arkadaşlar şu resimdeki hemen kapının üstündeki bölge ne için yapılmış bir türlü bulamadım < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: kartalhakan arkadaşlar yardım lütfen... Genel anlamda bir saklama gözü, ancak çok dar ve kullanışsız olduğu için esasında bir işe de yaramıyor.
quote:Orijinalden alıntı: wkwwlwig quote:Orijinalden alıntı: kartalhakan arkadaşlar yardım lütfen... Genel anlamda bir saklama gözü, ancak çok dar ve kullanışsız olduğu için esasında bir işe de yaramıyor. Caddy'dede var aynısı... Saklama cebi fazla varmı var için yapılan bişey zaten oraya kim ne koyarki
quote:Orijinalden alıntı: ugurkamil quote:Orijinalden alıntı: wkwwlwig quote:Orijinalden alıntı: kartalhakan arkadaşlar yardım lütfen... Genel anlamda bir saklama gözü, ancak çok dar ve kullanışsız olduğu için esasında bir işe de yaramıyor. Caddy'dede var aynısı... Saklama cebi fazla varmı var için yapılan bişey zaten oraya kim ne koyarki Uğur Abi öyle deme, Combo'da aynı yerdeki gözlere 0.5lt su şişeleri sığıyor, kağıt mendil falan.
quote:Orijinalden alıntı: kartalhakan arkadaşlar şu resimdeki hemen kapının üstündeki bölge ne için yapılmış bir türlü bulamadım oraya sığacak bir şey bulduğunda cevabı bulmuş oluyorsun zaten.