Şimdi Ara

coupe sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

renault megane coupe arayışındayım sanırım 1 ci jenerasyon oluyor 2000-2003 arası..özellikle gri renk yada sarı olabilir..orjinal oldukça temiz olmalı..

ayrıca bu araçlar hakkında herkesin fikirlerini bekliyorum bu araçlar nasıldır? performans beklentim yok..kronik sorunları vs var mıdır?
    herkese teşekkürler saygılar.

Benim istediğimi Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.
  • up

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • Sarısına iyi gözle bakmazlar, Coupe araçlar içerisinde en yüksek fiyat/performans oranına sahip araçlardan biridir. Kronik sorunu yoktur, faz 2 olanların en dolusuna bakın. Deri koltuk, 4 cam otomatik, sunroof ve 4 havayastığına sahiptir. Almak isteyip de ailenin sığmaması nedeniyle alamadığım yegane araçlardan biridir..
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sarısına iyi gözle bakmazlar, Coupe araçlar içerisinde en yüksek fiyat/performans oranına sahip araçlardan biridir. Kronik sorunu yoktur, faz 2 olanların en dolusuna bakın. Deri koltuk, 4 cam otomatik, sunroof ve 4 havayastığına sahiptir. Almak isteyip de ailenin sığmaması nedeniyle alamadığım yegane araçlardan biridir..

aile sorunum yok hocam...peki faz 2 olanlar dedikleriniz hangileri faz olayı nedir ? ayrıca fiyat olarak ne kadar eder temiz orjinali?

Orijinalden alıntı: AssistForte

Bir dönem düşündüğüm bir araçtı. 2001 yılından sonra olması lazım, motoru güncellendi. 1.6 alınır, binilir. Dolu versiyonda deri döşeme ve sunroof mevcut.

sanırım 2001 yada 2000 den sonra 8 valften 16 ya geçildi yeni tip olanı tercih etmekte fayda var bencede.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

Sarısına iyi gözle bakmazlar, Coupe araçlar içerisinde en yüksek fiyat/performans oranına sahip araçlardan biridir. Kronik sorunu yoktur, faz 2 olanların en dolusuna bakın. Deri koltuk, 4 cam otomatik, sunroof ve 4 havayastığına sahiptir. Almak isteyip de ailenin sığmaması nedeniyle alamadığım yegane araçlardan biridir..

aile sorunum yok hocam...peki faz 2 olanlar dedikleriniz hangileri faz olayı nedir ? ayrıca fiyat olarak ne kadar eder temiz orjinali?

Makyajlı kasa olanlar üstad. Piyasa allak bullak, ben bakarken 14.000 civarına temizi bulunuyordu. Dur bir bakıp bir iki link vereyim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yogun-istek-uzerine...coupe-110-hp-151545246/detay

Bu aracı almaya karar verdiyseniz temizlerini bulun ve favorilere ekleyin. Satışı hızlı olmadığından iyi bir pazarlıkla ciddi indirimlerle alabilirsiniz.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

Makyajlı kasa olanlar üstad. Piyasa allak bullak, ben bakarken 14.000 civarına temizi bulunuyordu. Dur bir bakıp bir iki link vereyim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yogun-istek-uzerine...coupe-110-hp-151545246/detay

Bu aracı almaya karar verdiyseniz temizlerini bulun ve favorilere ekleyin. Satışı hızlı olmadığından iyi bir pazarlıkla ciddi indirimlerle alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-plusfull-abs-klima-4airbag-sunroof-108binde-servis-bakimli-153409133/detay/

mesela şu araç çok hoşuma gidiyor fakat bayaa yüksek hocam fiyatı değil mi?

• Fiyat çok yüksek...
  • quote:

Fiyat çok yüksek...

çok temiz fakat 14 civarına anca alınabilir benim bütçem max 15 git gel noter satışta buna dahil..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.