Şimdi Ara

Corolla - Golf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu başlığını Şahin vs Golf diye açsaydın , Şahin cevabını alırdın.
    Dh de vw marka aracın karşısına hangi aracı koyarsan koy farketmez.
    Golf kalitesiz ve piyasası yok diyor , sözün bittiği yer.
    2019 corolla , CHR bayide gidin gezin ben gezdim. Yemin ediyorum malzeme kalitesi işçilik sıfırın altında.
    2001 model bora aracım daha kaliteli malzemeden işçilikle üretilmiş.
    Geçin bu ayakları , yalan yanlışda konuşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araçtan beklentiniz neler?

• Annemle toyotaya gittik 2 arabaya bindik plastik kokusundan midesi bulandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 arabayı da bedava verseler Golf'ü alırım ancak kendi param ile alırsam Corolla.

2si de 2. eli yüksek araçlar.

Golf gerçekten de güzel bir araç. Yalıtımı, yakıt tüketimi, iç kalitesi gerçekten güzel. DSG sıkıntısı var sadece.

Corolla iç kalitesi idare eder. Japon sorunsuzluğu da çabası. Yeni tasarımı da fena değil açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Atladığınız nokta Amerika pazarında satılan corolla ile Türkiye de satılan corolla kalite olarak kesinlikle aynı değil arada dağlar kadar fark var hocam. 1200 kg küsur C segment sedan araba mı olur ama bizim gibi ülkelerde sırf az yaksın diye hafifletilmis corolla satılıyor corollanin kaportası resmen clio dan hallice maalesef. Belli yıl ve km den sonra ciddi manada trim sesleri geliyor.

Golf her anlamda Corolla denen araçtan kat be kat üstün.
    Bunu Clio kullanıcısı olarak objektif bir gözle söylüyorum.

Alıntıları Göster
    amerikada satilan golf ile turkiyede satilan golf ayni mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corolla'yı bayide incelemek için gidip test ettiğimde kapı kolu elimde kalacak sanmıştım. İçine binip direksiyondaki tuşlara basınca sanki 10 liralık gamepad butonlarına basıyormuşum gibi bir hissiyat oluşturdu. Genel olarak iç mekan kalitesi her ne kadar arttırılmış olsa da hala bana göre yeterli seviyede değil.

Bu sebeple görseldeki eski kasa Golf (7.5) ile olan karşılaştırmada manuel alacaksam kesinlikle Golf, otomatik alacaksam önce düşünür sonrasında DSG'ye rağmen yine Golf alırım.
    Ben anlamıyorum , vw mükemmel araç üretmiyor. Ama sırf yerden yere vuracağım diyede objektiflikten uzaklaşmak.
    Ne bilim.

• iki araç aynı para olsa bende golf alırım bagaj ufak olmasına rağmen

Ama işçilik sıfırın altına falan yazmışlar

Forum da herkes ağa paşa maybach mı biniyorsunuz mübarekler
    Hocam hele o bagaj kapağının içini görünce hayret etmistim. Arka hoparlorler icin herhangi bir kabin yapilmamis direk bagajin üstüne 14 cm lik panç ile delik acip hoparlorleri oturtmuslar gibiydi. Diklemesine bavul koysaniz kesin hoparlörleri yerinden cikartirsiniz. Ayni şekilde koltuk yatirma mekanizmasinin metalleri de (özel bir adi var mi bilemiyorum) açıktan götürülmüş.

Satin almak icin gitmistim ama her konuda elestirdigimiz Symbol'de dahi detaylara daha fazla ozenilmis intibasi bıraktı bende, kosarak uzaklastim Corolla'dan

• Toyota çok hantal araba kabinin içinde ne ses ararsan var yol sesi lastik sesi vs. Alman arabalarından şaşmayacaksın + golf çok seri araba işçilik ve malzeme kalitesi 10 numara kim ne derse desin.
  • C segmenti ufak arabanın bir tık daha genişini isteyen fakat aynı zamanda da ekonomiyide içinde barındıran araba segmentidir.Bir C segmenti arabanın şanzımanına,turbosuna,ıvırına zıvırına tonlarca para harcayacaksam gidip zaten premium araç alırım.Seçenek belli

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.