Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti bankasına harcama itirazı açmıştım. Belgeleri şubeye getirmemi istediler ve bugün olumsuz sonuçlandırmışlar. Neye dayanarak olumsuz olduğu bile yazmıyor şaka gibi gerçekten...

• hem durduk yere internetten olduk hem de ödediğimiz faturayı geri ödemiyorlar. rezalet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altmisbir61 kullanıcısına yanıt

Sonuç alabildiniz mi hocam aynı durumdayım.

• Anlık olarak ziraat bankası itirazım kabul edildi ve kartıma 1596tl iade edildi. 2387 tl ödeyip hiç kullanamadığım hizmetten 1596 iade etmeleri komik. Bddk ya başvuracağım bu çakallara beş kuruş bile kaptırmayacağım. İtirazı 18 aralık gibi yapmıştım.
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 24 Ocak 2025; 18:23:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de ziraat’e başvurmuştum aynı mail bana da gelmiş bugün. Ama kart hareketlerinde iade tutarı görünmüyor. İşin komiği müşteri hizmetlerini aradım onlar da göremedi. Sizin direkt kart hareketlerinize mi yansımış? Mailin saati 17.59 olarak görünüyor mailde tutar vs hiçbir detay yok birebir aynı mail.

• U. kullanıcısına yanıt
    Bende de kart hareketlerinde iade tutarı gözükmüyor ama benim kartta borcum yoktu hiç ve 1596 tl artı bakiyeye geçmiş kart. Sizde de büyük ihtimalle dönem borcundan düşmüştür. Ekstre kesilince belli olur hocam. Mail saati 17:09

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam ben de bu şekilde bakıp hesapladım 1436 tl yatmış. Ağustos ayında yıllık ödemeyle 2748 tl ödemiştim. 310 günüm kalmıştı yani sadece 55 gün kullanabildim (+ uzatma kampanyasından 10 gün geldi desek de 65 gün kullanmış oldum). Banka epey saçmalamış mecbur BDDK’ya yazacağız.

Düzenleme: tekrar hesapladım 1436 tl çıktı. Rezillik. 65 gün bile kullanmadığım internete 1312 tl almış oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 24 Ocak 2025; 19:45:29 >
  • U. kullanıcısına yanıt
    Kimden ne koparırlarsa artık, o kafadalar. Neyse en azından birazını geri aldık

• Kassady kullanıcısına yanıt

Harcama itirazı yaptım; tekrar arayıp net alacak miktarımı nasıl hesapladığımı falan sordular, döneceğiz dediler..

Bekliyorum...

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Türknet iş birliği yaptı bence iade alamayanlar türknetten bu iade haklarını talep etmeliler

THH ne iş birliği ile ilgili yayınları paylaşıp iade talep edilebilir.

• Akbankdan iadesini alabilen var mi

• Comnet iade icin daha neyi bekliyor.

Vakifbanktan itirazi nasil yapiyoruz.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    şubeden

• İnternet bankaciligi olsaymis iyi olurmus. Comnet in iadesine kaldik bu gidisle bakalim ne olacak.

ben de 3000 ödeyip 1400 iade alabildim ziraat itirazı sonrası. 2 ay için yarısından fazla kesinti olmuş, akla mantığa sığmaz.

ziraat ile nasıl itiraz yapılıyor 2 hesaptan 600 günüm vardı ziraat ile ödemiştim.

• darkcald kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan başvurlar kısmından harcama itirazı var. Hangi karttan ödediyseniz o karttan ödediğiniz ayı bulun comnet çıkar zaten orda

• darkcald kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan internet şubeye girin. Sol altta arama kutucuğuna "itiraz" yazın. Kredi kartı harcama itirazı menüsü gelecek. Oradan tamamlayın gerekli adımları.

• Predator536 kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız. Benim de 12 aylık satın almama karşılık sadece 2 aylık kullanımım vardı ve sizin gibi ziraat 1400 küsür tl iade etti. Bddk’ya yazdınız mı? Ben BDDK’ya yazayım diyordum ancak kafamı toplayıp yazıyı hazırlayamadım

• U. kullanıcısına yanıt

Türkiye bankalar birliğine şikayet oluşturacağız sanırım. yani ödeme itirazına itiraz gibi bir şey.

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.