Şimdi Ara

CoRoLLa VeRSo 1,6 alınır mı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım corolla verso almayı düşünüyor. 2003 model sorduk bi tane baya hoş. toyotanın namını biliyoruz zaten. ancak bu aracın yol tutuşu gerek yakıt sarfiyatı nasıldır. tavsiye edermisiniz. ve nette pek bulamadım bu araçtan. bu tutulmadığından mı yoksa alan çok mu memnun tavsiye edermisiniz? not:2003 model düşünüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 10 Aralık 2007; 22:58:14 >

• slm.ben daha yeni 2008 aldım.ve şu an oldukça memnunum.yalnız araç şehir içi için biraz fazla geliyor.yani 1410 kg.110 bg ve 150 tork.ş.içi kitabi;9,5 lt.veriyor.karma;7,5 lt,kullanım yeri çok önemlikısa mesafeli ve sürekli dur kalk aracın tüketiminide artırır unutmayın.yol tutuşunada gelince benim araştırdıklarım gayet memnun,lakin ben daha uzun yol tecrübesi yapamadım.ama bayramda kısmetse uzun yol yapacağım,görüşlerimi istersen aktarabilirim.ama rahatlık ve konfor açısından tartışılmaz.emsalleri arasında biraz pahalı görünebilir fakat bunu zamanla hakettiğini görürsün.kullanım olarakta oldukça rahat.pişman olmayacağını düşünüyorum.şimdiden hayırlı olsun
  • çok saolasın. daha fazla bilgi verirsen tabiki daha mutlu olurum :) 2002-2003 modellerinin fiyatı 21-25 arası gibi.. normal fiyatlar geldi bana. 2008 modellerde 35 den başlıyor. keşke 2008 alabilsek ancak para anca buna yetiyor. ilerde inş :) bugün iki tane gördüm. arka arkaya park etmişlerdi. biri yeni kasa diğeride bi önceki kasadandı. aradaki farklara baktım. ama bence her ikiside çok güzel. yeni kasa daha güzel tabi
  • Arkadaşım ben Versonun hastasıyım,ancak henüz alamadım. MPV sınıfında kasa ve özellik olarak tek geçerim. Tam bir aile arabası. Tek dezavantajı 1.6 ve altı dizel motorunun olmayışı. O da olsa piyasayı allak bullak eder. Yalnız şu anda piyasadaki kasa biraz makyajlandı. 2003 modeller makyajlı kasanın iki önceki kasası. 2004 de kasa değişti. Verso bence doğru bir karar.
    Ailece kullanabileceginiz geniş ve rahat bir araba dır Verso. Ama şehiriçi kullanımda biraz agır ve hantal dır yakıt tüketimi ise 270-300 YKuruş gibidir.Benzinin 3 YTL üzeri oldugu ülkemizde yaktı tüketimi uzun dönemde seni rahatsız etmeye başlayacaktır.(Kesinlikle LPG taktırmanı öneririm)Benim arabam garantide ve artı 3yıl extra garantili oldugu için ben taktıramadım.Neyse,

Bende 2006 nisan da sıfır aldıgım Verso comfort tu ,geçen hafta sattım 2yıl kullandım ve sadece 8000 km yol yapmıştım ama araba Ş.içi kullanımda beni yormaya başlamıştı. Gerçi pek zararımda olmadı 34 de alıp 32 ye sattım.

Şimdi daha küçük bir araba istiyorum VW Golf dizel Otomatik almayı düşünüyorum.

Saygılar
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • add2000 ve lex teşekkürler bilgileriniz için. arkadaşım baya baya düşünmeye başladı bu arabayı. evet hantal oluşunu sürmedende tahmin edebiliyoruz. boyutları baya büyük bi araç. aileside kalabalık zaten tam ona göre. neyse artık lpg li bişi bulursak değmeyin keyfine :)
    ha bide benimde sıfır alma düşüncem var ama arkadaşın arabayı aldıktan sonra fikirlerim değişip bu yöne hareket edebilirim bende :)

Orjinalden alıntı: lex

Merhaba
    Ailece kullanabileceginiz geniş ve rahat bir araba dır Verso. Ama şehiriçi kullanımda biraz agır ve hantal dır yakıt tüketimi ise 270-300 YKuruş gibidir.Benzinin 3 YTL üzeri oldugu ülkemizde yaktı tüketimi uzun dönemde seni rahatsız etmeye başlayacaktır.(Kesinlikle LPG taktırmanı öneririm)Benim arabam garantide ve artı 3yıl extra garantili oldugu için ben taktıramadım.Neyse,

Bende 2006 nisan da sıfır aldıgım Verso comfort tu ,geçen hafta sattım 2yıl kullandım ve sadece 8000 km yol yapmıştım ama araba Ş.içi kullanımda beni yormaya başlamıştı. Gerçi pek zararımda olmadı 34 de alıp 32 ye sattım.

