Eski sürümü Intel TAT ile yakın değerleri gösteririken yeni sürümde sıcaklığı yüksek gösteriyor. E6550'yi E6650 olarak gösterme sorunu giderilmiş ama sıcaklığı yüksek gösterdikten sonra pek bir işe yaramaz.
aa link de verilmis, beklenmeyecek bir hareket
sıcaklıkları gösterdide bendede voltajı yanlış gösteriyor 1.2375 te sabit duruyor. e6400 b2 revision
Program volt değerini yanlış gösteriyor... 1.4 v verdiğim halde 1.25 gösteriyor. Override gibi kötü bi program. override de işlemciye en fazla 1.35 verebiliosun. ne kadar kötü
Programın gösterdiği voltaj değeri yanılmıyorsam sizin verdiğiniz voltaj değil,işlemcinin default olarak kabul ettiği en büyük voltaj...Değişmeyen bir değer yani
quote:
Orjinalden alıntı: holyfire
Programın gösterdiği voltaj değeri yanılmıyorsam sizin verdiğiniz voltaj değil,işlemcinin default olarak kabul ettiği en büyük voltaj...Değişmeyen bir değer yani
olsa olsa en düşük default voltaj olabilir. p35 neo f en düşük 1.2375 veriyor işlemciye. default 1.25
Hangisine inanıcam ben??!!
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY
başka bir programla ölç bak bakalım hangisi doğruymuş
quote:
Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY
Güncel sürüme inanmak mantıklı olan , everest speed-fanla da bak sıcaklıklara en yakın değerler hangisinde ise ona inan
Walla everest varken bunlarla zaman kaybetmek gerçekten gereksiz.. Boyutu küçük de olsa önemli olan işlevi.. O da nanay..
Dualcore işlemciye bu intel mimarisi değil diyip attı beni anlamadım ne iş?
Boşta 50° birde ac7 freezer ile yok daha neler yaw eskisi düzgün gösteriyor ama yeni sürüm tırt. Forza everest üstüne yok bence. Özellikle LOG tutma olayı çok işe yarıyor
evereste göre core1 50 core2 45 (cpu 41) coretempe göre core1 49 core2 44
son sürüm bende sorunlu görünmüyor...
güzel program. görev çubunda minimize olarak çalışabiliyor.
Acil durumlarda kullanılabilir : )
Ama evereseti tek geçerim bu konuda
indirdim çalıştırdım KASPERSKY AMCA o iğrencç sesini çıkardı ve siz anladınız onu. BEömgibi mağdur varmı
var.var... hiç önemli değil.. kasperin sağı solu belli olmuyo... sen programı kullan...
2140 ı yine conroe-2m olarak görüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme