Şimdi Ara

cpu sıcaklik 87 ?????? normal mi bu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewverresti yukledim bunu gordum donanimdan da anlamam

• abi neresi normal işlemcin yanmak üzere...

İşlemci fanını kontrol et hemen.
  • iyi hala çalışıyo şanslısın
  • o zaman hemen soleyin nasil bakicam islemciye pls yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 10 Haziran 2006; 22:52:01 >
  • İşlemci fanının hangisi olduğunu biliyosundur herhalde.
    Belki kablo falan sıkışmıştır.
    Yada aşırı pislenmiştir.
    İyice bi temizle.
    ok
  • bide yaz ayları geldi biras downcloack yap arkadaşların söldeikleriyle problemin çözülmesse...
  • temizlik yap bence bi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu sürekli 100 derece
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum 87 anormal bir ısı ama bu 87 derece ısı oldugunu umarım biostan görmüşsündür yok üfürükten windows tabanlı calısan programlardan görüpte burda 87 derece dememişssindir. yok biostansa. komprosörle bir temizleme yap. gene olmassa işlemci fanını değiştir. en son gene olmassa sorun power supyden.
  • dostum yanıyosun belediyenın tüm itfayesi gelmesi lazım söndürmesi için şaka bır yana fanını kontrol etmen lazım
  • hemen çıkar güzelce temizle her yerini. düşmesi lazım
  • bence sök bütün parçaları temizle geri tak anlamıyosan yaptır yazık bilgisayara yakında alew alcak
  • Everest genelde doğru değerler veriyor fakat sen yine de idolbilisim'in dediği gibi BIOS'tan bir bak emin olmak için. Ben 50 dereceleri sorun ediyorum (çok yüklendiğim zaman olmasına rağmen). Sen 87'ye çok mu diyorsun. Bilgisayarı ne zaman aldın. Yani uzun süredir bakım yapılmıyor mu?
  • arkadaslar dun bu mesajdan gelecek onerileri beklerken ibre 90 i asti
    ve sonra kapadi kendini, o zamandir acamadim bilgisayari su anda durum hala ayni >(fani temizledim , donuyor su an son surat , kasanin icinden cpu ya dogru hava puskurtuyor) everest ile gordugum 80 civari

Biostan bak demisiniz o nedir ???

bir yarrdim halledeyim su sorunu , bende ki mavi ekran sorununda bununla bir alakalıgi olabilirmi

ayrica bilgisayar acilirken kapanmasinin nedenini termal olarak soledi (overheating) yazdi , cpu nun zarar gorup gormedigini nerden anlarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 11 Haziran 2006; 16:12:44 >
  • BIOS'tan bakmana gerek kalmamış (BIOS ayarlarına girmek için bilgisayarı açar açmaz arka arkaya Delete tuşuna bas, fakat anlamıyorsan hiç kurcalama başka sorunlar çıkar karşına). Zaten sistemin kendisi haberdar etmiş seni. Yüksek sıcaklıktan (overheating) dolayı kapatmış zaten kendini. CPU'da hasar olup olmadığını söylemek çok zor, ileride anlarsın ancak. Çünkü CPU'da oluşabilecek bazı ufak tefek hasarlar zaman geçtikçe kendini belli edebilir. Sadece CPU'nun fanı mı var? Kasanın bulunduğu ortamı tanımlar mısın?
  • bir program cpu sıcaklığını nasıl ölçer aklım ermiyor teknik olarak bilen biri varsa açıklarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: enok

BIOS'tan bakmana gerek kalmamış (BIOS ayarlarına girmek için bilgisayarı açar açmaz arka arkaya Delete tuşuna bas, fakat anlamıyorsan hiç kurcalama başka sorunlar çıkar karşına). Zaten sistemin kendisi haberdar etmiş seni. Yüksek sıcaklıktan (overheating) dolayı kapatmış zaten kendini. CPU'da hasar olup olmadığını söylemek çok zor, ileride anlarsın ancak. Çünkü CPU'da oluşabilecek bazı ufak tefek hasarlar zaman geçtikçe kendini belli edebilir. Sadece CPU'nun fanı mı var? Kasanın bulunduğu ortamı tanımlar mısın?

aha bu , kasa nin bulundugu yer hol , isinmasini saliyacak hicbisi yok etrafta

ilgili olan butun ark lara tesk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 11 Haziran 2006; 16:38:01 >

• Ne zaman almıştın bilgisayarı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enok

Ne zaman almıştın bilgisayarı?

gecen sene
  • Çok da olmamış. Hani aradan uzun süre geçtiyse termal macunu yenilemek lazım diyecektim. Ne zaman başladı bu sorun?
  • 96= çok fazla bu sıcaklık hemde çokk
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.