Şimdi Ara

Connect3D HD4870 1GB ? /// ZOTAC 260 GTX ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun olarak hangisi sorunsuzluk ve perfomanslık bakımından iyidir ?

Yoksa HIS HD4870 IceQ 4+ Turbo 1 GB mi daha mantıklı olur ?
    Connect3D HD4870 OC Edition - 1GB = 479 TL
    HIS HD4870 IceQ 4+ Turbo 1 GB = 567 TL

arada da 100 TLye yakın para oynuyor sizce değer mi bu para

Monitörümde Samsung T200

9800 GTX kartı biraz saçma oldu evet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 26 Mart 2009; 4:58:43 >

• HD4870 IceQ 4+
  • 9800 GTX AMP'nin bu kartların yanında pek bir anlamı yok. Diğer 2 kart arasında ise tabiki ICEQ 4+ Turbo derim. HIS'in ICEQ modelleri her zaman referans gösterilen tasarımlar olmuştur. Soğutma konusunda üstüne rakip yok diyebilirim. Para yetiyorsa HIS'e yönelebilirsin tereddüt etmeden. HD 4870 X2'den sonraki en sağlam karttı. HD 4890 henüz Türkiye'de yok ama gelince en sağlam 2. kart olacağından şimdiden söylemeyi uygun gördüm (:
  • Connect3D HD4870 1GB incelemes: http://site.hardwarena.com/Connect3D-HD4870-Extreme-OC-Edition-Incelemesi.html

Kullanılan ramlere dikkat çekiyorlar Hynix kullanılmış ve efektif 4GHz değerinde. Bence fiyatını göz önünde bulundurarak karar ver. Ayrıca Connect 3D'nin soğutucusu daha iyi. Sonuçta her iki markanın soğutucusunuda Arctic Cooling üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superman34 -- 25 Mart 2009; 16:19:30 >
  • HD4870 IceQ 4+ diyorum
  • İki kartda referans PCB kullanıyor ve sonuçta ikisini de ATI üretiyor. Aralarındaki fark sadece soğutucuları. İki kartın soğutucusuda Arctic cooling tarafından üretiliyor. ICEQ4 soğutucunun Connect3D deki Twin turboya bir üstünlüğü yok. Görsellik derseniz kişiye göre değişir, bence Twin turbo daha hoş duruyor.

Buyrun tekno fiyat linki :

Üzerinde özelleştirilmiş oldukça başarılı bir soğutucu olmasına rağmen "Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition" dan daha uygun fiyatlı 4870 yok. Tamamen referans tasarım soğutucuya sahip olanlar dahi daha pahalı. Şu durumda 100TL fazla ödemenin mantığı nedir?

• CONNECT 3D mi! bence uzak durmalısın. HD4830 unu aldım ve hemen Sapphire ile değiştirmek durumunda kaldım. Tamam HD4830 undada Hynix ram kullanılmış ama bence Ram e yazık olmuş

Kart boşta 50c de yükte 85-90c de çalışıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi 4890 lar geliyor, birde KDV %8 e düşünce 4890 alınası bir kart olacak gibi..
  • KDV indirimi zor görünüyor. En azından piyasadaki stok tükenip yeni ürün gelene kadar mümkün değil. Devlet ithal edilen malın KDV sini mal gümrükten çekilmeden %18 olarak nakit tahsil ediyor. Kimsenin %18 KDV ödeyip ihtal ettiği malı %8 KDV ile satması söz konusu olamaz, çünkü devlet aradaki %10 luk farkı geri ÖDEMEZ. Malum kriz vs. durum ortada, bu şekilde stokların tükenmeside zaman alır. Bir acayip iş işte.
  • 9800 ün rakibi hd4850dir

hd4870 ise gtx260 ile yarışır

conntect3d hd4870 çok iyi bir model ve fiyatı uygun

@MÜŞAVİR

bu arkadaşın aldığı kırpılmış hd4830 ama connect3d hd4870 çoğu karttan iyi ve uygundur
  • her connect 3d öle olcak die bi kaide yok
  • IceQ 4870 1gb varsa o 3D'den daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 25 Mart 2009; 17:06:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

Üzerinde özelleştirilmiş oldukça başarılı bir soğutucu olmasına rağmen "Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition" dan daha uygun fiyatlı 4870 yok. Tamamen referans tasarım soğutucuya sahip olanlar dahi daha pahalı. Şu durumda 100TL fazla ödemenin mantığı nedir?

Bencede Connect 3D her yerde f/p olarak övünülüyor.Yani 100 TL fazla ödemek değermi sizce ? O parayada ram alırım yani

Buyrun HIS İCEQ4 TURBO 1 GB kartı :

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4870-334-7447.html

• 4870 varken 9800GTX'in sözü edilmez, lüzumsuz bir soru olmuş...
  • 4870 1gb
    özel soğutmalı model alabilirsin.
    iceq4 iyi gider
  • aynen öğle HD4870 IceQ 4+
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

4870 varken 9800GTX'in sözü edilmez, lüzumsuz bir soru olmuş...

Soruyu iyi okumamışsın galiba sorunsuzluk bakımından soruyorum ATİ kartların codec sorunu oluyor diye duydum o bakımdan Geforce bir andım öndeymiş

Bende diyorumki Connect 3D 1 GB ile İCEQ4 1 GB arasında 100 TL var değermi bu para bu krizde

• quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

Şimdi 4890 lar geliyor, birde KDV %8 e düşünce 4890 alınası bir kart olacak gibi..

kdv ne zaman %8 e düşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wampire^^
    Bende diyorumki Connect 3D 1 GB ile İCEQ4 1 GB arasında 100 TL var değermi bu para bu krizde

değmez.

zaten connect3d tamamiyle ithal Türkiye'de servisi yok diyelimki kartta arıza oldu direk servis filen yok yeni bir kart veriyorlar (yanılmıyorsam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Mart 2009; 22:17:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

CONNECT 3D mi! bence uzak durmalısın. HD4830 unu aldım ve hemen Sapphire ile değiştirmek durumunda kaldım. Tamam HD4830 undada Hynix ram kullanılmış ama bence Ram e yazık olmuş

Kart boşta 50c de yükte 85-90c de çalışıyordu.

connect3d almışsın güzel ama aldığın kartın zaten özel soğutucusu yok en azından accelero twin turbo gibi bir soğutucusu yok tabiki yanıcak kart
    ayrıca aldığın yer seni kazıklamış olabilir çünkü resimdekine uymuyordu açtığın topiği okumuştum
    his soğutması iyi olabilir ama connect3d %60 fan hızında 44 ten yukarı çıkmıyor yük altında da 48 den yukarı çıkmıyor. 830/4200 kullanıyorum ramcooler olmamasına rağmen sorunum yok sadece daha fazla oc olmuyor sebebi ram soğutucu stokta olmadığı için taktırmamıştım

kartı alıcak arkadaşa paran varsa his tavsiye ederim kullanmadım ama herkes tavsiye ettiğine göre iyidir herhalde
    connect3d alırsan da parana yazık olmaz performansını rahatlıkla alırsın ama alırken ram cooler da taktırırsan daha güzel olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.