Türk Telekom altyapısı ile Superonline VDSL Ping değerleri hakkında bilgisi olan var mı?
Kablonet vs Superonline VDSL
Selamlar, 100 mbit kablonetin yüksek ve dalgalı pinglerinden kurtulabilmek bölgemde tek şansım ttnet altyapısı ile Superonline 50 mbit VDSL almak.
Gece 2'den sonra 50 ms ping aldığım Fifa serverlarından gün içerisinde 70-80 ms, üstelik sürekli değişen dalgalı ping alıyorum. Oynamak imkansız.
Her iki firmayı da kullanmış arkadaşlar yorum yazabilir mi?
Ttnet altyapısı üzerinden 50 mbit Superonline VDSL, ping konusundaki sorunumu çözer m?
Superonline Vdsl hakkında fikir ve yardım
Selamlar, 4 senedir kullandığım kablonet altyapısından ping dalgalanması sebebiyle ayrılmak istiyorum.
Maalesef bölgemde fiber altyapı bulunmuyor, Superonline 50 mbit VDSL bağlantıyı Türk Telekom altyapısıyla, kendi portlarını kullanarak verebiliyor.
Gece 2 sabah 6 aradı kablonet ile Fifa'da 50 ms ping alabiliyorken gündüz ve akşam saatleri 60-80 arası ve sürekli dalgalı ping arıyorum. Müşteri hizmetleri her aradığımda hat değerlerinde sorun olduğunu söyleyip arıza kaydı açıyor ama senelerdir hiçbir şey değişmedi.
Superonline VDSL bu ping soruna çare olur mu? Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? 12 ay taahhüt vermeden önce bilgi gerekli bana.
Pronet devir - 12 ay
|
PS4 / PC / Mobil farklı Ping değerleri hakkında
|
|
|
|
KabloNet ile oyun neden oynanmaz? Yanıt burada
|
Meslek: Gazeteci
Psn-Steam-Origin ID Algenthor |

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.594
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.029
Konularının görüntülenme sayısı: 146.305 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 617 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun