Şimdi Ara

Mercedes E250 Cabrio üzer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir araç bakıyorum, sürekli karar değiştirmekten artık sıkıldım. Araçta aradığım özellikler:

1 - Psikolojik olarak verdiğim paraya değecek, en önemlisi bu.
    2 - HER KÖŞE BAŞINDA OLMAYACAK, NADİR GÖRÜLECEK.
    3 - Coupe/Cabrio ama cabrio benim için yolun sonu. Gerçek manada cabrio araç istiyorum.
    4 - Kalite hissiyatı yüksek.
    5 - Spor, genç işi.
    6 - Güçlü motor.

Gözüme kestirdiğim kasa bu, siyah, bordo tenteli ve döşemeli olursa efsane olur zaten.

İkinci elleri 245 bin civalarında. 2013-2014 model. Ama tente konusu kafa karıştırıyor, şimdilik oturduğum sitenin kapalı otoparkı yok. Taşınmadığım sürece araç yaz-kış açıkta duracak. İlk BMW 3 serisi bakıyordum, doğru düzgün bir şeyi 150 bin, bence değmez. Sonra 4 serisine yöneldim 4.18i 200 bin civarlarında motoru vasat. Sonra Mercedes C Coupe baktım, ön ve yandan müthiş arkadan vasat, bu yüzden içime sinmedi. Yeni C180 coupe de çok sportif görünmüyor, araç tombul. Böyle eleye eleye E250 cabrio'ya kadar geldim. Özellikle şu aracı kullanan birileri varsa lütfen bilgilendirsin, daldan dala atlamaktan bıktım. Yıl sonuna doğru temiz denk getirirsem alacam.

• Z4 kere bakın hocam çok daha keyifli araclar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı kasa e250 tek kelime ile mükemmel bir araç. Makyajsız kasa alacaksanız önermem.

e250'nin üzeceği noktalar tamamen maddi. 1.) tüketim 2.) sigorta fiyatları 3.)bakım fiyatları

onun harici her yönden sizi tatmin edecektir.

Benim BMW'yi satışa çıkardım. Satılırsa ilk hedef benim makyajlı e250 coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 13 Eylül 2017; 19:54:45 >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    Z4 güncel kasaları çok hoşuma gidiyor hatta bir zamanlar wallpaper yapacak kadar severdim ancak kapıda başka vasıta olmadığından roadster sıkıntı yaratabilir. Arka koltuklar da olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Makyajlı kasa e250 tek kelime ile mükemmel bir araç. Makyajsız kasa alacaksanız önermem.

e250'nin üzeceği noktalar tamamen maddi. 1.) tüketim 2.) sigorta fiyatları 3.)bakım fiyatları

onun harici her yönden sizi tatmin edecektir.

Benim BMW'yi satışa çıkardım. Satılırsa ilk hedef benim makyajlı e250 coupe

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Çok km yapmadığımdan tüketimi pek önemsemiyorum ama sigorta ve bakım masraflarını merak etmiyor değilim :)

• Boyali parcasi olmasaydi hocam cidden guzel bir secenek olurdu.
    Ekleme:Ilan bagcilar,sasirtmadi dogrusu bu arac alinmaz.Arac hasarli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 13 Eylül 2017; 20:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de tasarım olarak bana en çok hitap eden araç bu. Ama TR'de yaşadığımızdan malum motor hacmi işi bozuyor.

Sıradan bir Amerikan vatandaşının 25-30.000 birim verip kolaylıkla bindiği arabaya neredeyse 250.000 birim verip üstüne tonla vergi ödemek can sıkar açıkçası. Yeni 2.0'ları da 350 bin lira en az :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW e34 mü Mercedes w124 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E coupe C class platformu üzerine kurulu biliyorum. Bir ara düşünüyordum bu nedenle vazgeçmiştim. Bir araştırın siz yine de yanlışım olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

E coupe C class platformu üzerine kurulu biliyorum. Bir ara düşünüyordum bu nedenle vazgeçmiştim. Bir araştırın siz yine de yanlışım olmasın.

Bu kasada sanirim E kasa oldu.

