Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim Türk Telekom MNG Kargo kodunu sistem bir türlü kabul etmedi. İstanbul Kartal'dan indir indirim olmadan 22 TL'ye gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Comnet 'in aç gözünü doyursun. evrak gönderim ücretini kullanıcıya ödetmek nedir !!!

Ödedim, gönderdim, mevcut iss de kapı no farklı girilmiş diye işlem geçersiz yeniden başvuru yapın, evrak yollayın dediler.

helal etmiyorum. boğazlarında kalsın.

• trkkrsy kullanıcısına yanıt

firma geçiş işlemleri için açıklayıcı bir metinde hazırlamamış,

mesela bu firma hattın aktif olduktan sonra ıslak imzalı belgeleri kargoyla göndermek gerekiyormuş.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

benimde bu ip tv olayı kafamı kurcalıyor bizimkiler için hayati önemli diziler Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI bilindik dizi izleme sitelerini açmıyormu dizibox dizilla filan?

Türknette 5 yıl 35 mbps ve 100 lük pakette alt yapı nedeniyle 64 mbps kullanmış biri olarak 35 mbps fiyat ve performans olarak bana daha mantıklı geldi.Şu an günlük işimi fazlasıyla görüyor.Alt yapım 100 mbps ye çıkarsa ve ihtiyaç hissedersem üst pakete geçebilirim.

Ben ev alma durumum olduğu için biraz tereddüt yaşadım.Destek maile gelen cevap aşağıdaki şekilde geldi.Benim için yeterli ve 12 ay peşin alıp karta 6 ya böldürdüm.

Şehir merkezindeyim taşınma durumunda olacağını tahmin etmiyorum ama en kötü ihtimal port sorunu olabilir.Uzun sürerse dondururum.Port gelince internet açılır.

Türknettede önce kendi adıma abonelik aldım.Türk telekomdan türknete geçişte, taahüt bitiminde türk telekom interneti iptal etti ama telefon iptal etmede sorun çıkardı.Türknet aynı adrese benim aboneliğimi iptal edip eşimin adına abonelik yeni açtılar.Ayrı isimle açılan abonelik yeni bir abonelik gibi algılanıyor sanırım işlerine geliyor.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 15 Mayıs 2022; 13:44:26 >

• comnet kullanan arkadaşlar dizilla dizibox filan düzgün kullanıyormu sorun sadece paralı ip tv lerdemi benim için önemli bu konu ev dizikolik.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Zaris kullanıcısına yanıt

sağol dizibox bizimkiler için çok çok önemli sorduğum iyi oldu valla beni döverlerdi açılmıyor diye Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  ev dizi bağımlısı benim için uygun değilmiş comnet.

artık hazirandaki zamları bir görürüz ona karar veririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mayıs 2022; 19:51:31 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

DM/ÖM de attım ama ayrıntılı yazdım. Oluyor oldu . film dizi indiriliyıor , indirdim . dizi film izleniyor, bak senin için en son diziyi açtım , izleniyor.

Ekran görüntelerine iyice bakarsın. Sadece Dizibox için Opera browser içinden VPN açtım, Kuzey ... seçtim DİZİBOX cillop gibi karşında.

uyar uydurulur, alternatiflerde çok, yolu yordamıda bulunur.

zaten azıcık ta uğraşacaksın, uğraşmam derse evdekilere paralı üyelikli satın aldırt. Sende rahar et onlarda dizikoliğin dibine vursunlar.

Beleş sirke baldan tatlı dersen COMNET ilede oluyor.

hocam kız milleti ne anlar vpn mpn den hem vpn hız kasıyor zaten bizim için oyun sunucuları açmıyor olsaydı o bile benim için daha kullanışlı olurdu dizi demek evde hayat demek bizdeComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Tamam sustum , zaten dayak yemiyelim deyince işgillenmiştim, şimdi kaçayım yoksa dizilerdei kötü son gelecek başımıza.

dizi ve filom benim hayatımın anlamıdır. İstanbulfilm festivali başta olmak üzere kombine seri bilet alan ben göz rahatsızlıkları sebebli biraz uzak duruyorum maalesef. dizi izleyene saygım sonsuz. Yerli dizi tercihan bende %1 dir. ama yabancı diziler hatta kimsenin bulaşmadığı yabancı ülke sinemaları benden sorulur idi. ayaklı IMDB idim. şimdi mecburen uzak duruyorum.

bende 20 senedir TV yok, eskiden ayda 20-30 film izlerdim sinemada. abartmadan sinemia üuelik premium ile hergün 1 film izlerdim. 4D sinden tut hepsine.

Anet sinema dizi etkinlikleri yani sinema zirveleri gediklisiydim. Habergrubu uber üyeleri ile dizi zirveleri yapardık. Volkan ersoy dahil evinde eski fransız filmleri izleme seansları. Festival öncesi ve film sonrası kritiği. Sinema bölüm öğrencileri ve hocaları ile kültür merkezlerinde sinema günleri.

neyse sustum demiştim. susayım. eskiden kıral idik mısıra şimdi kaldık çorap ile nasıra :D

Senin dediğin gibi yapsalar belki yurt dışı çıkışlarında sorun olacak kısıtlama yapmak zorunda kalacaklar belki devlet istiyordur özellikle maç günleri kısıtlamayı. Sadece bir düşünce ama dediğin mantıklı öyle bir düzenleme olsa vpn gerekmez fakat 1-2 tane site için ya da yoğun olarak kullanıcıların kullandığı site olmadığı için uğraşacaklarını sanmam

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alternatifi olmayan , benim için olmazsa olmaz yerler için , çok büyük sıkıntı , sorun

Şuda bir gerçek , bu ay girdik uzattık 12 ay satın aldık, önümüzdeki ay VPN de işe yaramadı ? Ne olucak ,? Çok vahim ! Çok düşündürücü !

O sebeble sizin yazdıklarınız, yada benim gecici çözğmlerim, yeni gelenler veya uğraşmak istemeyen , yada uğraşmadım bilmeyenler için , geçiş yapmalarında ciddi kriter olmalı, o sebeble yazılmafı , paylaşılması , forumda iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.