananlardan duymak istiyorum saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de görüşleri halen merak ediyorum ama forumda alan ve kullanan kimse yok sanırım. Teknosa da gördüğüm kadarıyla görüntüsü fena değil.. aslında plazma almak istiyorum ama eğer lcd düşünüyor olsaydım ciddi düşünürdüm crea'yı çünkü fiyatı çok uygun.
  • Bir arkadaşım 32" olan modelini aldı. Dün akşam az da olsa inceleme şansı buldum. Pc girişinden pc bağlıydı ve görüntü tatminkar bir seviyedeydi. Ayrıca yine pc'den dvd izledik ve diğer lcd tv'lere göre bir fark yoktu ama tabi esas komponent veya dvi'dan bağlayıp denemek lazım. Bunun haricinde rgb scarttan bağlı olan uydu yayınlarını da izledik. Genel olarak fena değildi görüntü ama hala tüplü tv'lerden iyi değil. Bitrate oranları düşük olduğu için görüntüde ufak çaplı dağılmalar olabiliyor ki ben bunu kendi evimdeki Samsung'da da görebiliyorum. Fiyatı ise oldukça cezbedici. 1999 ytl 12-15 taksit, tek ödemede ise 1800 lira.
  • teşekkürler ozan kardeş izlenimlerin için az da olsa bilgilendirdin beni.bir de şu kablolu yayını da izleyip bilgi veren biri olursa galiba creayı eve alacam.
  • Kablolu yayınlar ile sonuç kötü olacaktır, zira tüm lcd'lerde durum böyle. Kablolu tv ile kullanacaksanız boşuna lcd almayın derim ben. Gidin crt 100 hz bir tv alın o durumda
  • kısaca şöyle ucuz etin yahnisi arkadaşlar kontras oranı berbat daha ne diyim
  • Kontrast oranları ile ilgili bilinmesi gereken bir konuyu tekrar ileteyim;

500:1 600:1 1000:1 gibi oranlar standart kontrast oranları iken;
    5000:1 10000:1 gibi ifadeler maksimum çıkabilecek kontrast değerleridir.

Ülkemizde yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için , her firma tercih ettiği test sonucuna göre değer yayınlamaktadır.

500:1 yada 600:1 olan bir lcd gerektiğinde 5000:1 e yada 10000:1 e kadar çıkabilmektedir. Şu an için hiç bir LCD stabil ve devamlı bir şekilde 10000:1 kontrastta çalışamaz. Çalışması demek , ortalama 70000 saat olan ömrünü 2000-3000 saatte tamamlaması manasına gelir.

Umarım yayınlanan kontrast oranları ile ilgili biraz ipucu verebilmişimdir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNOCİN

tamam da ben bu tv yi alıp evinde izleyenlerden görüş almak istiyorum ya da inceleme fırstı bulan var mı örneğin ben kablolu takıp izleyecem görüntü nasl izleyen var mı? bilgisayar ekranı olarak performansı nedir hareketli görüntülerde yenileme hızı yeterli mi? ben bu tip cevaplar arıyorum. ben de biliyorum crea lcd de yeni bir marka bunları geçin gerçekleri asıl kullananlardan duymak istiyorum saygılar

İşyerine aldık kablolu yayın var. teknosadayken lg ile üstüstelerdi görüntü farkı yoktu. fakat kablolu yayında çok kötü görüntüsü var. insanlar yağlı boya resim gibi görünüyor. sesi ve özellikleri yeterli. Kablolu yayında izleyeceksen lcd alma sakın. Fiyat olarak 3000 ytl civarı peşin fiyatına 15 ay teknosada. fiyatı vestelin 37 ekranından 750 ytl ucuz. lg'nin 32 ekranında 250 ytl pahalı. teknosaya git gör öyle al.

