Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.530
Cevap
276
Favori
636.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 2388 TL almam gerekirken 640 tl gibi bir rakam alabildim. Comnet, başka ISS'e churn ile geçtiğim halde modem iade edilmedi gibi haksız bir gerekçeyle 1000 TL kesinti yapmış. Bankamla temasa geçtim ve bu bilgiyi aldım. Eksik ödeme alan arkadaşlar büyük ihtimalle bu nedenle eksik aldılar. Hiçbir haklı gerekçeleri yok. Ayrıca ilgili yönetmeliklerde başka iss'e geçme durumunda modem ilgili iss ye geçer şeklinde belirtilmekte. Gerçekten şaka gibi ve üç kuruş için çektiğimiz şu eziyete değmese de bu firmaya bir kuruşumu yedirmeyeceğim..

• Discoveries D kullanıcısına yanıt

Şuan kullandığınız iss de modem kira ücreti varsa modem faturasını göstererek modemin mülkiyetinin tarafınızda olduğunu belirtin. Bu şekilde belki modem kira bedelinden kurtulabilirsiniz. Sonuç alamazsanız BTK üzerinden şikayet oluşturun. Hem modem bedelini ödeyip hem de kira alındığından bahsederseniz bu saçma sapan uygulamadan kurtulmak mümkün olabilir.

Haksız şekilde alınan modem ücretini geri almak istiyorsanız da Cimer üzerinden başvuru yapın ki en üst mertebeden yetkililerce incelenip gereken kuruma aktarılsın başvurunuz.

• RElS kullanıcısına yanıt

Hocam şuan kullanmış olduğum iss ısrarla o operatör modeminin iade edilemeyeceğini belirtti. Ancak comnetin bu haksız hak iddiasına itiraz edeceğim. Bankalar birliğine şikayette bulunacağım böyle bir chargeback olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı sinirliyim banka itirazi reddetmiş kurum bana ödeme yaptığına dair slip göstermiş ulan ödeme yok birşey yok ahlaksız comnet pislikler

• Akbank aylardir sonuclandiramadi itirazimizi

• Comnetin 11 Aralık'ta batırıp da interneti kesince ardından açıklamalarında
    turknet'e geçin diye taşınma tavsiyesi ve turknet'te 2 ay bedava kullanma kampanyası tüketici hakem heyetine comnet tarafından "savunma(!)
    olarak sunuluyoooor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Comnet bir kere bizleri bir A firmasına yönlendiremez normalde. Bu rekabete aykırıdır. Neden Netspeed veya Türk Telekom'a yönlendirilmedik? Madem böyle bir ortaklık benzeri durum varsa aralarında borçlara da ortak olsunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discoveries -- 31 Ocak 2025; 20:10:50 >
  • Arkadaşlar, şahsen bu Türk Telekom modemine hem para ödemiş oldum hem de geçtiğim ISS' ye modem+GPON bedelini aylık ödemekteyim. Bu bir evi birine satıp aynı zamanda birine de kiraya vermeye benziyor. Türk Telekom, modem zorunluluğunu bugün değil de ne zaman sonlandıracak? İsteyen istediği modemi kullansın. Nedir bu böyle anlamıyorum. Çektiğimiz çilelerin sebebi üç kuruşluk bir modem resmen. Firmalar bu yüzden kendilerini alacaklı pozisyonda gösteriyor ve dolandırıcılığın önü açılıyor. Btk ya eksik iade alan kişiler bankalarına gelen yanıtlarla başvursun bence. Şu modem saçmalığı artık son bulsun.

• 133 gün hizmet comnet tarafından bize sağlanmışmış!
    Nasıl acaba? Ben turknet'e geçmedim ki?

Comnetin savunmasına bak hele:

şlKAyeT EDlLENiN sAvuNMAsıNın özeti:

llgili firmadan 23/12/2024 tarih ve .... sayılı yazımızla savunma istenmiş, İlgili firma savunmasında özetle;
    ilgili firma savunmasında

özetle; " Müvekkil şirket ile Türk Telekom AŞ arasında imzalanan sözleşme ile taraflar arasında uyuşmazlık bulunması halinde müvekkil
    şirkete verilen transmisyon hizmet kapasitesinin %50 oranında kesintiye uğratılacağı hüküm altına alınmış ile anılan şirketçe müvekkil
    şirkete verilen transmisyon hizmetinin anılan sözleşme maddesine aykırı olarak tamamı kesilmiştir. Buna rağmen müvekkil şirket
    " müşterilerin mağdur olmaması amacıyla başka bir internet hizmet sağlayıcısı olan Türknet ile görüşmüş müşterileri herhangi bir devir
    ücreti ödemeden anılan şirkete naklini sağladığı gibi 2 ay süre ile de ücretsiz internet erişimi almalarını sağlamış devir işlemlerinin de
    24 saatte tamamlanmasına yardımcı olmuştur.