Şimdi daha küçük bir araba istiyorum VW Golf dizel Otomatik almayı düşünüyorum.

Saygılar

Arkadaşım 2006 model comfortu çok iyi fiyata vermişsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: AvalancHe_86

add2000 ve lex teşekkürler bilgileriniz için. arkadaşım baya baya düşünmeye başladı bu arabayı. evet hantal oluşunu sürmedende tahmin edebiliyoruz. boyutları baya büyük bi araç. aileside kalabalık zaten tam ona göre. neyse artık lpg li bişi bulursak değmeyin keyfine :)
    ha bide benimde sıfır alma düşüncem var ama arkadaşın arabayı aldıktan sonra fikirlerim değişip bu yöne hareket edebilirim bende :)

Arabayı aldıktan sonra görüşlerinizi paylaşırsanız VERSO SEVERLER olarak seviniriz.
  • MPV grubu Türkiyede henüz hakettiği yeri bulmuş değil. Tutturmuşuz bir sedan takılıp gidiyoruz. MPV kullanan bir kişi kolay kolay başka bir grup araç kullanamaz. Yan etkisi budur bu araçların . Bir Scenic kullanıcısı olarak aracımdan çok memnunum. Verso ise Toyota kaitesine sahip bir MPV olduğu için kesinlikle önerilir. Nette bulamamanız zaten kısıtlı sayıda satışının olmasındandır. Bu gruplar 2. elde çok değer kaybettiği için kolay kolay satmaz sahip olanlar (örneğin ben 10 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum).
    1,6 motora sahip bir aracın ilk 3 yıl için hususi oto, Kamyonet veya Panelvan olması vergi açısından aynıdır ama üçüncü yıldan sonra hususi oto sınıfındaki araçlarda vergi indirimi olurken, kamyonet veya panelvan sınıfındaki araçlarda bu indirim ancak 6. yıldan sonra olur.
    Ayrıca Hususi otolar, Sıfır alındığında ilk muayenesi 3 yıl sonra ve diğer muayeneleri 2 yılda bir olurken, kamyonet ve panelvan sınıfındaki araçların muayenesi her yıl ve hususi otoya göre muayene ücretleri % 30 oranında daha pahalıdır. Panelvan araçların Aynı şekilde, Zorunlu Trafik Sigortası da Hususi otolara göre yaklaşık % 80 oranında daha yüksektir.
    Hız sınırı 90 km. olan bir yolda, 99 km hızla radara yakalanan panelvan veya kamyonet sınıfındaki araçların cezası, hususi oto sınıfındaki araçların yaklaşık 2 katıdır.

• MPV araçlarda da "Husisi Oto" yazıyor. Normal otomobiller. Sadece 3. sıra koltuk ile ailelere hitap ediyor. Ancak Verso yu inceledim. Koltukların konforu, ön konsolu ve donanımları yeterli değil.

Citroen C4 Picasso daha iyi. Sıfırı 53 bin YTL. İkinci el (2007 model) 43000 YTL ye var. sıfır verso dan iyidir.

kolay gelsin...
    www.netteseyret.net
  • corolla verso gerçekten güzel bir araç birde 1.6 dizel seçeneği olsaydı kesinlikle bende alacaktım(vergi) çünkü MPV sınıfı araçlar yükseklik vede ağırlıklarından dolayı diğer binek araçlara göre daha fazla yakıt tüketirler bu sebepten dolayı temiz bir dizel almanızı tavsiye ederim (c max yada scenic) ama illaki benzinli derseniz verso iyi bir seçim ama satarken biraz daha zorlanırsınız diğerlerine göre
    MPV seçiminizi için
    Audi A4 B8 2.0 TFSI Quattro S line S tronic // APR Stage 2 290 HP/470 NM - OEM Çift Susturucu Egzoz &amp;amp;amp; Difüzör - OEM 3.0 TDI FMIC - Spor Katalizör (HFC) - RS4 Ön Panjur

• Bilgiler için teşekkür ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.