Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
651.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok çocukça yok kimlikte fotoya shop yapmışsın yok babanın değilde kendi nonu vermişsin yok biz boyle yapıyoruz işine gelirse tarzı saygısız komik komik.

tabiki kendi nosunu vericek genç 60+ yaşında adammı anlıycak netin teknik işlerinden.

ailemin evindeki nette babamım üstüne 25+ yıldır tabiki bende kendi nomu vericem 70 yaşında adammı anlıycak netten.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

okuyunca soğdum şikayetleri benide kapatırlar ödenen paraya yatarlar diye şüphem var şimdi bayağa uyuzluk yapmışlar insanlara çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2022; 19:2:11 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

parayı geri ödeseler yine sorun yokta anlaşamadık uymadı dersin fikirlerimiz ayrılırsınComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI , insanların hizmet alıcam diye peşin ödedikleri aylık parayı geri isteyince geri ödememiz yok demeleri resmen soygun, hırsızlık böyle bir iss görmedim ben açıkçası duymadımda.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

adamlar hem banlıyor hemde paranın üstüne yatıyor resmen suç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2022; 20:29:9 >
  • comnet kadar çöp bir firma görmedim adamlara destek kaydı acıyorum sadece cevap vermek için yazıyorlar çözüm sıfır boş bir müşteri hizmetleri çözüm odaklı değil

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 4 Haziran 2022; 20:18:44 >
  • ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Ben aynı altyapı aynı porttan turknetten 79mbit hız alıyordum. Aynı altyapı aynı port farklı firmada ne olabilirki 15mbit hız kaybı olsun. Altyapım desteklemese heralde turknette 79mbit vermezdi 2sene boyunca. Ben esktra birşey istemedem kendilerinden olan hızın korunmasını istedim ve buna çözüm getirmeyen yada detaylı bir açıklama yapmayan kendileri. Turknette geçen sene sorun yaşadım Telekoma bildirdiler sonra sorun çözüldü. Bizimde ilk ISS miz değil comnet. Kusura bakmayında teknik destekleri rezalet.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• root 1987 kullanıcısına yanıt
    Hesabınız sonlandırılmıştır teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son iki gündür PlayStation Fifa ile sorun yaşayan veya çözümü bilen var mı?

Sürekli menülerde takılma ve bağlantı kopması yaşıyorum. Kesintisiz oynayabildiğim süre 5 dakikayı geçmedi. DNS değişikliği dahil olabilecek standart kombinasyonları denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI sana geri ödeme yaptılarmı bari ,insanlar geride ödemiyor diyede şikayet ediyorlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2022; 23:9:51 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ben comnete üye değilim ya 😂

• blackprague kullanıcısına yanıt

hesabı kapatılan üye sandımda o yüzden sordum k.bakma.

şikayetvarda kapatılan üyelerin paraları ödenmiyormuş şikayeti varda ama kimisinide ödemişler geri herhalde.

Öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum başları derde girer. Vermedikleri hizmetin parası alamazlar.

Telekom ile araları iyi değil ve hiç kimsenin bu zamana kadar dslam kilidini kaldırmadılar varsa 1-2 kişidir.

Dslam kilidi comnette hat profili olarak geçiyor.

Adamlara emri baki yaparsanız sizinle ilgilenmezler ve anlatmak istediğini daha basit bir şey şekilde anlatmalısınız.

Bizim halk dilinde kullandığımız tabirleri onlarda başka türlü olabiliyor.

Adamların amacı stabil hız vermek sorunsuz şekilde dslam filan bunlarla şu an ilgilenmiyorlar daha önce şahit oldum.

Bence en iyisini yapıyorlar 2 gün sonra kopma yaşıyor sabitleyin diyen oluyor.

Telekom ile araları iyi değil ve hiç kimsenin bu zamana kadar dslam kilidini kaldırmadılar varsa 1-2 kişidir.

Dslam kilidi comnette hat profili olarak geçiyor.

Adamlara emri baki yaparsanız sizinle ilgilenmezler ve anlatmak istediğini daha basit bir şey şekilde anlatmalısınız.

Bizim halk dilinde kullandığımız tabirleri onlarda başka türlü olabiliyor.

Adamların amacı stabil hız vermek sorunsuz şekilde dslam filan bunlarla şu an ilgilenmiyorlar daha önce şahit oldum.

Bence en iyisini yapıyorlar 2 gün sonra kopma yaşıyor sabitleyin diyen oluyor.

Ayrıca sizin sorununu çözmedi diye firma çöp bir firma olmuyor kullandığınız tabir çok yanlış.

Bir firmanın kalitesini sadece MH ile bağlarsanız ohoy çok işimiz var.

Şimdi hocam sizin dediklerinize de katılmıyorum kendini firma yerine koyun ve başınızda BTK olduğunu düşünün ve denetlediğini düşünün sıkı şekilde.

Numara işine bir şey demiyorum kendi numaranızı verebilirsiniz ona comnet bir şey demez adam gibi anlatırsanız.

Ama gidip adamın kimliği M.Ö kalmış onay vermiyor comnet hop firma suçlu yav kardeşim kimliğini değiştir artık bugün değiştirmezsen yarın değiştireceksin mecbursun sadece comnet sorun etmeyecek başka yerde de sorun yaşıyorsun.

Adamlar eski kimlikle işlem yapmıyor en iyisini yapıyorlar.

Her firmada şikayet var biride çıkıp her yönüyle kusursuz hizmet sunmuyor var mı bildiğiniz sunan ona geçelim ?

