Şimdi Ara

Cosmos: Bir Uzay Serüveni (Nat. Geo.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
8
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Haluk Bilginer'in sesi çok güzel yakışmıştı, 13 bölümün hepsini keyifle izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu görünce hatırladım bunu izlediğimi ama kaçıncı bölümde olduğumu unuttum iyi mi
  • Baştan başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Baştan başlayın

Öyle yapacağım artık

• İlk bölümü full hd indirdim ama izlemek kısmet olmadı henüz. Haluk Bilginer'in seslendirdiğini bilseydim dublaj indirirdim.Birkaç hafta önce FOX'ta yayınlanmıştı birkaç sahne izlemiştim görsel efektleri,anlatımı falan mükemmel izlediğim en iyi belgesel diyebilirim (tam izlemememe rağmen). Tamamını izlediğimde editleyeceğim bu mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 27 Temmuz 2014; 13:07:05 >
  • 2. Sezon olacak mı?

• izzlediğim en kaliteli belgesellerdendi düblojda çok iyi yapılmış.
  • Bende tavsiye ederim cok guzel bir belgesel ve bircok konuya deginmis.Ozellikle kuresel isinmayla ilgili olan bolum,herkesin anlayabilecegi sekilde islenmis.

• Ben ilk başta saf astronomi içerikli bir belgesel sanmıştım o yönden biraz hayalkırıklığı oldu ancak yine de çok iyiydi bilmediğim ya da anlamadığım bazı konulara çok iyi değindi. Büyük bir zevkle izledim güzel bir belgesel herkese tavsiye ederim ben de.Türkçe izledim belgeselmi'den. Dublaj da güzel olmuş Haluk Bilginer'in sesiyle.

Ayrıca şu uzay-zamandan bağımsız geminin tasarımını sevdim kendim tasarlamışım gibi sahiplenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Ağustos 2014; 1:27:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haluk Bilginer dublajlı halini nasıl edinebilirim arkadaşlar
  • çoğunluk haluk bilginer'in sesinin belgesele yakıştığını düşünüyor, düşünmeyen tek ben kaldım sanırım...
    daha önce de belirttiğim gibi adamın sesi tuncel kurtiz ve rutkay aziz gibi çok karizmatik ama belgesel dublajındaki sesi eğreti duruyor...
    kendisi beğeniyor mu acaba fikrini sormak lazım...
  • http://www.belgun.tv/search?q=cosmos&x=10&y=8 burda bütün bölümleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertuna16

http://www.belgun.tv/search?q=cosmos&x=10&y=8 burda bütün bölümleri var

Edinmekten kastım daha farklıydı ama yine de teşekkürler
  • ilk bölüm şahaneydi ama sonrakiler o zevki yerle bir etti
    bilim dediğin ispattır kanıttır, bu belgeselde neyi çözemedilerse tesadüf diyor rastgele diyor hata diyor.
    bu saçmalıktan dolayı 3.bölümü bitiremedim braktım, diğer bölümler de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacmalayanAdam

quote:

Güzel

eyvallah :)

bu siteyi siz açtıysanız kurulusuna yardım ettiyseniz kurulumunda bir harf bile katkınız varsa sonsuz teşekkürler siteyi bundan 1 hafta önce keşfettim şimdide burda sizi gördüm tek kelimeyle harika bi site
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: SacmalayanAdam

quote:

Güzel

eyvallah :)

bu siteyi siz açtıysanız kurulusuna yardım ettiyseniz kurulumunda bir harf bile katkınız varsa sonsuz teşekkürler siteyi bundan 1 hafta önce keşfettim şimdide burda sizi gördüm tek kelimeyle harika bi site

hocam teşekkür ederim siteyi sadece ben yönetiyorum herşeyi bana ait :)

• Böyle dediğine göre program devam ediyor galiba?

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Listeme ekledim, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Böyle dediğine göre program devam ediyor galiba?

Hocam 2. sezon geliyor mu yoksa?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.