Sizin dediginiz makyajli olmayan model ve clk turevleri E gibi gozukup ama C olan modellerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen bir c kasa 2016 model c 200d kullanan biri olarak
    1992 ve 2000 e 200 benzinli
    b 150 benzinli
    ve c 220 cdi 2009 model mercedesleri kullanıp satmışlığımız oldu.

mercedesin masrafları özellikle gayet yerli yerinde olur.
    yukarıdaki saydığım araçlardan özellikle

c 220 cdi ye 15 bine yakın masraf ettik..

170 hp dı.

habire masraf çıkarmaktaydı sattık..
    bunları göze alabiliyorsanız çok keyifli ve premium algısı çok yüksek makinalar bence.
  • Hocam kalite ve motor konusunda inanın pek bilgim ama sağda solda görmeyeceğiniz ve cabrio bir araç olarak Opel Cascada var bir bakın isterseniz

• 420d cabrio bakin bence.
  • Konfor, kalite ve tasarım harika.

Ancak iş performansa gelince vasatın da altı. Şanzıman çok yavaş.

Araba bağırıyor ancak gitmiyor.

C180'e yakın bir performansı var.

320d'lerin, 328i'lerin, 428i'lerin fln dalga konusu olursunuz, ona göre test edip almalısınız.

Ya da klasik Amerikan arabalarına binip, ben salına salına ağır ağır gidip tadını çıkarmak için alıyorum derseniz orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipoti -- 14 Eylül 2017; 10:1:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Konfor, kalite ve tasarım harika.

320d'lerin, 328i'lerin, 428i'lerin fln dalga konusu olursunuz, ona göre test edip almalısınız.

Ya da klasik Amerikan arabalarına binip, ben salına salına ağır ağır gidip tadını çıkarmak için alıyorum derseniz orası ayrı.

Gitmiyor ne demektir yahu 211 hp 2 litre benzinli araç bu. hele 3.20d lerin dalga konusu olmak felan abartı.

Ağır kasasına rağmen 0-100 ü 7.5 sn ve 0-200 kmh si 35 sn olan araca bağırıyor gitmiyor demek için ayık olmamak lazım..
  • Su forumda duzelmeyecek 2 sey;

1. Bmw 'yi abartmak

2. 7g-tronic plus'i yerden yere vurmak. 1.6 haric motorlarda gayet guzel calisan sanziman. Ayrica ove ove bitirilemeyen zf 8hp, 7g'den daha iyi bir sanziman fakat 7g'ler gibi arada vuruntu yapabiliyor. Tabi 10 km test surusunde dip gazda anlasilmaz bu dediklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Konfor, kalite ve tasarım harika.

Gitmiyor ne demektir yahu 211 hp 2 litre benzinli araç bu. hele 3.20d lerin dalga konusu olmak felan abartı.

Ağır kasasına rağmen 0-100 ü 7.5 sn ve 0-200 kmh si 35 sn olan araca bağırıyor gitmiyor demek için ayık olmamak lazım..

Gitmiyor arkadaşım git kirala 10-15 gün kullan, kira süresi bitsin diye gün sayarsın. Bu arabaları alanlar öyle çok memnun kalmıyorlar. Performans odaklı değil çünkü. Kağıt üzerinden güzel, gerçekte kötü işte zorlamayın.

• Araba belki üzer , ama yan koltuktaki teselli eder ya dert etme
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Aracı aslında beğeniyorum ancak evde Panamera, kendi altında C180 Coupe olan arkadaşım uzun yol yapmış, yerden yere vuruyor arabayı. Hatta bana kesinlikle BMW alma diyor. BMW'nin iç dizaynı sinir bozucu geliyor bana da.

Ek olarak 4.20d Cabrio'lar 260-300 civarlarında. O parayı 2013'ü 100-110 civarlarına bulunabilen 3 serisi ile aynı konsola vermek sağlam koyar şahsıma.
  • kardeşim, kapalı otoparkım yok demişsin ve tenteli cabrio araba bakıyorsun.

kusura bakma arabanın başına gelebilecek bir sürü şey var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.