Şimdi Ara

Corsair HX1200 Deneyimi olanlar veya kullanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar. Corsair HX1200 80+ Platinum 1200W almak istiyorum. Kullananlar var mı? Nasıldır?

• Alınabilecek en iyi psu modelidir corsair hx1200. Ancak ne amaçlı kullanmayı düşünüyorsun? Belki hx1000 işini görebilir?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işimi görecekse g2 g3 850 1000w evga

focus 850 1000 seasnoic

ultra highp pc değil illaki yüksek wat lazımsa high power element astro gold serileri..

HX SIFIRA verilen paraya acırım..

illa corsair olacaksa son seri hx ve özellikle axi serileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

işimi görecekse g2 g3 850 1000w evga

focus 850 1000 seasnoic

ultra highp pc değil illaki yüksek wat lazımsa high power element astro gold serileri..

HX SIFIRA verilen paraya acırım..

illa corsair olacaksa son seri hx ve özellikle axi serileri..
    900 TL civarı bir fiyata aldım. Bakalım nasılmış diye deneyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

Alınabilecek en iyi psu modelidir corsair hx1200. Ancak ne amaçlı kullanmayı düşünüyorsun? Belki hx1000 işini görebilir?.
    Amaçtan çok fiyatı iyi geldi o yüzden aldım.
  • Arkadaşlar Rolls Royce araba aldım sizce nasıldır konusu gibi olmuş HX1200i'lerde belli bir güç tüketimine kadar fan açmadan çalışıyor ancak HX1200 hakkında net bilgi sahibi değilim, iyi olduğuna dair bir şüphem yok

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ofiyata sifir aldiysan bedavaya gelmis..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen mining rig çıkması bir ürün. Ben de çokça görüyorum 2. el sitelerde; 800-900 TL'ye HX1200, 600-700 TL'ye HX1000 satanları. Saatli bomba gibi bunlar, nerede-kimde patlayacağı belli olmuyor.
  • Sli yapmayacaksan gereksiz. Çoğunlukla miningciler kullanıyor bu tip psu'ları. Veya çift işlemci takılan ya da 24 çekirdekli vs anakartlara falan takılıyor bunlar. Ev tipi kullanım için değil bu tip psu'lar.

2 koli taşımak için çift dorse tır almaya gerek yok, basit bir doblo da yeterli.

• Ben kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim, sessizde.
  • Bende de var gayet güzel ve verimli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evga g2 öneririm ben de kullanıyorum modüler yapısı ve kaliteli malzemeleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyau

Muhtemelen mining rig çıkması bir ürün. Ben de çokça görüyorum 2. el sitelerde; 800-900 TL'ye HX1200, 600-700 TL'ye HX1000 satanları. Saatli bomba gibi bunlar, nerede-kimde patlayacağı belli olmuyor.
    Ürünü çalışıyor şuan, sıkıntısız bir şekilde.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Benim eski 600w güç kaynağı aşırı yüklendiği için bunu aldım. 3 tane monitör, 3 tane kamera, 2 tane klavye ve fare kullanıyorum, bir de 2 tane usb gün var. Hepsini takınca güç kaynağı çok ısınıyordu.

• Ürünü kullanmaya başladım. Aşırı yüklenme olmadığı sürece ısınmıyor, ısınmaya başlayınca fan çalışmaya başlıyor. Stabil bir şekilde çalışıyor.

Bu arada 880 TL'ye aldım ürünü. Aldığım yerde 3 tane vardı, 3 tanesi de satılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.