Şimdi Ara

COUPE vs CABRİO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu sadece meraktan soruyorum.Ülkemizde cabrio araç kültürü yeni yeni yaygınlaşmaya başladı.Siz bir spor araba almak isteseniz coupe mi cabrio mu tercih edersiniz.Marka-model her konuda yazabilirsiniz.Mesela ben hardtop tavan sevmiyorum kumaş tavandan yanayım.Birçok insanın beğendiği e93 cabrio'yu beğenmiyorum.Çünkü biçimsiz duruyor.Her zaman e92 coupe tercihimdir.
  • Benim tercihim kesinlikle coupe den yana olurdu. Üstü açık araba sevmiyorum, yani gözüme iğrenç geliyor değil tabi ama tercihim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Benim tercihim kesinlikle coupe den yana olurdu. Üstü açık araba sevmiyorum, yani gözüme iğrenç geliyor değil tabi ama tercihim değil.

kumaş tavanlı cabrio'lar çok güzel oluyo bazı özel renkli olanlar.
  • Ben aksine sert tavan sevenlerdenim. Coupe'nin görünümü, cabrio'nun havası.. İki araç alıyor gibisiniz. Kaldı ki rollbar'lara rağmen sivri cisim üzerine taklalarda pekmeziniz akabiliyor. İzolasyon zaafları ve kumaş tavanın yırtılma vb sebeplerle deforme olma riski de cabası.
  • sonuna kadar coupe
  • Bence arabadan arabaya değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bence arabadan arabaya değişir.

aynı görüşteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo GTi vs. RCZ 200HP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de coupecilerdenim.ama bir akrabamızda 2004 clk 200 cabrio var.ancak birgün sohbet üzerine tenteden çok dert yandığını söylemişti.gerçi kim ne derse dersin mercedes sonuçta.ama bu sorun kronikse tabiki de dezavantajdır tente

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

ben de coupecilerdenim.ama bir akrabamızda 2004 clk 200 cabrio var.ancak birgün sohbet üzerine tenteden çok dert yandığını söylemişti.gerçi kim ne derse dersin mercedes sonuçta.ama bu sorun kronikse tabiki de dezavantajdır tente

zaten böyle arabaları alan insan tente'den sorun çıkarsa tamir masrafınıda karşılayacak güçtedir.Nolursa olsun bence kumaş tavan en havalı duranı eğer cabrio olacaksa.
  • Panaromik tavanlı cabrio. Tavan kumaş olmayacak ama.
  • Coupe kesinlikle üstü acık araba ne olursa olsun sevmiyorum
  • Cabrio olursa kumaş tavanlı olmasın, diğer ihtimalde coupe tercih ederdim.
  • Tente olursa olur. E cabrio
  • coupe mayokinidir, cabrio bikini.
  • Ben tercihimi cabrio araçtan yaptım. Fakat bana göre değilmiş onu anladım. Bir araçta aradığım rijit lik, sağından solundan ses gelmemesi , yüksek süratta rüzgar sesi almaması gibi aradığım özellikleri bulamadım ne yazıkkı...

Umarım bundan sonra alacağım roadster da bunları yaşamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

coupe mayokinidir, cabrio bikini.

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Ben tercihimi cabrio araçtan yaptım. Fakat bana göre değilmiş onu anladım. Bir araçta aradığım rijit lik, sağından solundan ses gelmemesi , yüksek süratta rüzgar sesi almaması gibi aradığım özellikleri bulamadım ne yazıkkı...

Umarım bundan sonra alacağım roadster da bunları yaşamam...

cabrio aracınızın markası nedir acaba?
    bence cabrio aracın en yakıştığı kasa tiplerinden birisidir roadster.Bmw z4 öneririm.Bide 19" bbs lm jant ile

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning_vw -- 23 Kasım 2011; 0:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

coupe mayokinidir, cabrio bikini.

O zaman bizim 5 kapılar haşema oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Tente olursa olur. E cabrio

e cabrio gerçekten güzel ve elit.Audi A5 cabrio'da çok güzel.Ama en beğendiğim ve hastası olduğum marka olan bmw'nin e93 beğenmiyorum.Ama z4 laf yok bi fotosunu yukarı koydum dehşet bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_vw

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Tente olursa olur. E cabrio

e cabrio gerçekten güzel ve elit.Audi A5 cabrio'da çok güzel.Ama en beğendiğim ve hastası olduğum marka olan bmw'nin e93 beğenmiyorum.Ama z4 laf yok bi fotosunu yukarı koydum dehşet bişey

Bende bmw hastasıyım ama e93 beğenilecek gibi değil. Şu arkada hardtop birleşim yerlerine bakınca miğdesi bulanıyor insanın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.