Şimdi Ara

ContiPremium Contact 2 ile conti prem. 5 farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım opel astra 195/60/15 conti premium contct 2 kullanıyorum 2011 ağıustosta almıştım 46 bin km oldu.sert bir lastik galiba ve gürültülü çalışıyor...ama güvenlik noktasında vs memnun kaldım.iskenderunda yaşıyoruz ve kış lastiğine gerek yok.
    pirelli cint. verde p1 sipariş etmiştim ama onu iptal ettim 1 yıl sonra sertleşiyor ve ıslak performansı iyi değilmiş....

her bir lastiik 25 er lira indirimle toplam 100 tl indirimle alınabiliyor.
    pirelli cint. p1 tanesi 143 liraya geliyor
    conti premium contact 5 160 liraya
    Goodyear Efficientgrip performance 165 lira
    petlas imperium 125 lira
    kumho ecoving 125 lira
    lassa impetus revo 150 lira

hankook 145 lira
    aslında conti 2 den çok memnun kalmadım konfor pek yok
    conti 2 den 5 e geçen arkadaşlar vs izleniminiz nasıl oldu?veya eskiden conti 5 alanlar hala memnunlar mı acaba ?deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler.

• Ben premium cont.5 kullanicisiyim. Lastikler tam asfalt tutus lastigi. Yol tutusu harika.ancak michelin primacy hp kadar sessiz degil. Cukurovada bence seaaiz lastikleri tercih etmek mantikli, zaten kar kis gormuyoruz. Kesinlikle primacy hp derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hem sessiz hem de yol tutuş çok iyi. Özellikle yağmurlu havada çok güven veriyor. Conti Premium Contact 5ler de zamanında çok methedildi ancak etiket değerleri nasıl bilmiyorum.

DH 2005 Üyesi
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
     ContiPremium Contact 2 ile conti prem. 5 farkı ?

hocam CP5 in etiket değerleri böyle
    goodyear efc perf ise 67 db...3 db fark ses konusunda çok farketmez sanırım...100 tl indirim olayında primacy hp yok..energy saver var.
    contipremum 5 hakkında forumda eski yazılanlara baktım 2 ye göre daha yumuşak diyenler vs olmuş ama net bir bilgiye ulaşamadım....geçen yıl bu lastiği alanlar bu yıl nasıl acaba durum?malum bazı lastikler alındığında iyi ama belli bir süre sonra sertleşip odun gibi oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 26 Ocak 2015; 0:35:31 >

Aracım Ford Focus 2 makyajlı kasa. Davlumbazlara ekstradan yalıtım malzemesi kaplamama rağmen yol sesi çok fazla. Önceki Focus'umda Michelin Primacy HP kullandım. Ses ve konfor olarak çok daha iyi lastiklerdi. Tutuş konusunda Conti daha iyi ıslak ve kuruda.

Açıkçası CPC 2 yazın daha iyiydi, kışın havanın soğumasıyla hamuru sertleşti ve ses arttı, konfor düştü. CPC 5'i ben de çok merak ediyorum. Hatta almayı düşünüyorum. Deseni farklı, hamuru biraz daha yumuşak sanırım.

• cpc2 kullanmadim ama cpc5 kullandim. sessize yakindi diyebilirim. 20 bin kmde az cok eskime oldu, yani yumusak sayilir. ayni aracta yokohama blu drive kullandim cpx5'e gore felaketti. yeni aracimda ise fabrika cikisi 3 senelik hankooklar var cpc5'e gore yine gurultulu. degistirecegim ben de cpc5 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenmat -- 26 Ocak 2015; 10:36:53 >
    SİLİNDİ
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutus konusunda kiyaslamak gerekirse ikisibi de uzun sure kullandim cpc5 energy saver dan daha iyi. Bence cpc den devam edin.

Focus 2,5 - 2011 1.6 100 bg - TeleflexGFI LPG

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • guvenmat kullanıcısına yanıt
    özel mesaj atılmıyor n11 i aç incele fark edersin

conti 5 yol tutuş ve ıslak performansında dahada iyileştirilmiş bir lastik.Yeni lastikte ses olayıda hamuru biraz yumuşatılarak düşürülmüş.Kullananların büyük çoğunluğu çok memnun ve testleride başarılı.Bunu tavsiye ederim.

Contiye göre daha sessiz ve yumuşak hamurlu bir lastikse goodyear efficientgrip.Bu lastiğinde yol tutuşu ve ıslak performansı çok beğeniliyor zaten bununda testleri çok iyi.Ancak forumdada var bazı kullanıcılar sürekli yanaktan balon yapma,yarılma içten tel atma gibi şikayetlerde bulunuyorlar.Erken bitiyor diyenlerde var ama bence tutunan lastik zaten erken biter.

Yollarınız iyi ve çukur tümsek çok yok yazın dağ bayır gezmem diyorsanız goodyear düşünüleilir yoksa her şarttaa conti

Ford Focus TDCİ/11

• zugasi_berepe kullanıcısına yanıt
    Ya hocam burada kardeşim sıfır i30 aldı üzerinde contiprrm.conti 5 vardı sakin buna bulaşma abi diyor 1 defa patladı yolda metal olan ne varsa içine alıyor dedi az once kafam iyice karıştı o da lassa impetus revo al bizim bu yollara anca o gider diyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: quatrros

Ya hocam burada kardeşim sıfır i30 aldı üzerinde contiprrm.conti 5 vardı sakin buna bulaşma abi diyor 1 defa patladı yolda metal olan ne varsa içine alıyor dedi az once kafam iyice karıştı o da lassa impetus revo al bizim bu yollara anca o gider diyor..

contden çok fazla şikayet duymadım ancak lassaya göre hem conti hemde goodyear daha iyi.Yani sert lastikte konfor ve ses çok az olmaz birini tercih etmeniz lazım

Ford Focus TDCİ/11
  • ikisinide kullandım cpc 5 i tercih ederim.
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • conti 2 kullandım. yol sesi biraz fazlaydı. ama yol tutuşu iyiydi.
    michelin primacy hp kullandım. 15 bin km sonra lastiğin azaldıgını farkettim. ayrıca birkaç yerde çatlama kesilme tarzı şeyler oldu. memnun kalmadım.

şimdi conti 5 var. yol tutuş ses ve konfor olarak conti 2 den daha iyi. daha yumuşak ve konforlu lastik. incelerseniz görürsünüz. yanakları çok yumuşak. buda konfor ve sessizlik saglıyor. yol tutuşu güzel. üstelik birkaç arkadaşıma da conti 5 aldık memnun herkes. öneririm conti 5 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 26 Ocak 2015; 23:08:09 >

Orijinalden alıntı: sekoya81

ikisinide kullandım cpc 5 i tercih ederim.

Cpc5 i auriste mi kullandin

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

ikisinide kullandım cpc 5 i tercih ederim.

Cpc5 i auriste mi kullandin

Suzuki sx 4
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Hocam bende lastikleri değiştireceğim. Şu olayı nasıl yapıyoruz?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.