Garanti bankasına harcama itirazı açmıştım. Belgeleri şubeye getirmemi istediler ve bugün olumsuz sonuçlandırmışlar. Neye dayanarak olumsuz olduğu bile yazmıyor şaka gibi gerçekten... |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (623. sayfa)

-
-
hem durduk yere internetten olduk hem de ödediğimiz faturayı geri ödemiyorlar. rezalet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuç alabildiniz mi hocam aynı durumdayım.
-
-
Merhaba ben de ziraat’e başvurmuştum aynı mail bana da gelmiş bugün. Ama kart hareketlerinde iade tutarı görünmüyor. İşin komiği müşteri hizmetlerini aradım onlar da göremedi. Sizin direkt kart hareketlerinize mi yansımış? Mailin saati 17.59 olarak görünüyor mailde tutar vs hiçbir detay yok birebir aynı mail.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de kart hareketlerinde iade tutarı gözükmüyor ama benim kartta borcum yoktu hiç ve 1596 tl artı bakiyeye geçmiş kart. Sizde de büyük ihtimalle dönem borcundan düşmüştür. Ekstre kesilince belli olur hocam. Mail saati 17:09
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam ben de bu şekilde bakıp hesapladım 1436 tl yatmış. Ağustos ayında yıllık ödemeyle 2748 tl ödemiştim. 310 günüm kalmıştı yani sadece 55 gün kullanabildim (+ uzatma kampanyasından 10 gün geldi desek de 65 gün kullanmış oldum). Banka epey saçmalamış mecbur BDDK’ya yazacağız.
Düzenleme: tekrar hesapladım 1436 tl çıktı. Rezillik. 65 gün bile kullanmadığım internete 1312 tl almış oldular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 24 Ocak 2025; 19:45:29 >
Kimden ne koparırlarsa artık, o kafadalar. Neyse en azından birazını geri aldık
Harcama itirazı yaptım; tekrar arayıp net alacak miktarımı nasıl hesapladığımı falan sordular, döneceğiz dediler..
Bekliyorum...
-
Türknet iş birliği yaptı bence iade alamayanlar türknetten bu iade haklarını talep etmeliler
THH ne iş birliği ile ilgili yayınları paylaşıp iade talep edilebilir.
Akbankdan iadesini alabilen var mi
Comnet iade icin daha neyi bekliyor.
Vakifbanktan itirazi nasil yapiyoruz.
şubeden
İnternet bankaciligi olsaymis iyi olurmus. Comnet in iadesine kaldik bu gidisle bakalim ne olacak.
ben de 3000 ödeyip 1400 iade alabildim ziraat itirazı sonrası. 2 ay için yarısından fazla kesinti olmuş, akla mantığa sığmaz.
-
ziraat ile nasıl itiraz yapılıyor 2 hesaptan 600 günüm vardı ziraat ile ödemiştim.
-
Uygulamadan başvurlar kısmından harcama itirazı var. Hangi karttan ödediyseniz o karttan ödediğiniz ayı bulun comnet çıkar zaten orda
Bilgisayardan internet şubeye girin. Sol altta arama kutucuğuna "itiraz" yazın. Kredi kartı harcama itirazı menüsü gelecek. Oradan tamamlayın gerekli adımları.
-
Aynı durumdayız. Benim de 12 aylık satın almama karşılık sadece 2 aylık kullanımım vardı ve sizin gibi ziraat 1400 küsür tl iade etti. Bddk’ya yazdınız mı? Ben BDDK’ya yazayım diyordum ancak kafamı toplayıp yazıyı hazırlayamadım
Türkiye bankalar birliğine şikayet oluşturacağız sanırım. yani ödeme itirazına itiraz gibi bir şey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X