doğrudur hocam benim açtığım konu içindeki referans paylaşma niyetim özellikle geçiş yapacaklar faydalansın diyeydi zaten konuyu sıcak fırsatlar yerine özellikle diğer issler başlığı altında açtım ve 'engelli tarifesi"diye defalarca belirttim, ama yönetici arkadaşlarda kendince haklıdır sonuçta niyet okuyamazlar ve forumun kuralları böyleyse ve herkese adil uygulanıyorsa sorun yok benim açımdan, bizim paylaşım amacımız gerçekten birilerinin ve özellikle ihtiyaç sahiplerinin işine yarasın bu avantajlar👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (101. sayfa)

-
-
az önce vodafone konusunda yazdım 4 ay önce taahhüt verdiğim faturalı hatta sözleşme olmasına rağmen 15-16 lira kafalarına göre zam yapmışlar, senelerce turkcell kullandım onlarda pahalı diye vodafone geçtim, telekom desen zaten dingonun ahırı gibi, memlekette adam gibi firma bulmak cidden mesele, 1,5 senedir comnette taahhütüm yok adamlar bu süreçte zam yapmayı bırak 10 lirada modem ücretini kaldırdılar hizmet desen altyapı sahibiyle aynı kalitede, hakkaniyetli olmak lazım biraz sonuçta bu firmalarda kar odaklı çalışıyor.
ve firmayla alakalı çoğu insanın bilmediği 2 şey var, bu konular benim comneti tercih etmemde altyapı ve fiyat dışında belirleyici unsur oldu. birincisi abone sayısına bağlı olarak hiçbir mecburiyetleri olmamasına rağmen engelli indirimi yapmaları ve bunu yüzde 25 yerine yüzde 30 olarak uygulamaları. bir diğer meselede ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz internet hizmeti vermeleri, bunlar ince ama güzel detaylar benim için, elbette hizmet kalitesine ve fiyata bakacağız ama böyle firmalarında çoğalıp desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnan bana bende seni takdir edip konuya oy verip, birde acizane altına yazı ve resim ve bilgi ekledim,
Hatta referansımı yazmadım, konu sahibini Şubat sonu Mart başından beri , seviyeli centilmen yazı ve yaklaşımıyla tanırım yazdım, engelli arkadaşlar için fırsat bence, ama demek sen kod yazmışsın diye, biri şikayet etti, ilginç ben burda şikayet ediyorum 3 gün duruyor , silen yok, ilgilenen yok, ilginç.
Sen bence üşenme refere kodumu özelden isteyin yazıp konuyu güzelce taz tekrar aç, kodu özelden ister sana destek olmak isteyen arkadaşlar, reklam değil seninki bilgilendirme, engelli indirimine dikkat çekme, üşenme kurallarıyla tekrar aç. Bende gelir oy veriririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı şekilde oy veririm
-
Bir sürü iss firması var ben buradan çıkar başkasına geçerim önemli olan müşteri memnuniyetidir bir sorun olduğunda bana hep sorun bizden kaynaklı değil derse çöp firmadır ben dslam kilidini acin diyorsam acamalari gerekiyor yada bana su nedenden dolayı açamıyoruz demeleri lazim bana direk sorun bizden degil derse yaşadığım sorunu sosyal medyada yazarım
Durup dururken adamlara sert şeklide kimse yazmaz herhalde yaşadığımız sıkıntılar var ki üslup artıyor
TurkNet de hizim düşmüştü adamlar ttnet destek kaydı açtılar uğraştılar
Bu comnet Iptv de sorun yaşadım bizden değil diyip desteği kapattılar hizim düştü adamlar sorun bizden degil diyip kapattılar.
Zaten btk şikayet edip baska iss gecicem sorunlu bir firma COMNET #COMNET uzak durun
www.sikayetvar.com
ComNet Bilgi İletişim Teknolojileri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/comnet-bilgi-iletisim-teknolojileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 5 Haziran 2022; 19:10:24 >
-
kardeşim karışılıklı sorunlar olabilir üyeyi banlarsın okeyde adam sana hizmet almak için peşin aylık para ödemiş geri ödemiyorum nedemek? şikayet varda şikayet dolu.
al adam dk 1 gol 1yaşamış cidden fiberde loss yaşamasıda bir garipte neyse.
