Şimdi Ara

COUPE vs CABRİO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canvarol

Roadster tercih ederim öncelikle. Roadster da da favorim Bmw Z serisi.

aynı fikirdeyim.Üstü açık arabalarda dikkat ediyorum eğer araba arkada koltuk varsa üstü açık yakışmıyor araba eski üstü açık sünnet arabası gibi duruyor.Ama iki koltuksa yani sadece şoför koltuğu ve yanındaki koltuk o zaman güzel duruyor mesela bmw z serisi gibi.Veya ferrari f430 spider vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Türkiye de garajı olmayıpta soft top cabrio araca binmek deliliktir Tenteler belli bir süre sonra kendi kendine deforme oluyor.Yağmur, güneş ve diğer etkenlerden etkileniyor.Lakin bunlara razıydım.Arkadaşımın cabriosunun tentesine jilet atıp kaçtılar.Gitti çadırcıda yaptırdı ama düzen tutmadı.Sonra tam kapanmamaya ve araç seyir halindeyken tavanın ses yapmasına neden oldu.
    e93 alınabilecek en iyi cabriolardan biridir.Hardtop olması hem coupe görünümünü birebir yaşatıyor hemde istenildiğinde cabrionun o vazgeçilmez keyfini ..

Bu hususta doğru söylüyosun hocam.Ülkemizde malesef cabrio araç kültürü gelişmedi.Kumaş tavan aldığın zaman 2 3 tane serserinin gelip jilet atıp kaçtığını çok duyuyoruz.Bu yönden e93 avantajlı tabi görünümü göz ardı edersek.
  •  COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

Arabalar da seksi olabiliyomus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO

Arabalar da seksi olabiliyomus..

aston martin süper
  • Muayenesi olsun da fark etmez.
  • sizlerin çoğu bagaj çıkıntısı-tente olayına bakıyor galiba

ben bide coupe - cabrio arasında şöyle bir fark görüyorum,bazı araçların cabriosunun ön camı, coupesinin ön camından çok daha fazla eğik.. Araba basık duruyor..

bu yüzden bazı modellerde cabrio yerine coupe tercih ederim
  • e92 ve e93

COUPE vs CABRİO

COUPE vs CABRİO
  • e93

konuya gelirsek arabasına göre değişir.bana göre e93 çok güzel duruyor ama tt de kesinlike coupe cabriosu çok kötü geliyor gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

e93

konuya gelirsek arabasına göre değişir.bana göre e93 çok güzel duruyor ama tt de kesinlike coupe cabriosu çok kötü geliyor gözüme.

audi tt'nin üstü açığına roadster diyor ama alakası yok roadster dediğinin ön kaput uzun arka kısım kısa olur.Bmw z4 gibi.Ah audi ah hep bmw'ye özeniyosun ama biraz daha ders alman lazım premium sınıfa oturmak kolay olmuyor :D

Roadster böyle olur

COUPE vs CABRİO
  • Konuyu canlandıralım..Bende E46 m3 alma aşamasındayım..Kapalı garajım yok :( cabrio almayı çok istiyorum ama beni coupe almaya iten binlerce sebep var..Ankara-Dikmen de oturmam 1. sebep..Bıçakla yırtabilecek bir sürü 2 ayaklı yırtıcı mevcut muhitimde maalesef..Doğma büyüme bu mahallede oturmama rağmen bir sürü endişem var..Ankara'nın kışı malum..Hergün üstünü brandayla örtsem dedim ama sürekli onunla uğraşılmaz..Misafirliğe gidiyosun iş icabı sürekli arabada olacaksın vs..O yüzden benim şahsi fikrim kapalı bir garajın ve 2.araban yoksa cabrio çok zahmetli..Coupe'nin sorun çıkartması cabrio araca göre çok daha az olacaktır..Saygı ve Sevgilerimle....
  • Mini cooper Cabrio kim olsa dönüp bakar rahat olun !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Cabrio ve Roadster.. sıcak havalarda özellikle sahili olan yerleşim yerlerinde kullanılacak araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 30 Eylül 2013; 4:23:04 >
  • bir yandan cabrio bir yandan coupe diyesim geliyor ....
    şimdi Türkiyede özellikle öğlen saat 11.30-16.00 civarı cabrio ile üstü açık bir şekilde yol almak mümkün değil ...
    o güneşin vermiş olduğu yanıcı etki seni mum gibi eritir ... ha belki karadeniz'de eritmez
    akşam 6'dan sonra çok havalı bir görünüşünüz olur ..
    kumaş tavanın güzel tarafı güzel durması ... başka pozitif bir artısı yok gibi...
    ama dezavantajları da var ... izolasyon sert tavan kadar iyi olmadığından dolayı Isı değişimi çok hızlı olur ... karlı bir günde veya sağanak yağışta veya çok yakıcı güneşin altında kumaşın direnci nereye kadar dayanır oda tartışılır ...
    benim için en kötü dezavantajı ses izolasyonu ... sıkışık bir trafikte o ses sizi gerçekten rahatsız edebilir.
    ama işte akşam 6'dan sonra yine bir havalı görünüm sağlar ..

ama cabrio alırsanız mutlaka ve mutlaka airscarf ile alın derim

COUPE vs CABRİO

şurada biraz bahsediliyor

gözüme kestirdiğim bir model var hayırlısıyla şu işlerimi yoluna koyarsam bir tane alacağım ))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.