Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum. Fakat birkaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 Ocak'ta 15 yaşına giriyorum. Yani büyüyorum(boy uzuyor, kemikler gelişiyor, doğal olarak ta deri değişiyor) ve ben dövme yaptırmak istiyorum fakat birkaç sorum var.
    1- 'Cause nothin' lasts for ever... yazmak istiyorum. Sizce güzel midir? (Çünkü hiçbirşey sonsuza kadar sürmez)
    2- Şimdi büyüyorum demiştim. Büyüdükçe yani yaşım arttıkça dövmenin şekli bozulur mu?
    3- Antalya'da yaşıyorum. Antalya'da yaşayanlar bana iyi bir dövmeci önerebilir mi?
    4- Fiyat aşağı yukarı ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bababanagibsonal -- 22 Aralık 2010; 15:40:39 >

• tabikide bozulur.dövmeciler 25 yasına kadar yaptırmamayı söylüyor.. yoksa ondan önce sen 25 yasına gelene kadar o yazı ne manalara gelir kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

tabikide bozulur.dövmeciler 25 yasına kadar yaptırmamayı söylüyor.. yoksa ondan önce sen 25 yasına gelene kadar o yazı ne manalara gelir kim bilir
    15 yasinda dovme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

tabikide bozulur.dövmeciler 25 yasına kadar yaptırmamayı söylüyor.. yoksa ondan önce sen 25 yasına gelene kadar o yazı ne manalara gelir kim bilir
    Hadi ya Geçici o zaman .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bababanagibsonal

Hadi ya Geçici o zaman .

Alıntıları Göster
    adam justin bieber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

adam justin bieber

Alıntıları Göster

• quote:

adam justin bieber

Alıntıları Göster
    tam ensene liseli yazdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 22 Aralık 2010; 17:28:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adam justin bieber

Saygı göstermen lazım. Sadece bir şey sordum ya cevaplarsın yada cevaplamazsın. Saçma sapan yorumlar yapacaksan eğer buraya yapma.
  • quote:

quote:

adam justin bieber

Saygı göstermen lazım. Sadece bir şey sordum ya cevaplarsın yada cevaplamazsın. Saçma sapan yorumlar yapacaksan eğer buraya yapma.

Alıntıları Göster
    Şimdi 15 yaşındasın; büyüyorum demişsin ne güzel farkındasın. Büyüdükçe düşünce yapın değişecek ve şimdi sana çok anlamlı gelen bu cümle anlamsız gelebilir yada keşke şöyle bir şey yazdırsaydım diyebilirsin ileride.
    Dövme yaptırma demiyorum ama ömür boyu üzerinde taşıyacaksın. Emin misin?

• quote:

quote:

adam justin bieber

Alıntıları Göster
    Sen şu ürünlerle idare et 25 yaşına kadar
    (çamaşır makinesinde yıkanabiliyo)

http://vimeo.com/10157017

• quote:

quote:

adam justin bieber

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Şimdi 15 yaşındasın; büyüyorum demişsin ne güzel farkındasın. Büyüdükçe düşünce yapın değişecek ve şimdi sana çok anlamlı gelen bu cümle anlamsız gelebilir yada keşke şöyle bir şey yazdırsaydım diyebilirsin ileride.
    Dövme yaptırma demiyorum ama ömür boyu üzerinde taşıyacaksın. Emin misin?

Alıntıları Göster
    Ya aslında tam emin değilim uzun uzun düşüncem bu konuyu. Ama işte büyüdükçe dövme bozuluyormuş.

Ayrıca

Kutx
    berkayboys dışındakiler

Bide caps koyunda inci olsun burası ha ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

Sen şu ürünlerle idare et 25 yaşına kadar
    (çamaşır makinesinde yıkanabiliyo)

http://vimeo.com/10157017

bu da kolu terletir ama

• quote:

Ya aslında tam emin değilim uzun uzun düşüncem bu konuyu. Ama işte büyüdükçe dövme bozuluyormuş.

