Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kargo parasını evet siz ödüyorsunuz. adiNormalposta yollayan var , elden götürüp teslim eden var, yurtiçi , MNG, PTtkargo ile özel kod indirimli yollayan var,

İşlemler online üye olup. Başvuru yapılıyor, MH de telefonla ulaşursanız destek olur

burdan bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152571730

link2 bilgi

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152578234

link3 ve bilgi

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152302510

bence üşenmeyin okuyun. sorularınız olursa yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 8 Mayıs 2022; 8:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Sene satın aldım daha fazlası alınmıyormuş bunu öğrendik :) limitli, az değiller ha.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Dedikleri gibi 0 abonelik açmanız lazım yeni adrese.

Hizmet sürelerinizi oraya aktarıyorlar.

Size tavsiyem fazla gün almayın 6 aylık alabilirsiniz.

Zam geleceği zaman duyuracağız demişlerdi zaten o zaman bütçeniz olursa alabilirsiniz karar size kalmış.

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Türknet haziranda yapacağını duyurduğu zammı hemen Mayıs faturasına yansıttı.Ben ucundan zamma yakalandım.6 güne 31,59 tl fatura çıktı.Aynı şeyi comnette yaşamak istemiyorum. Bütçem var zam gelmeden 12 ay uzatayım diyorum.6 ay uzatıp zam haberi gelince tekrar uzatmayı kapatabiliyorlar.

Neden nakil olmuyor anlayamadım.Yeni adreste abonelik abonelik açınca artı bir şeyler ödüyormuyum nakil ile farkı nedir, ona göre 12 ay uzatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Mayıs 2022; 11:35:36 >
  • Türknette kullandığım aynı modemi kullanıyorum comnette fec ve crc nin (pek etkisini göremedim ama) sunucu farkından olabilir daha iyi gibi .

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Comnetin yurtiçi kargo ile "sözde" anlaşması varmış.
    Dosya olarak gönderdim 42,10 TL tuttu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Çokmuş usta 42 ne 2 kağıda o kadar oldumu kargo fiyatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Bende şaşırdım demek ki olmuş. Dikkat edin comnetin sitesinde verilen yurtiçi kargo kodu indirim kodu felan değil.

PTT veya MNG nin indirim kodu ile yollayın dostlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istda olanlar elden versin bence aracınız yoksa yenibosna metro durağında inin az birşey yürüyceksiniz okadar ana cadde üstünde sayılır firma kargoyla uğraşmaya gerek yok.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ben sanşlıyım o konuda, her sabah önünden geçiyorum, elden teslim ettim, 7/24 teslim alıyorlar.

• Merhaba arkadaşlar keenetic extra dsl modem kullanıyorum.35 mbps comnete üye oldum.

Açık olması gereken ayarlar nelerdir?

Bitswap

Sra

Upbo

• Islak imzalı evrakları bugün gönderdim. 2 güne elllerinde olur, süre uzatma için comnete teslim edilmesini beklemem gerekiyormu?Uzatma yapabilirmiyim?Bu şekilde uzatma yapan oldumu?

zamlar haziranda gelicek bence riske atmana gerek yok terslik çıkar filan.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

haklısınız.

Zam yok , fiyat ayarlaması var ;)

Dolara inat

Zaten TL kıymetli, enflasyonda yok, kriz teğet bile değmedi, vatandaş sabretsin , bolluk var, ama zam yok.

TürkNet haziran2023 e kadar vaadini kaldırdı geçenlerde heryerden, sanırım millenium zam toardon fiyat ayarı yapmış, türktelekom toptan nete haziran2022 de kallavi zam yapacam dedi,

Sözüm ortaya, comnet yetkilileri siz bakmayın zamzanzam diyenlere, siz sözünüzü tutun, zam planımız yok dediniz

Comnet bu yıl sonuna kadar zam planımız yok demişti sözlü olarak. Ama dedim ya dolara inat zam yok, fiyat ayarlaması meçhul, zam yok ama 99 TL den kampanya ile 69TL ye inen fiyat bu yıl sonuna kadar sabit mi meçhul, zam yok ama 99 kampanya öncesi fiyata Aralık a kadar dönebilir, kampanya bitebilir dendi bana sözlü olarak ( yazılı kanıtım yok )

Şimdi millet zaten zam zam diye diye , zaten razı bunlar , yapalım derse comnet, suçlu zam diye dolaşanlardır,

Birşeyi 40defa söylersen olur. Zam diye diye zam yaptırtacaksınız zorla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 10 Mayıs 2022; 8:3:4 >

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Hocam PTT veya MNG indirim kodu nerede yazıyor ? Bulamadım

• Skayn kullanıcısına yanıt
    PTT kodsuz daha uyguna gideriyor.
    Ttmobil uygulamasında MNG kargo indirim kodu veriyor.
    Bulamazsanız temin edebilirim

• yurtiçi mobil uygulamadan İstanbul içi kargo 20 tl çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.