Şimdi Ara

Continental 245/35-20 Yarıldı Garantiye Girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yolun ortasındaki logar kapağının kenarindaki yaklaşık 5-10 cmlik tümseğe girdik. Hızımiz 50-60 km idi.
    Lastik bu halde.
    Garantiye gönderebilir miyiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin durum bilmiyorum ama yukarıdaki fotoda görünen lastik tam bir kullanıcı hatası ile yarılmış. Maalesef kocar kapakları yolla aynı hizada değil çoğu yerde. Ayrıca ince yanak lastik kullanmanın böyle riskleri var. Ben ülkemizdeki yol şartlarından ötürü yükseltmiyorum lastik ebatlarını. 195 65 15 kullanıyorum aracın orjinali ebatı. Pamuk gibi diğer arabalara göre
  • Garantiye girmez.Aynı marka lastikte 2bin km araçta yanakta yarık oluştu kullanıcı hatası dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Garantiye girmez.Aynı marka lastikte 2bin km araçta yanakta yarık oluştu kullanıcı hatası dediler.
    Sizin durum bilmiyorum ama yukarıdaki fotoda görünen lastik tam bir kullanıcı hatası ile yarılmış. Maalesef kocar kapakları yolla aynı hizada değil çoğu yerde. Ayrıca ince yanak lastik kullanmanın böyle riskleri var. Ben ülkemizdeki yol şartlarından ötürü yükseltmiyorum lastik ebatlarını. 195 65 15 kullanıyorum aracın orjinali ebatı. Pamuk gibi diğer arabalara göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkede 45 yanaktan aşağısı kesinlike risk
  • Öyle bir çamura yatarlar ki şaşar kalırsın. Hiç uğraşma bence.

• Benimde Continental yarilmisti, telefonda inceleme yapılacak dendi, bayisine yönlendirdiler garantisi yok dendi, tek lastik aldım, şimdi ki araçta Continental lastik düz yolda giderken yarıldı, artık hayatım boyunca conti almamaya özen gösteririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ince yanaklı Continental lastiğim aynı bu şekil yarıldı ve kullanıcı hatasıymış, zaten 35 bin km de taş gibi oldu lastikler zerre tutmuyordu asfaltı attım gitti kurtuldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Benimde ince yanaklı Continental lastiğim aynı bu şekil yarıldı ve kullanıcı hatasıymış, zaten 35 bin km de taş gibi oldu lastikler zerre tutmuyordu asfaltı attım gitti kurtuldum.
    Bende de 245 45 19 CSC5 var, tutunma ve fren özelliklerinden çok memnundum ama 20.000.km den sonra ciddi anlamda sertleşti, kabine giren yol sesinde bariz artış var.

• Malesef kullanıcı hatası. Geçmiş olsun

• Continental ise hiç bir kusur garantiye girmez. Onları malı kusursuzdur.

• Bence girmez. Geçmiş olsun. Aracı merak ettim. Insignia mı acaba ?

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Araç mercedes e350 d idi.
    Teşekkürler

• Peki ayni marka aynisi mi almaliyiz lastiğin yerine. Arac uzun yola gidecek.

• Türkiye'yi dünya haritasından silen bir firma... Almam da alan arkadaşıma dostjma da izah ederim. Hala devam ediyorsa yol verir geçerim.

• 45 yanak bile ülkemiz şartlarında ince geliyorken 35 yanak büyük sıkıntı hocam hazır 1 tane lastik çöp olmuşken lastik ebatlarını değiştir bence gerekiyorsa jant bile düşür 1-2 inç

Contiye boşuna bok atıyorsunuz bu olayın markayla herhangi bir alakası yok bariz kullanıcı hatası yani hangi marka olursa olsun garanti kapsamına girmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 11 Ağustos 2019; 13:49:24 >
  • Hocam logar kapagina girmissin bu kullanici hatasi olmaycakta ne olacak , ancak bazi kasko anlasmalarinda lastik yarilmasi klozu var.Kapana ters giren bir arkadas kaskodan degisim saglamisti.

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Aynı marka alcan bi daha yarcan.
    Bence önleri farklı marka al,
    çıkan fazla bi taneyi yedek diye koy ya da stepne filan.
    Bence böyle daha mantıklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle yarılan tarafa bir çift aynı marka lastik alın, farklı marka alırsanız desen farkından dolayı araç yolda dengesizleşiyor, ön tarafsa önlere bir çift alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.