Şimdi Ara

Mazda 3 1.6 Comfort Sedan alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arabanın ederi ne kadar olmalı? Hangi fiyatı referans alarak piyasa araştırılmalı? Comfort en boş paket sanırım, neyin eksikliğini hissederim bu pakette ?(Tofaş kuş serisine bindikten sonra)

Kısa vadede araç değiştirmiyoruz, aracı 4 kişilik aile kullanacak, son sahibi bile olabiliriz aracın o yüzden ikinci elinin zayıf olup olmaması çok mühim değil.

Çok sık uzun yolculuğa çıkılmıyor, genelde şehiriçi kullanıyoruz tüketim nasıldır. Kısacası nedir bu araba hakkındaki yorumlarınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizde 2005 dinamik yani full u vardı sedefli kırmızı sanroof filen herşey vardı çok konforlu bir araçtı kırmızı sı çok dikkat çekiyordu sorunsuz bir araçtır. yağını suyunu koy tamam sağlamdır. boşunda bile donanım iyidir biz 3 sene önce 23.500 aldık 24.500 sattık bir hafta içinde not: su gibi benzin içiyor 8 ay kullandım ve sattım çok memnundum üzülerek sattım.
  • Bu model bu sınıf ve bu fiyatta bir araçta bose müzik sistemi var daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bu model bu sınıf ve bu fiyatta bir araçta bose müzik sistemi var daha ne olsun.

Her pakette var mi bose ? Yedek parcasi yakit tuketimi nasildir daha fazla yorum bekliyorum

• Discursive D kullanıcısına yanıt
    Full pakette var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Bu model bu sınıf ve bu fiyatta bir araçta bose müzik sistemi var daha ne olsun.

Her pakette var mi bose ? Yedek parcasi yakit tuketimi nasildir daha fazla yorum bekliyorum

yedek parçası clio gibi bulunmasada bizim mazda 3 e münübüs çarpmıştı kapı yla n çamurluk değişti 1 hafta serviste kaldı yakıtını hiç sorma otomatiği 12 13 litre rahat yakar bence alınır ama tüpsüz binme ben o yüzden sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

quote:

yedek parçası clio gibi bulunmasada bizim mazda 3 e münübüs çarpmıştı kapı yla n çamurluk değişti 1 hafta serviste kaldı yakıtını hiç sorma otomatiği 12 13 litre rahat yakar bence alınır ama tüpsüz binme ben o yüzden sattım.

Agresif kullanımda mı 12-13 ? Sport modda? Ne kadara sattınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

quote:

Agresif kullanımda mı 12-13 ? Sport modda? Ne kadara sattınız?

3 sene kadar oldu benim ki full dinamik ti 23.500 e alıp 24.500 attım ama şu an baktım fiyatlar çok yükelmiş.

• Yazdığın şartlarda alınır... 1-2 bin lira fazla vererek dynamic almak daha mantıklı bence...
  • Dynamic alın +10 bin liralık ekstrayı 2-3 bin lira fazlasına alırsınız.

+ olarak boş+boş 2001 civiclerin 25 olduğu piyasada bu doluluktaki 2005-2006 mazda 3 ler çok ucuz kalıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Yazdığın şartlarda alınır... 1-2 bin lira fazla vererek dynamic almak daha mantıklı bence...

Dynamicte , Comfort'a ek olarak neler var ? Şu an 22bin liraya binilecek düzeyde bir Mazda 3 Sedan alınır mı ?
  • quote:

quote:

Yazdığın şartlarda alınır... 1-2 bin lira fazla vererek dynamic almak daha mantıklı bence...

Dynamicte , Comfort'a ek olarak neler var ? Şu an 22bin liraya binilecek düzeyde bir Mazda 3 Sedan alınır mı ?

O fiyata Dynamic bulunmaz, bulsan da seni üzer...

Ek olarak;

Alaşım jant, dijital klima, sunroof, döşeme rengi gibi benim için olmazsa olmaz önemli donanımlar var.

Piyasaya göre 2-3 bin lira farkla dynamic bulabilirsin, bunun için de; comfort almaya değmez bence.

2004-2009 model aralığında ilk kasa mazda 3 fiyatı ortalama 26-34 bin lira aralığındadır.

• Temizini bulmak gerek. Yakın bir arkadaşımda vardı, büyük sıkıntıları yoktu ama bol bol sanayiye uğruyordu. Son olarak subaplar eridi lpg den dolayı, yolda kalıp çekiciyle sanayiiye götürüp 1000 lira gibi bir para ödeyip değiştirdi. Yaptırdıktan sonrada güç bela sattı. Ayrıca 4 ileri olduğundan fazla devir çevirip çok yaktığını söylüyordu sürekli, uzun yolda bile. Sattı da kurtuldu çocuk :)

Yanlış anlaşılmasın aracı kötülemek gibi bir niyetim yok. Duyduğumu bildiğimi paylaşıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O fiyata Dynamic bulunmaz, bulsan da seni üzer...

Ek olarak;

Alaşım jant, dijital klima, sunroof, döşeme rengi gibi benim için olmazsa olmaz önemli donanımlar var.

Piyasaya göre 2-3 bin lira farkla dynamic bulabilirsin, bunun için de; comfort almaya değmez bence.

2004-2009 model aralığında ilk kasa mazda 3 fiyatı ortalama 26-34 bin lira aralığındadır.

sadece dynamic değil comfort ta üzer 22 e mazda 3 eskidendi artık yok öyle bişey.

• Sifir 2005 confart otomatik sedan almistik. 4 sene civari kullandim. Full unden en buyuk eksigi esp olmamasi. Lpg ile kullandik 40 bin civari hicbir sorun olmadi. 10 litre lpg yakiyordu. Yakiti otomatik olmasi dolayisi ile muadillerinden 1 litre fazlaydi. Deneme yapmistim 5.5 litre lpg yaktirdigimida bilirim. Kotu ozellikleri pek yok ama bir huyundan nefret ederdim. Araba muthis yol tutmasina ragmen suspansiyonlari acayip yumusakti. 5 kisi bin birazda bagaja yuk al arabanin arkasi yerde o okadar inerdiki asagiya az yuksek her kasiste alti degerdi. Bunun haricinde tadi hala damagimdadir mazdanin yeri bende farklidir bir gun mutlaka mazdaya tekrar donme niyetindeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.