|
güzel düşüncelerin için teşekkür ederim hocam, engelli/gazi ve yakınlarının abonelik süreci firma ve hizmetle alakalı malumatı olmayan arkadaşlara artık buradan destek veririz elimizden geldiğince hiç problem değil, nihayetinde o konularda bizlerin niyeti de paylaştığımız kodlarda nsanlara yardımcı olmak içindi. bu vesileyle tekrar yazalım o halde ; " comnet engelli tarifleri " 35 mbit vdsl - 49 TL 100 mbit vdsl - 69 TL 35 mbit fiber - 49 TL 100 mbit fiber - 69 TL FİBER tarifelerde telekomun zorunlu kıldığı fiber modem kullanım ücreti yukarıdaki fiyatlara dahil (10 TL) tarife ücretleri dışında ilave bir ücret ödemezsiniz , vdsl aboneliklerinde ise herhangi bir modem tahsisi yok haliyle kendi modeminizi kullanırsınız ve ekstra bir ücret ödemezsiniz. NOT ; yeni aboneliklerde 30 gün ücretsiz kullanım için referans kodu kullanmayı unutmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (102. sayfa)
-
-
Ön ödemeli olduğu için sizden paketin ücretini talep etmiştir.Gecis için ücret almiyolar. Refarans kodu kullanmayı unutmayın.
*Kargo ücretini siz ödüyorsunuz
*Kimliğiniz yeni olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa998 -- 5 Haziran 2022; 22:36:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar fiberde port sorunu oluyormu acaba babamınkini iptal edip kendi üstüme alıyım diyorumda bu portu kaparlar olayından yıllarca üstünden almadık adamın ben ödüyom zaten faturayı.
beni bulaştırmayın diye tuturuyor zaten 7 sayfa koydum diye dalavere olmasın diyor korktu adam
-
Eve kadar fiber(ftth) ise port sorunu yoktur hocam.
sarı kablolu gponlu fiber işte ama yeni abonelikte comnet aktivasyon ücreti koymuştu herhalde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Haziran 2022; 23:15:14 > -
demiş ya şair;
mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir. . ." (:
İnsan Yarım Kalmaz Azizim,
Yarım Bırakılır,
Yarı Yolda Bırakılır,
Yaralı Bırakılır…!
İnsan Yarım Kalmaz Azizim,
Yarım Bırakılır,
Yarı Yolda Bırakılır,
Yaralı Bırakılır…!
“ Sen nasıl bir hayat yaşayacağını
düşünürken o akar gider .
Sonra nasıl akıp bittiğini düşünürken …”
Ömür biter ….
Burası dünya..
Bütün heveslerin kursağında kaldığı yer.
Fazla ciddiye almamak lazım.!
@GoGoBaBa eline sağlık 👏👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 5 Haziran 2022; 23:23:29 >
Fiberde port sorunu var şu an yaşıyorum o problemi alt yapı göstermiyor binada komple port yok :) Aktif olarak fiber abonesi 6-7 ama daire sayısı 14
-
Evet hocam 1 Haziran'da bitti kampanya
Altyapımız binaya kadar fiber olabilir mi? hocam.
Bazen sitelerde blok ayrımı yaptıkları oluyor ama port sorunu için kaçak kat çekmeri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa998 -- 6 Haziran 2022; 0:6:32 >
anladım zaten türknet iptalde geri istiyormuş routerı kargoyla hiç uğraşmam onlarla birde evin birkaç gün netsiz kalma ihtimalide var yaş iş,pederin 7 sayfadan gözü korktu adamın ama adamda haklı yani ıncığına kadar inmişer,neyse artık imzalarsa imzalar imzalamazsa imzalamaz artık, faturayı biz ödüyoz ama :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2022; 0:17:12 > -
Elinize sağlık.
-
Tüh ya az daha sizide comnetli yapıyorduk yapamadık
-
malesef pederden dolayı, ben memnunum kapattır sen al diyor üstüne beni uğraştırma diyor 7 sayfayı görünce kata külle iş geldi adama
yaşlı adam anlamıyor tabi.keşke biraz daha gençken üstüme alsaymışım port kapıyorlar zamazingosundan bıraktık hep :(
sözleşme masada belki imzalar yine var bir ihtimal dönerim konuya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2022; 0:43:36 > -
Binaya kadar değil daireye kadar :)
Bende sanmıyordum port sorunu olabileceğini fakat yaşanıyor. Telekomdan almak isteyen port gelip takarlar ama ne gerek var böyle olmaması lazımdı.
Hız testini atayım daireye kadar fiber olduğu anlaşılır kafada soru işareti kalmaz

-
500'lük paketle abonelik başlatıp ileride 100 veya 200'lük pakete dönülebiliyor mu acaba?

-
Evet dönebiliyorsun online işlemden ama ödediğin ücreti iade etmiyorlar hizmet sürene eklerler mi bilmiyorum farkı.
Örnek veriyorum 500 mbps paket aldım 1 ay o sürenin dolmasını bekle dolunca paketi düşürebilirsin 1-2 gün kullanıp düşürme
-
Ben cuma mesai bitiminde evrak yolladım açıldığını nasıl anlayacağım. Aktif mi yazacak bir yerde yoksa modemden ayarı değiştirip mi bakmam lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı