Şimdi Ara

izmirli arkadaşlar bakabilir mi ( otopark hakkında )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konak veya alsancak civarında aracımı güvenle bırakabileceğim ücretli ( mümkünse kapalı ) oto park var mı acaba

Benim en son hatırladığım ( bundan 8 sene önce ) konak meydanın üst tarafında sanırım varyant olarak geçiyordu oradan eşrefpaşa caddesi üzerinden çankaya inerken kemer altı hizasında çok katlı otopark vardı, burası hala çalışıyormu ve güvenli midir ?

Birde konak meydanın arkasında ikitane açık otopark vardı, oralar güvenli midir sorun olur mu ?

• Çankaya'da Hilton'un otoparkına koyabilirsiniz ya da Alsancak'ta kapalı katlı otopark mevcut. Vesta Otelin etrafında bir yerde 1-2 sokak üstte ya da altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 17 Kasım 2012; 16:00:57 >
  • evet o dediğiniz yer hala çalışıyor ykm ni hemen arkası.birde ikiçeşmelikten aşağıya çankayaya indikten sonra var katlı oto park,güvenle koya bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

bir kaç hafta sonra izmire gideceğim,

Konak veya alsancak civarında aracımı güvenle bırakabileceğim ücretli ( mümkünse kapalı ) oto park var mı acaba

Benim en son hatırladığım ( bundan 8 sene önce ) konak meydanın üst tarafında sanırım varyant olarak geçiyordu oradan eşrefpaşa caddesi üzerinden çankaya inerken kemer altı hizasında çok katlı otopark vardı, burası hala çalışıyormu ve güvenli midir ?

Birde konak meydanın arkasında ikitane açık otopark vardı, oralar güvenli midir sorun olur mu ?

dediğiniz yerler hala çalışıyor.özellikle konaktaki tıka basa dolu oluyor,bazen girişte kuyruk oluşuyor,güvenlik konosunda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum..zaten sıkıntı olsa pek işlek çalışmazdı..

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Evet dedigin yer çalışıyor onun haricinde ara sokaklarda bol bol deynekçiler bulabilirsin onun haricinde çoğu liselerin bahçeleri de otoparkçılık yapıyor.
  • atatürk lisesine koy geç en temiz yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şuana kadar hiç otoparka koymadım. hep ara sokaklarda yer buluyorum. hiçbir sıkıntı çıkmadı şuana kadar.
  • Konakta varyantın orada bahsetmiş olduğunuz otopark var. Hafta içi gündüz dolu oluyor. Hilton otelinin otoparkı var kapalı ve güvenlidir. Alsancakta kordonu liman yönüne doğru bitirdiğinizde istasyona doğru migros otoparkı var. Orasıda güvenlidir ve boş yer bulabilirsiniz. Migrosun girişinin çaprazında punto katlı otoparkı var. Alsancakta kordondada yer bulunabiliyor. Fuarın orada lozan meydanında Atatürk lisesi var. Açık otopark büyük ve güvenlidir. Fuarın otoparkıda var kapalı ve büyük. Dr. M. Enver Bey caddesinden girişi. Btüün otoparklar 12 saati 5TL dir. Punto ve Hilton 8-10 TL sanırım.
  • Hilton otoparkinda gecen sene bayan bir ogretmeni dovup arabasini calip ustune kadinida arabaya alip kacmisti birisi. Yolda kaza yapmisti ve kaza yapmasa kimse anlamayacakti. Abimin kiz arkadasi guzelyali tarafinda katli bir otoparka abone oldu belediyenin. Onun araci dahil 12 aracin dikiz aynasi kapaklari calinmisti. Belediye hicbir sey yapmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istanbulluyum geçen yaz çeşmeden gelirken konakta arkadaşımla buluşmam gerekti, saat kulesinin arka taraflarında katlı bir otopark vardı aracımı oraya park etmiştim memnun kaldım bir sorun çıkmadı tavsiye ederim.
  • İşin yakındaysa Konak katlı otoparka bırakabılırsın arkadaşım
  • gir fuarın otoparkına bırak..
  • izmir oldu istanbul gibi dün kafayı yedin açıkcası ben urladayım burası bile gittikce cehennem olmaya basladı .85 milyonluk ülkede 30 milyon araba var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.