Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ RİCAM VAR SİZDEN!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu silkroad da bikac turk bana pm attı aynı sekilde aga kelimesini kullanıolar gelen pm lerden rica ediorum kullanmayın die ama
    sizdende ricam luutfen kullanmayınn su aga yı ne bilim arkadasım deyin baska bisiler ama kullanmayı

• Fındık fıstıq offf Sen sin fıstıqq ofofoof offfffff

• ne bu dalgamı gecion yaw sacma sapan cvplar atma
  • yogan yastık offf :D aga dienlere dewap werme bence
  • massalllah butun forum isin dalgasında adam gibi cvp veren yok
  • olm diorum yaaa aga dienlere cewap werme
  • ya camıss sen su guilde cvp ver bi seni bekliorum hade ama guild arıorum topicine cvp verrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga bence çok gereksiz bi topic olmuş

bi kere kimsenin birisinin demesiyle alışkanlıklarından vazgeçerek sana veya baskasına "aga" die cvp vermesini bekleme.. daha iyi işte aga dio saygı gösterio.. aga saygıyı anlatır.. sende orda burda görmüşün 2-3 topicde aga die inşallah yazmazlar die hemen topic aç. biz mi yazdık sana aga die.. yazanlara söle.. fazla da takma kafana.. kendine aga denildiği zaman bunu uzun uzadıya düşünen ve ırgalanan bence düpedüz SALAKTIR.!. her aga die işe girene ön yargılı davranma.. bana da biri aga die pm attı arkadaş olduk oyunda bayaa bi.. sen sen ol fazla zorlama beynini yo aga demiş yok baba demiş.. baska işlerle uğraş aga yerine git lvl kas
  • bi kere siz de dediniz bu da knight gibi olmasın yok aga yok hacı gibi kelimeler kullanılmasın diye adam gibi adamlar oynası die bende rica ediorum iste sizce matıklı ve ii kelimem mi bbi de bunun cevabını verin bana
  • Bu konu biteli aylar oldu hocam forumu araştır milletin derdi başka hadi selamlar saygılar...Yorgan yastık oofff,of bize lazım off,almaya gelicezz offf...Offfff of offffff....MHAHUHAAHAHAHA ulan ne komik parçadır bu yaa brvo hatırlayan arkadaşa selamlar olsunHAHAHHAHHHA
  • ya afedersiniz ama yani insan gunluk konusma dilinde bu gibi kelimeleri kullanır ben aga deil ama kardeş kelimesini kullanıyorum yani naber arkadaşım yerine nbr kardeş diyorum ama bundan hoşlanmıyorsanızda karşıdakine bikere söylemeniz yeterlidir yapma die bukadar büyütülecek bi konu deil
  • topic demekten daha mı iyi???
  • ya parçanın indirelecek linkini weremiyom bide böle deniyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 7 Şubat 2006 0:27:05 >
  • yaa ufff herifler boş yere topic yapıyolar ya daha önemlileri varken ufffffff
  • ya iyiki bişey dedik miiletin agzına düştükkk

• Abi kusura bakma rahatsız ettiysem seninle bi alakası yok parça anormal komik hem yeni kasetinde söylecekmiş parçayı ata...Ama hala dinliyom parçayı gül gül öldüm buneyaaa net bir iki üç gündür çalıyo winampta hala durduramadım
  • Kacgundur arıyom bulamadım nerden indirdin parcayı?
  • Abi yukarda parçanın linkini jpg olarak werdim ekteki dosya diye biraz bak yukarda bulursun...
  • abi jpg diye hic bakmadım :) link icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.