Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adamlar kaçtı gitti sende güncel fiyattan iade istiyorsun hocam :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

3.5 aylık kullanımım ya var ya yok. 2988 den 1602 tl iade etmişler. İş bankası harcama itirazı yapmıştım yaklaşık 1 ay önce. Olumlu sonuçlandı fakat onu da eksik iade etmişler. Orada bile çakallık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba qnb ye itirazda bulundum belge istedi ne gondermem gerekli.

Kurulum+1yillik pesin+hiz yukseltme 4200tl odemistim.

328 kalan gunum vardi

Hangi belgeleri gonderecegiz?

• Comnet-Türknet kampanyası ile geçiş başvurusu yapmıştım ancak VDSL aboneliğimi taşıyamadıklarını ve yine aynı kampanya kapsamında fiber için yeni başvuru alacaklarını söylediler.

Bugün açıldı, yarın açılacak diye oyalayarak 1 ayın sonunda başvuruyu iptal etti Türknet.
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Bina girişindeki kablolama şu şekilde. Binada Superonline altyapısı yok. Kabloneti aradım onlar da Telekom altyapısını kullanıyoruz dediler.

1)Benim şu anda ne yapmam lazım interneti açmak için, Türk telekomun kendisine başvursam onlar da oyalar mı? Yani anlamıyorum halihazırda kullananlar devam ediyor VDSL'e ben neden alamıyorum. Fiber desek onu da vermiyorlar.

2)Beni bu kadar bekletip 1 ay sonra iptal eden Türkneti şikayet etmek istesem bir sonuç çıkar mı, değmez mi? 1 aylık görüşmeler mailde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBurock67 -- 19 Ocak 2025; 17:25:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• seedless kullanıcısına yanıt
    Sonuca itiraz et hocam. Müşteri temsilcisi aracılığıyla yapılıyor yalnızca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akbank tan itirazda buljnup iade alan var mi, 1 ay once itirazda bulundum, degerlendirme asamasinda deyip ne yeni itiraz aliyorlar, ne de evrak talep ediyorlar, sonuclandirma suresi 6 aya kadar surebiliyormuş.

• Ben isbank mobilden harcama itirazı yapmıştım,az önce olumlu sonuçlanmistir şeklinde mesaj geldi.henuz yatan bı para yok ..300az üzerinde günüm var.

Akbank 1 ay once olusturdugumuz kayita bugun boyle cevap gelmis, ne demek istiyor hicbir sey anlamadim. İlk itirazimda faturayi gondermemistim. Simdi faturayi da ekleyip tekrar itiraz ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 20 Ocak 2025; 15:57:19 >
  • (Ben isbank mobilden harcama itirazı yapmıştım,az önce olumlu sonuçlanmistir şeklinde mesaj geldi.henuz yatan bı para yok ..300az üzerinde günüm var.)
    .....
    Arkadaşlar bana bugün iade yapılmış,365+30=395 gunumden tahmini 320 gibi kalmıştı,(yıllık paket almistim 3468)3468 liranın tamamı iade olmuş..

• dmrbrn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bizde bekliyoruz herkesin yatar en kısa sürede inşallah.

Zamanında Filtv de kapanmıştı, tarih verdiler ve sitesi üzerinden talep oluşturulması istendi. Verilen tarihte de ücretler iade edildi.

Comnet iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum artık.

• İşbankasında bu işler hızlı ilerliyor sanırım bakalım biz kaç zaman bekliycez olumlu olumsuz

• Comnet'in iade hesaplama sistematiğini çözdüm.

2148 TL ödeyip de kartıma 165 TL iade gelince nasıl olduğunu çözebildim.

Ödeme yapılan gün ile 11 aralık 2024 (hizmetin sonlanma tarihi) arasındaki gün farkı bulunmuş.

365 güne göre ödediğiniz ücret orantılanmış ve kalan gününüz kadar ödeme yapılmış oluyor.

Hizmet dondurma, davet ile kazandığınız günler falan filan hepsi uçmuş.

Normalde ben yaz boyunca 2 kez hizmet dondurmuştum nerdeyse 6 ay bunlar normal sayılmış hesaba katılmamış.

Kendilerince bir yöntem belirlemişler. Muhtemelen davetlerden kazanlılan günleri "ben kampanya yapmıştım o yüzden o hakkı geri aldım" diyecekler. Dondurmada ise "ben o hizmeti (yani sinyali) kullanıcıya verdim aslında bu yüzden hizmet zaten alındı" diyerek kendilerini savunacaklar.

Yapılan iadelerin KDV kesintisiyle vs. alakası yok. Tamamen bu hesaba göre yapılmış. Siz de gelen iade tutarlarını dediğim şekilde hesaplayabilirsiniz.

https://iki-tarih-arasindaki-gun-sayisini.hesaplama.net

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Hizmet dondurma hariç, diğer söylediğiniz arkadaşını getir iadesi yapılmaması normal hocam.

Bende de hediye günler vardı, onu THH'ye eklemedim. Sadece ücretini ödediğim ayların üzerinden hesaplama yaptım. THH sürecim ise şuan "savunması geldi" durumunda.

• Haksız bir şekilde geri iadelerde eksiklik varsa bunların tazminini isteyebilirsiniz. Kazanılan haklar geri alınamaz ancak ödediğiniz bedelin üzerinde de iade almayı beklemeyin.

6 aylık uzatma yapan biri maksimum iade alacağı rakam bellidir. Çünkü ödeme yaptığınız faturayı ispat olarak gösterebiliyorsunuz. Ancak arkadaşlarını getirden kazandığınız günlerin bir fatura karşılığı bulunmuyor.

Sap ile samanı karıştırmamak lazım. Hesaplama yaparken ücretsiz tanımlanan günleri kullanım esnasında ifa edildiğini varsayarak hesaplayacaksınız. Örneğin ilk geçişte kod ile 30 gün kazanmışsanız ilk 30 gün bedava olacak şekilde hizmet aldınız sayılır bu da ödemiş olduğunuz bedelin içerisinde yer alır. Yani kazanılan haklarınız iptal edilemez.

Ancak uzatma yaptınız 180 günden az bir süreniz kaldı diyelim bu süre içerisinde arkadaşınızı getir kampanyasından da ücretsiz gün kazandınız bu ücretsiz günlerin ifa süresi başlamamışsa kampanya iptali nedeniyle bu kazanımlar geçersiz olur. Hizmet sonlanana kadar kullanılmışsa da hukuki bir talepte bulunulamaz.

180 gün uzatma başlama ve bitiş tarihi bellidir. Kazanılan ücretsiz günler bu tarihin sonuna eklenir. Örneğin ödemesi yok diyelim bir müşterinin arkadaşını getir kampanyasından 60 gün tanımlanmış ve 15 günü kalmış. Bu kişinin arkadaşını getir kampanyası iptal edildi diye son 45 günlük kullanımını mı faturalandıracaklar? Hayır. Hizmet sonlanana kadar kampanyadan faydalanmış sayılır kalan günlerinin iadesini de yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Ocak 2025; 19:57:14 >

• Yapikredi den iade alanlar nasil yapti bilen var mi?

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDIstatus.comnet.com.tr
    COMNET Services Status
    https://status.comnet.com.tr

Sabah bi gidip gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.