• Yurt dışı pingi iyi olan engelleme yapmayan ucuz olan 7/24 MH ulaşabilen abi varsa söyleyin harbi diyorum bu isteklerimizi karşılayan geçelim. Burada sorun hizmet vermek değil bu kolay olan bir şey ama insanlarla uğraşmak daha zor. Herkesin farklı farklı isteği beklentisi oluyor.

Biri çıkıyor para verdi diye emri baki yapıyor üst perdeden konuşuyor ya da yalan konuşuyor bunlara affı yok kardeşim COMNETİN. Dürüst olacaksın saygılı olacaksın böyle adamlara kimsenin çıkıp bir şey diyeceğini sanmam.

• FİYATINA GÖRE VE VERDİĞİ HİZMETE GÖREDE BAZI ŞEYLERİ MAZUR GÖRMENİZ LAZIM.
    • İSTANBUL'DA COMNETTEN DAHA İYİ PİNG VEREN FİRMA GÖZÜMDE YOK VARSA GETİRİN KARŞILAŞTIRALIM O KADAR NETİM :) YENİ KURULAN HİÇBİR FİRMA BU ŞEKİLDE İYİ PİNG DEĞERİ VEREMEZ.

• Adamların hatası var mı tabii ki var kusursuz kimse yoktur ben verdiği hizmete bakarım fiyatına bakarım ping değerine filan bakarım MH işim olmaz benim.

Bu yüzden diyorum alt yapınız kötüyse geçmeyin.

Adamların derdi stabil şekilde bağlantı vermek bunun içinde amaçları sıkıntısız alt yapıda kullanıcıyla ilerlemek.

• Adsl hizmeti vermemelerinin sebebini biraz düşünün :) Şu an tüm firmaların şikayetine bakın hep bakır kablo şikayeti özellikle adsl.
    • Sözleşmesiz bir firma sorun yaşıyorsan beğenmiyorsan açıyorsun kapıyı çıkıyorsun kimse zorla tutmuyor.
    • Oturduğun yerde pingin yüksek çıkmıştır telekom cihazlarından dolayı problem yaşıyorsundur ne biliyim comnetin yurt dışı çıkışında seni eski firmaya göre farklı yerden götürüp problem yaşamana sebep olmuştur ne biliyim aklınıza ne gelirse beğenmedin mi vur kapıyı çık bu kadar ya.

Geçen sene çıkmayı düşünmüştüm oluşan kesintiler 2 gün sürdüğü için daha sonra telekom fiyatlarını görünce vazgeçtim. O günden beri de kesinti yok 1 sene geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 5 Haziran 2022; 9:11:44 >

• comnet engelli indirimi ile alakalı aylar önce açtığım konu yönetici tarafından silinmiş sebebini bilmiyorum çokta önemli değil konu olup olmaması sadece daha çok insanın görüp faydalanması için açmıştım o konuyu onlarca forum üyesi arkadaşa da özelden yada buradan yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar.

neyse konuya dönecek olursak ; 2021 ocak ayından beri comnet engelli tarifesi kullanıyorum, 35 mbit fiber ücreti 59 lira idi son kampanyaları sonrasında modem kira ücretini de kaldırdılar ve her şey dahil 49 TL oldu fiyatı, rakip isslerde şu fiyat bu fiyat demeye zaten gerek yok 49 liraya 2 paket sigara alınmıyor artık.

firma ve hizmet ile alakalı fiyattan bağımsız olarak pozitif olmamdaki bir diğer konu fiber altyapının hemen hemen her issde sorunsuza yakın olmasıyla da alakalı biraz, vdsl tecrübe etme şansım olmadı fakat 17-18 aylık bu comnet sürecinde telekomdan hizmet ve hız olarak pek bir fark göremedim, benim memnuniyetim elbette beni bağlar fakat özellikle İSS firmaları ile alakalı şikayet ve memnuniyetlerin alyapı türünde ayrı ayrı değerlendirilmesi görüşündeyim, benzer karışıklık türknet yada diğer firmaların konularında da var, birisi hizmetten memnun diğeri yerden yere vuruyor ama hangisi hangi altyapıda hizmet alıyor buna pek bakmıyoruz.

tekrar söylüyorum fiber altyapıda comneti tavsiye etmekle birlikte diğer isslerde de sorun yaşayacağınızı pek düşünmüyorum bununla birlikte müşteri hizmetleri vs... işin diğer tarafları, benim firmayla iletişimim de bu zamana kadar bir sıkıntım olmadı bende üst perdeden konuşmadım onlarda baştan savar kötü bir tavır takınmadı, kimse için sen abartıyorsun yalan söylüyorsun da demem asla, benim comnetten memnuniyetim sadece ve sadece kendi tecrübelerimdir, tavsiye eder misin derseniz de fiber için her türlü tavsiye ederim, engelli tarifesinde ise gözü kapalı denemenizi öneririm 49 liraya 35 mbit, 69 liraya 100 mbit şu ekonomik ortamda bedavadır bence.

engelli tarifesi ve geçiş ile alakalı aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz, geçiş yapmayı düşünenlere de comnette henüz zam açıklanmamışken olası zamdan mümkün mertebe en az etkiyle çıkmak için şu birkaç gün içinde mutlaka karar vermenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt

Tarafsız şekilde o kadar güzel yorum yapmışsınız ki teşekkür ederim.

Bedavaya satıyorlar üstelik arkadaşını getir ile birlikte daha ne olsun :)

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.