Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modemli üyelik değildi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana bugün öğlen 12 gibi işbank'dan harcama itirazınız olumlu sonuçlandı diye mesaj geldi. İnternet bankacılığından itiraz sürecine baktım olumlu sonuçlandı diyor ama kartın dönem içi işlemler ya da bekleyen provizyonlarda herhangi geri ödeme gözükmüyor. İş bankasına konu hakkında destek kaydı açtım ama diğer alan arkadaşlarda olumlu sonuçlandıktan ne kadar sonra geri ödeme yansıdı acaba, yazabilirler mi?

• lameduck kullanıcısına yanıt

iş bankasından sms geldikten sonra karta yansıması 4-5 gün sürmüştü bende.

• merdümgiriz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, peki almanız gereken tutar neydi, ne kadarını geri yatırdılar?

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    thh ne yapıcak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furi kullanıcısına yanıt
    hiç kullanmadığım 1314 tllşk 6 aylık(uzatma) faturam 482 tl olarak yattı

• hocam merhaba, benimde %50 kesintili yattı 1500 civarı kesinti yapmışlar, nereye başvurmayı düşünüyorsunuz bundan sonra ki süreçte

• Jayus kullanıcısına yanıt
    iş bankasına 2 kere itiraz ettim. tekrar yapıcaktım şimdi işcepe baktım en son eylül ayını gösteriyor ben ağustos sonunda 600 gün kampanyası vardı 1sene +6 ay almıştım

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Adamlar resmen vermemeye calisiyo parayi nasil napcak sikayet yeri orasi zaten sizede az yatmis heralde sizindemi kuveytti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    ettilerde ne oldu thhye bir halt olmadı. iş bankası

• 414 gün alacağım varken 1596 tl iade yapılacak kesinti yapmak için her şeyi uygulamışlar

• Şu konu tamamen Türkiye'nin özeti niteliğinde . Enparaya itiraz açtım Comnet interneti kullanmış bitirmişsin diye belge sunmuş Enparaya. Yarım sene alacağım var .

Firmanın kötü niyetli olduğu bariz ortada zaten. 3 lirada olsa thh başvurup bu haramzadelere bırakmam

• Önder kullanıcısına yanıt
    Sorun 150 bin kişiyi bir gecede mağdur edip, topladıkları milyonlarca lirayı iade etmeyen Comnet denen şirketin sahiplerine birtane bile savcının gel bakayım anlat şu meseleyi dememesi. Tosuncuk da paraları toplamıştı, sonrası binlerce yıl hapis...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Comnet, İngiltere'de faaliyete geçmiş sanırım. Peering sitelerinde Comnet İngiltere firması olarak gözüküyor.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• 12 Aralık ta thh başvurusu yapmıştım. Bugun sonucu elime ulaştı. Ödediğim tutarının tamamının iadesine karar verilmiş. Ancak nasıl ödeyecekler ne zaman ödeyecekler(Yazana göre 2 hafta içerisinde yapmaları gerekiyor.) hala belirsiz gibi hissediliyor. Bakalım ödeme yapacaklar mı?

• vitriol kullanıcısına yanıt

Hocam siz ödemeyi alabildiniz mi? Benimde thh itirazım olumlu sonuçlandı ama herhangi bir ödeme tarafıma ulaşmadı. Size iade yapıldı mı yapıldı ise hangi kanaldan yapıldı? Bilgilendirebilir misiniz size zahmet?

• Henüz hiçbir iade almadım tüketici hakem heyeti 15 gün itiraz süresi var herhalde bekliyorum bakalım VakıfBank IBAN hesabı verdim ama comnet hepsipaya mi iade eder yoksa verdiğin ıban'a mı onu da öğreneceğiz 15 güne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

THH sonucunu Comnet'e ulaştırmaya gerek var mı ?

THH sonuçlarını takip etmiyor hatta hiç sallamıyor olabilirler. Şüpheliyim.

• 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.