Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem troy hem visa olanı var ama ödemeyi troy ile yaptıydım, iade yerine tekrardan belge istediler o aklıma takıldı, böyleyse durum troy logolu kartı iptal edeceğim çünkü.

• 1 ayı geçti halen kimseye iadeler yatmadı bankalarına itiraz edenler dışında.

Emniyete veya savcılığa şikayet eden oldumu şirket yöneticilerini müdahil olalım açılan bir dava varsa alacaklılar olarak. En azından yurt dışına çıkma yasağı ile birlikte mal varlıklarına tedbir koyma kararı alınması lazım diye düşünüyorum.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Troy u bilmem de MasterCard baya değişip Visa adını almış ön yüzündeki kart numaraları bile arkaya geçmişComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI sen yine de ne belgesiyse varsa gönder belki işin hallolurComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Troy, Visa, Mastercard vs hiç farketmez. Harcama itirazınız ile ilgili bankacılık sözleşmesine aykırı olumsuz bir sonuç aldıysanız BDDK üzerinden ilgili bankaya şikayet oluşturabilirsiniz.

Bu şekilde ilgili bankanın üst mercileriyle iletişime gider sorun ve çözüm sağlanamazsa BDDK devreye girer.

• Merhaba,

Hem Comnet'i hem de Turknet'i ayrı ayrı Tüketici hakem heyetine bildirdim.

Gelişmeleri yazarım.

Yalnız bulunduğum il'de yaklaşık 400 kadar comnetzede olduğunu ve hiç birinin itirazda bulunmadığını, hakkını savunmadığını üzülerek öğrendim.

Comnet'i habersiz, aniden, abonesine hiç bir önlem aldırmadan hizmeti kestiğinden ve kalan tutarın güncel 2025 tarifesi üzerinden bedelini tarafıma ödemesi için,

Turknet'i ise, Comnet'in devamı niteliğinde olduğundan, kampanya sürecinde başvuru yapıp sürecin uzamasından, kendilerine güvenip comnetin beyan ettiği zaman ve adrese modem ve gpon cihazını iade etmememden kaynaklı, ileride şahsıma doğabilecek cezaların tanzimi, iptali ve sözleşme için kullandığım kargo hizmetinin tarafıma ödenmesi için,

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• Arkadaşlar şunların modemini geri gönderemedim anlaşmalı kargoda verdikleri kod iptal sanırım. Çokta umursamıyorum aslında adamlar bildiğin beni 5000 TL dolandırdı.Bu yüzden modemi göndermek için çok acele etmedim.

Modemi geri iade etmede sorun yaşayan var mı? Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum nasıl olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebteb üzerinden yapmış olduğum 1188 liralık ödeme itirazına fatura iade olarak 1010,77 lira iade göstermişler. İçerde 324 günüm var.

Bu millete ders olsun diyoruz millet akıllanmıyor ön ödemeli uyduruk firmalara halen koşuyor. Bana iyi ders oldu.

Tamamen ne kadar kurtarabilirsek derdindeler.

Anlaşılan diğer iadeleri hiç edecekler.

13 Aralıkta yaptığım THH başvurum 2 Ocaktan beri savunma sürecinde halen bakalım burası nasıl sonuçlanacak. Her türlü o parayı gerek icraya gerek hukuki yollarla onlara bırakma niyetim yok.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• Comnette bizim paralar Omlet oldu dostlar!

THH tarihçesinde hiçbir gelişme yok

• laumexs kullanıcısına yanıt

Daha buradan parayı kaptıranlar yine benzer ıss arayışında bizim millet akıllanmazComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Lordrexx04 kullanıcısına yanıt

Bu durum Kuveyt Türk'ün genel bir avantajı mı acaba? Sorunlu olabileceğini düşündüğüm alışverişler için Kuveytttürk kullanırım bundan sonra diye soruyorum

Bendeki durum 👇 Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhabalar, iade tutarı comnet web sitesindeki faturalar bölümüne mi düşmüş acaba?

• impossible kullanıcısına yanıt

Savunma yapılmış. Eğer yoğunluk yoksa birkaç gün içinde gündeme alınıp karar açıklanır.

• Adalet kullanıcısına yanıt
    En az 4 5 arkadasim bu sekilde 1 hafta icinde iadesini aldi. İş yapış sekilleri daha hizli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt

Evet ama iade gözükürken tutar 0 lira gözüküyor.

• RElS kullanıcısına yanıt

Neredeyse 1 ay sürmüş savunma gelmesi bizim savunmada şubatı bulur büyük olasılıkla süreç uzun ama başka çare yok gözüküyor. Thh ödemezlerse baya bir icralık durum oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 16 Ocak 2025; 8:8:16 >
  • Adamların tüm lisansları iptal edildi . Şimdilik colocation servisi veriyorlar. Ama bu adama icra gelse bile kendisi ülkeyi terk etmiştir.

• sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    paralar kaldı bence da kaçıp gittiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 ayrı harcama itirazından 2.500 lira almam gerekirken 1.600 lira aldım. iadede bile işgüzarlık yapıyor herifler. banka da bunlar neyi yatırırsa onu kabul ediyor. tam bir saçmalık.

Harcama itirazı sonucuna da itirazda bulunacağım. Böyle bir hakkınız da var. işbankasını da bu konuda uyaracağım. aksi takdirde tüm hesaplarımı kapatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 16 Ocak 2025; 21:36:50 >
  • Ben bir yere başvurmadım 6 aylık ödemiştim bir aydan biraz fazla kaldı içeride bankaya başvurunca ne kadar geri ödeme yapıyorlar 6 aylık ücretin hepsini mi yoksa kalan kısmını hesap ediyorlar mı? Ayrıca geri ödeme şuanki fiyatlardan olmalı şuan en ucuz bir aylık internet 320tl falan.

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.