üyeleri ağır hakaret küfür olmadan eleştirdi diye banlamaları savunulcak birşey değil.
technopat sosyal
Comnet berbat müşteri desteğihttps://www.technopat.net/sosyal/konu/comnet-berbat-muesteri-destegi.1995503/#post-15699866
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Haziran 2022; 19:5:22 > -
Hoş bir durum değil ama konuşmaları merak ediyorum :)
14 gün içinde koşulsuz şartsız parasını geri alabiliyor.
Abi kullandığın firmadan memnunsan değiştirme macera niye arıyorsun ki. 1.5 Sene olacak değiştirmedim Netspeed bedava kullanıyordum gözümü bile kırpmadım 1 hafta tüm kullanıcılar sorun yaşadı bende değiştirdim. Böyle büyük sorun olmadıkça değiştirmem ben fiyatına bakmam ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar telekomdan fazla olamaz.
MH konusunu firmayla çok konuştum kullanıcıyı savunmama rağmen adamları en son haklı buluyorum çünkü öyle şeylere şahit oldum ki daha kimseyle işim olmaz. Göz göre göre yalan söyleyenler oluyor o yüzden her yazılana inanmıyorum
-
orası oyle comneti deniycem ysorunum diziboxdu çözülmüş gibi oda beğenmezsek 3 ay sonra başkasına geçeriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Haziran 2022; 19:28:42 > -
Abonelik sözleşmesini okumadan geçerseniz bu durumlara şasırmanız normal
-Abone'nin iptal talebi iletildikten sonra hat/hizmet aynı gün içerisinde Comnet tarafından iptal edilir. Abone 'nin varsa kalan günleri aboneye iade edilmez.
Bu durım diğer ön ödemeli firmalarda da geçerli, paranız iade edilmez. Comneti burda 1 ay denemeden 1 yıllık almak sizin suçunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o madde karşı taraf müşteri vazgeçerse iptal ederse mümkün comnet kafasına göre üye atıp banlıyor o başka birşey bir aylıkta olsa ödemek zorunda kanunen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Haziran 2022; 19:32:40 > -
aynen türknete 3 seneden fazla birşey yazmamışımdır :D hızını düzgün versin kopmasın yeter zaten yaş kemale erdi oyunla işimiz yok inş dizi sitelerinde sıkıntı çıkarmaz .
-
Bende turknetten gectim genel olarak memnunum ben fiber olarak kullanıyorum ikisinin arasında neredeyse bir fark göremedim desem yalan olmaz ama, umarım bu performansı korumaya devam ederler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkiside kaliteli firma o yüzden fark hissedilmez kolay kolay ama gidip hiç bilinmedik bir firmadan geçmiş olsaydınız o zaman belli olurdu.
Örnek internet kutusu gibi netgalaksi gibi birçok firma var herhangi bir peering olmayan IPleri çok az firmalardan geçseydiniz belli olurdu.
İnşallah aynı şekilde devam ederler
-
Evet o sorun çözüldü nasıl çözüldü bilmiyorum ama biri iletişime geçmese o düzelmezdi bence
-
Bana gelen bilgi kullanıcı ödediği ücretten 14 gün içinde cayma hakkına sahip fakat firma iptal ederse o zaman ne olur bilmiyorum.
Ben anlamıyorum doğru düzgün diyolog kurulunca adamlar iptal etmezler bir şey olmalı hattı iptal etme noktasına getirmemeli kullanıcı problem yaşıyorsa 1-2 gün sonra destek kaydı açıp parasını alıp çıkmalı.
Firmada genel olarak paket loss veya ping olsa burada belirttirdi insanlar o kullanıcının oturduğu bölgede problem olmalı veya oynadığı oyunda o anlık olarak olabilir her ihtimal var.
-
Not: Arkadaşın hesabını iptal ettiler fakat ücretini ödeyecekler merak etmesin kimse.
Verilmeyen hizmetin parasını cebe atamazlar :) atacak olursalar o zaman kullanıcı forumlarda yazmak yerine hakkını arasın zor değil BTK şikayet etmek.
-
Her firmanın müşteri hizmetlerinde sorun var bunu kabullenmek lazım :)
Müşteri hizmetleri iyi olsa verilen hizmet kötü olma durumu var ikisini bir araya getirip hizmet veren firma yok.
Bana hizmet önemli MH işim yok.
-
İnternet taşıyacağım başvuru esnasında ücret alıyor mu kredi kartı bilgilerini istiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X