< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 6 Haziran 2022; 21:15:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 6 Haziran 2022; 21:15:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aslında yükseltme tarzı bir sistem olsa çok daha iyi olurdu. Atıyorum 200 mbit aldın, 3 aylık 597 TL ödedin. Daha sonra 500 mbit'e geçmek istedi canın 3 aylık 1197 TL ediyor. Aradaki farkı (1197-597= 600 TL ) ödeyip geçme durumu olsa çok iyi olurdu. |
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot; Bir Diktatörün Yönetim Şekli , Demokrasi&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39; de Halkın Olaylara İlgisiz Kalması Gibidir.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot; Bir Diktatörün Yönetim Şekli , Demokrasi&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39; de Halkın Olaylara İlgisiz Kalması Gibidir.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
|
Aradaki farkı değil yalnız üst paketin fiyatını komple istiyor. Diyelim 60 gununuz var 35 mbit kullaniyorsunuz normalde 60 lira verip yukseltebilmeniz lazım ama 100 mbitlik paket fiyatinin tamamini istiyor yani 200 lira bu da çok mantıksız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklısınız telefondan ulaşılamıyor.Ben siteye üye olup sorularımı ve geçişi destek kaydı açarak 2 günde yaptım hocam.1 aydır sorunsuz kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Haziran 2022; 14:42:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 7 Haziran 2022; 15:55:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
şu anda dediğiniz gibi görünüyor ama normalde öyle değil tabiki aradaki fiyat farkını veriyorsunuz, muhtemelen sistemsel bir sıkıntı var şu anda, müşteri hizmetleriyle görüşün çözerler sorununuzu üst pakete geçişte aradaki fark alınıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hımm bunu yeni öğrendim, ben sanki aradaki fark isteniyor diyordum. birde sanırım arkadaş referansından kazanılan günleride ekleyip onada fark çıkıyor ? ilginç bir hesaplama oluyor o zaman. yani arkadaş referansından 30 gün için 69TL ödeyen yararlanan 1 ay kullanır demi? 1ay için atıyorum 100Mbps için 99 ödeyen var onada 30 gün kazandırıyor bu sistem yani. 1 ay için 200mbps için 199 TL 1 ay için 500Mpps için 399 TL 1y aiçin 1000mpps için 899TL ödeyen var. kodu kullanan her halükarda kendine ve referansına 30 gün kazandırıyor. paket geçişi mantıklı gelmiyor . |
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
yine birçok siteye girilmiyor.. pingler uçtu, çok sıkıldım ben bu firmadan. |
Fix Up Look Sharp
|
Geri Telekoma geçti routerlar o yüzden. Ama dizibox filan girebiliyorum sorun yok. Türknet hariç diğer tüm hepsi telekom kullanıyor fark olmayacak çıkarsanız bence |