• valla ne yapacağımı şaşırdım bugün gittim teknosaya karar verdim crea almaya yarın geliyor teknosaya.ben de inceleme imkanı bulup beğenirsem onay verip alacam.yani özellikleri şimdilik benim işimi görür gibi yani crea 37" için konuşuyorum 3000 ytl ye 15 ay taksitle beğenmezsem para iadesi yapacaklar.kablolu kötü demiş arkadaşlar peki ben dijital recever kullansam memnun kalır mıyım.kullanan var mı
  • arkadaşlar bugün crea 94" tvye bakmaya gittim ama kafama takılan bir soru varda size de bir danışayım dedim. bu pip olayı nasıl çalışıyor bizim evde arçelik tüplü tv var kabloluyla iki tane kanalı izliyorum.fakat teknosadaki çocuk bu televizyonla izleyemezsin illaki ikinci bir yayın takman lazım dvd gibi falan ama evdeki arçeliğe hiç öyle bir şey takmıyoruz. kabloluyu taktımmı iki kanalı gayet güzel izleyebiliyorum. şimdi bu lcdnin pip i var mı yok mu aydınlatacak biri varsa şimdiden teşekkürler.
  • pip özelliğinin cevabını buldum bir sorun yok anladığım kadarıyla çünkü orada sadece dvd takılıydı işte alıntı cevap
    ARKADASLAR tv lerdekı gercek cıft tunerı sadece kablolu tv yada catı antenı ıle baglantı yaptıgınızda seyredebılırsınız bu baglantıyı yapıp ekranı ıkıye bolme secenegıne bastıgınızda mısal ekranın bır tarafında ATV yı bırtarafındada KANALD yı aynı anda ızleyebılırsınız fakat kanalın bırınde goruntu ve sesı bırtarafındada sadece goruntuyu gorebılırsınız fakat sesı yoktur

tv nıze uydu yada dıgıturku baglarsanız bu ozellık kesınlıkle calısmaz cunku bu cıft tuner ozellıgı yanlız anten baglantısıyla saglanabılır

fakat soyle bırseyde yapabılırsınız eger tv nıze aynı anda 2 cıhaz baglarsanız bu ozellıgı calıstırabılırsınız dıyelımkı hem uydunuz hem dıgıturkunuz var gene cıft ekran secenegıyle bu ozellıgı kullanabılırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArveN_

Merhabalar Öncelikle....

Crea henüz 14 aylık bir bebek Bu nedenle henüz çok fazla ismi duyulmamış bir marka gibi gelebilir sizlere..

Şirketimiz İstanbulda genel müdürlüğü, Ankara, İzmir ve Adana 'da bölge müdürlükleri şeklinde yapılanmıştır. Son dönemde özellikle TeknoSA, Evkur, Teknoroma ve elbette kendi bayiliklerimiz ile son kullanıcılarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Ürünün muadillerine göre ucuz olmasının tek sebebi yeni bir marka oluşturma sebebiyle müşterilerimizin ilgisini çekmektir.

"Crea" tescvilli bir yerli üretim malıdır, Snayi Bakanlığından alınmış garanti belgesi ve Satış sonrası hizmetleri yeterlilik belgesi ile ISO900X Kalite standart belgesine sahiptir.

Ürünlerimiz standart 2 yıl garantilidir ve 2 yıl yerinde servis verilmektedir.(Kurulum dahil)

ürünlerimiz ve şirketimizle ile ilgili detayları web sitamizde bulabilirsiniz.

http://www.crea.com.tr

Herkese tüm düşünceleri için teşekkürler...
    Sevgiler&Saygılar

MARKA İSMİ ÇOK ETKİLEYİCİ GELDİ BANA.. UMARIM PİYASADA TUTUNUR VE BAŞARILI OLUR..
    HAYIRLI OLSUN

• samsung, crea ya lcd monitör yapıyormuş bana bunu teknosadaki crea sorumlusu söyledi. etiket crea aletin orjini samsung ben teknosadaki modelinin görüntüsünü beğenmedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.