< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
verdigin paranin karsiligi 👍 |
|
Hocam Amerika’da yaşıyorum ve VW sahibiyim. Corolla ile Golf aynı fiyat, hatta kampanyalarla Golf genelde daha ucuz. Ona rağmen, Corolla Golf’ten çok daha fazla satıyor. Türkiye’de Golf daha pahalı olabilir ama gerçekte bu iki araç aynı fiyat segmentinin araçları. Sizin mantığınızla bakacak olsak, Corolla Golf’ten çok daha iyi bir araç dememiz gerekiyor. Onun yerine, herkesin öncelikleri ve ihtiyaçları farklı olduğundan tercihleri de farklı olabilir demek daha mantıklı bence. Mesela, uzun yıllar sağlamlık isteyen Toyota alır, daha iyi sürüş dinamiği isteyen VW alır. Benim tercih sebebim ikinci elde eşdeğeri bir Toyota ya da Honda’dan çok daha ucuza daha uzun garantiyle satın alabiliyor olmamdı.
|
|
Her türlü Corolla derim golf çok kalitesiz ayrıca piyasası yok
|
|
Konu başlığını Şahin vs Golf diye açsaydın , Şahin cevabını alırdın.
Dh de vw marka aracın karşısına hangi aracı koyarsan koy farketmez. Golf kalitesiz ve piyasası yok diyor , sözün bittiği yer. 2019 corolla , CHR bayide gidin gezin ben gezdim. Yemin ediyorum malzeme kalitesi işçilik sıfırın altında. 2001 model bora aracım daha kaliteli malzemeden işçilikle üretilmiş. Geçin bu ayakları , yalan yanlışda konuşmayın. |
|
golf dünyanın en çok satan araçlarından birisi
corollanın kalitesiz olduğunu herkes biliyor ama fiyatı uygun diye alıyor, golf ise fiyat olarak yüksek olduğu halde çok satıyor çünkü arada çok ciddi kalite farkı var egea da çok satıyor ama alınma sebebi belli= ucuzluk corollayı da cazip yapan tek şey bu, corolla ile golf aynı fiyat oldugunda kimse corolla yüzüne bakmaz |
|
Corolla'yı bayide incelemek için gidip test ettiğimde kapı kolu elimde kalacak sanmıştım. İçine binip direksiyondaki tuşlara basınca sanki 10 liralık gamepad butonlarına basıyormuşum gibi bir hissiyat oluşturdu. Genel olarak iç mekan kalitesi her ne kadar arttırılmış olsa da hala bana göre yeterli seviyede değil.
Bu sebeple görseldeki eski kasa Golf (7.5) ile olan karşılaştırmada manuel alacaksam kesinlikle Golf, otomatik alacaksam önce düşünür sonrasında DSG'ye rağmen yine Golf alırım. |
|
Atladığınız nokta Amerika pazarında satılan corolla ile Türkiye de satılan corolla kalite olarak kesinlikle aynı değil arada dağlar kadar fark var hocam. 1200 küsur C segment sedan araba mı olur ama bizim gibi ülkelerde sırf az yaksın diye hafifletilmis corolla satılıyor corollanin kaportası resmen clio dan hallice maalesef.
Golf her anlamda Corolla denen araçtan kat be kat üstün. Bunu Clio kullanıcısı olarak objektif bir gözle söylüyorum. |
|
Annemle toyotaya gittik 2 arabaya bindik plastik kokusundan midesi bulandı
|
|
İkisinin de içine otur zaten direk Golf dersin
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 24 Ekim 2019; 21:17:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Ekim 2019; 21:29:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 24 Ekim 2019; 22:30:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 27 Ekim 2019; 14:1:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 27 Ekim 2019; 14:56:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|