Ayrıca

Kutx
    berkayboys dışındakiler

Bide caps koyunda inci olsun burası ha ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    15 yaşında sana dövme yapacaklarını sanıyorsun ha
  • quote:

quote:

adam justin bieber

ooooo baby baby baby ooooooooo baby
  • quote:

quote:

quote:

adam justin bieber

ooooo baby baby baby ooooooooo baby

Alıntıları Göster
    18 Yaşını Bekle Derim.
    Hem Yapıcak Birini Bulamaya bilirsin , Hemde Acısına Dayanamaya Bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

18 Yaşını Bekle Derim.
    Hem Yapıcak Birini Bulamaya bilirsin , Hemde Acısına Dayanamaya Bilirsin.

Alıntıları Göster
    hevesini alma amaçlı yaklasık 2 hafta boyunca tazeliğini koruyan ve bütçe dostu dövmeler var

hint kınasından yapılıyor ve hiç bir zararı yok. onları dene derim sağlığın acısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

hevesini alma amaçlı yaklasık 2 hafta boyunca tazeliğini koruyan ve bütçe dostu dövmeler var

hint kınasından yapılıyor ve hiç bir zararı yok. onları dene derim sağlığın acısından

Alıntıları Göster
    Hızlı şekilde kilo alıp verirsen dövmede catlaklar oluşur.Ve dövmede bozulmalar başlar.(örneğin kısa bir zamanda yağ olarak 10 kilo ve üstü kilo alıp verirsen dediğim oluyor)

Kemik kalınlaşmasıyla , boy uzamasıyla dövme ffalan bozulmaz sallamayın.(Tabi bi anda 15 20 cm atmazsanız)

Bunu ben değil profesyonel tattoo yapanlar ve doktorlar söylüyor.

AYrıca 18 yaşında gelmeden yanında aileden birinin olması lazım.Anne , baba , abi , abla gibi.

Tabi bunlarında 18 yaşını geçmiş olması gerekiyor.

Acısına dayanabilir misin ? Bu tamamen sana kalmış.iğne korkun varsa değil yakınından , uzağından bile geçme oranın.

Dakikada BİN iğne darbesine mağruz kalıyorsun.Vereceği acıyı sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 23 Aralık 2010; 19:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Hızlı şekilde kilo alıp verirsen dövmede catlaklar oluşur.Ve dövmede bozulmalar başlar.(örneğin kısa bir zamanda yağ olarak 10 kilo ve üstü kilo alıp verirsen dediğim oluyor)

Kemik kalınlaşmasıyla , boy uzamasıyla dövme ffalan bozulmaz sallamayın.(Tabi bi anda 15 20 cm atmazsanız)

Bunu ben değil profesyonel tattoo yapanlar ve doktorlar söylüyor.

AYrıca 18 yaşında gelmeden yanında aileden birinin olması lazım.Anne , baba , abi , abla gibi.

Tabi bunlarında 18 yaşını geçmiş olması gerekiyor.

Acısına dayanabilir misin ? Bu tamamen sana kalmış.iğne korkun varsa değil yakınından , uzağından bile geçme oranın.

Dakikada BİN iğne darbesine mağruz kalıyorsun.Vereceği acıyı sen düşün.

Alıntıları Göster
    Benimde 10 Ocak doğum günüm panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Benimde 10 Ocak doğum günüm panpa

Alıntıları Göster
    dostum ii düşün dedikleri gibi o yazı sana ilerde anlamsız gelebilir.. ayrıca fiyatda dövmenin boyutuna ve şekline bağlı ama ii bir dövme 500 tl den aşağı olmaz.. yazı büyük olursa 1000i geçer. bende yaptıracm yaşım 18 ama daha erken benim için bile.. şimdi sen düşünüyorsun ki tahminimce dövme yapcam havam olcak kızlar gelcek yanıma falan.. unut bunları dostum daha çok zamanın var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.