Bu kapsamda davacıya 133 gün hizmet sağlanmıştır. Davacının ödediği ücret aldığı hizmete
    oranla daha fazia olsa bile

davacının internet bağlantısının kesildiği tarihte müvekkil şirkete karşılığını ödediği fakat henüz alamadığı bir
    hizmet olsa dahi

müvekkil şirketin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. ." şeklindedir.

incelemE ve GEREKçE :
    Şikayetli firmanın da savunma beyanında da ikrar ettiği üzere taraflar arasında kurulan sözleşme gereği firma yükümlülüğünü yerine
    getirmediği, hizmet sözleşmesinin tek taraflı fesih edildiği ve tüketicinin mağduriyetine yol açtığı, farklı internet sağlayıc|na devir işlemi
    teklifinin ,se taraflar arası müzakere edilmeden alınan bir karar olması nedeni ile HAKSlZ ŞART fiili oluşturduğu tespiti ile aşağıdaki hüküm
    kurulmuştur.

KARAR:
    1 -Başvuru sahibinin talebinin KABULÜNE;
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 31 Ocak 2025; 21:7:12 >

• Benden hem modem ücreti kesmiş hem de 2026 ya kadar uzattığım hizmet bedelinden 100+ gün kesmiş. Almadığım hizmeti aldı göstermişler kısaca 😂

Comnetin savunmasına bakın hele:

Aylar önce peşin peşin sadece 600 kişi son 1000 kişi internete zam gelmeden ucuz fiyata alın diye her hafta garibim bizleri oltalayıp fazlasıyla tahsil ettikleri paraları topladı da

Comnet kendisine inanan güvenen sonra Türk telekom'da kendi arasında anlaşmazlıkla interneti kesip de müşterilerine ödedikleri paraları nı derhal iade edeceğim demiyor thh deki savunmasında da
    zeytinyağı gibi üste çıkıyor güya kurnazlık yapıyor çakal.

Sanki comnetin kendisi 24 saat içinde Turknete taşınmamızı
    (ki ben Turknet'e güvenmediğimden taşınmadım bir hafta uğraştım başka bir şirkete geçesiye) ivedilikle kolaylaştırmış (!) mış

vay üstelik Turknetin kendisinin veya başka firmaların kampanyalarında 2-3 ay gibi ücretsiz abone oltalayıp kullanma ayları normalde verildiği halde
    sanki ilk iki ay ücretsiz TurkNet promosyonunu comnet kendisindenmiş lütuf olarak sunmuş da kendi iade edeceği ücretten de düşüyormuş gibi alacaklıları alacağını vermiş gibi gösteriyor tüketici hakem heyetine bu ibretlik savunmasında üstelik

Vaay ki vaay
    hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmış ama tüketici hakem heyeti comnetin savunmasını hiç yeterli bulmamış comnetin yaptığı savunma değil ki zaten savuşturma

Bakalım comnet 15 gün sonra mı iade verecek yoksa tüketici mahkemelerinde mekikmi dokuyacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 31 Ocak 2025; 22:24:2 >

• Benim geçiş işlemi 72 saati geçmişti. Aynı savunmayı benim itirazıma da yapmışlar Şark kurnazlığı DH club yer mi yemezz

• Ziraatten ödeme iptali için mail geldi tam hesap edemedim ama kalan 115 gün için 678 lira odemisler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enparayi Cimer bankalar Birliği ve MasterCarda şikayet edicem sahte slip dekontla bana iade yapılmış diyor nerde iafe yok

• Comnet uygulama veya webde görüntülenebilen iade fatura tutarından daha az iade alan oldu mu? Aynı rakam mı yatıyor?

• furi kullanıcısına yanıt

2148 TL'lik faturaya 1652 TL iade oluşturmuşlar ama iade olarak 1436TL yattı sadece. 100 gün üzeri internetim varken 1 yıllık ödeyip aldığım bu, normalde tamamının iade olması lazımdı. Fiber kullanmadığım için modem vs. de yoktu.

• furi kullanıcısına yanıt

Benim 1494 liralik faturaya 438 lira 1188 liralik faturayada 106 lira yatirmislar saka gibi keske direk thhye verseydim keske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingalonedark -- 2 Şubat 2025; 2:19:42 >

Merhabalar acaba bu bilgiyi hangi bankadan aldınız?

• Az önce mail geldi harcama bildirimi olumlu sonuçlandı diye. 2868 TL ödemiştim iade edilen tutar 2630 TL. Sadece harcama itirazızda bulunmuştum. Süreç iki aydan fazla sürdü. İnşallah sizler de olumlu sonuca ulaşırsınız. Banka yapıkredi.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

modemi iade etmiş miydiniz

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.