< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 27 Ekim 2024; 18:28:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 27 Ekim 2024; 18:28:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 27 Ekim 2024; 22:47:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 28 Ekim 2024; 3:32:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 28 Ekim 2024; 20:50:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 28 Ekim 2024; 21:4:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen ay 1,9 TDi VW Touran aldım. 2004 model 335 bin km'de. Hafta sonu Edremit-İzmir-İstanbul yaptım. Saat gibi gidiyor. Motor ömrü olarak 600 ila 800 bin km deniyor. Size de tavsiye ederim. Aşağıya örnek bir ilan da bırakıyorum: Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-satilik-woswogen-touran-2004-model-1172512192/detay |
Hocam aynı motorlu albeam var 215 binlerde km’si motoru bence gayet güzel (yağ yakma vs gibi en ufak sorunu yok)…Yedek parçası ucuz ve yapısal olarak basit bir motoru var tamiri de kolay lakin o motor lineayı taşımaz bence(şehir içi bineceksiniz belki)…Diğer aracım 208 var (1.4 dizel 68 HP) albea alt devirlerde daha atik bariz bir şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |