Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşını getir kodu paylaşımı yasak.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Anlaşmalı kargosu yok imiş. ama öçyle bir algı yaratıyor o sözleşmenin yollanacağı denen adres de. Orda yazan kod sadece yurtiçi kargonun comnet koduymuş , anlaşma şindirşm vs için sandım bende.

hatta yurtiçi kargo eve çağır gel al deyip yollayında duble kallavili fiyat geçiriyor.

bilen yada okuduğunu iyi yorumlayan ben gibi algılamayan ise burda sonradan okudum

MNG kargo prime hatlara %40 şimdi %30 indirimli yada Yurtiçi kargoyu mobil indir ceptele ordan süper indirimli yeni üyelere %50 iskontolu yollanırmış, yada Pttkargo en masumu oluyor gende normal şartlarda.

Yani biri 40-50TL ye yolluyor diğeri 20TL ye hemde başka şehirden .

Anlaşmalı kargoda yok, indirim koduda yok , comnette yazıyor yollama ücretide size ait. istediğin işine gelen en uygun kargo ücrteti olanla yollanır.

Alternatif olarak çözüm : istanbulda elden götürüp telim eden forumdaşlar var , sıkıntı olmadı sonrasında.

ikinci alternatif kargo yerine adi(normal) posta yollayan da oldu, sıkıntı olmadı.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt

daha birkaç mesaj önce yazdım , 1 saat olmadı yazalı.

bu başlıkta yöneticiler tarafından REFERANS paylaşımı yasaklandı

referans için olan yerler harici paylaşmak yasak.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Mesaj yazmadan önce, önceki mesajları okumadım. Paylaşmam bi dahakine hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt

henüz silmediğinizi gördüğümden , tamam yazdığınızı da gördüğümden yazdım.

ya siz benden sonra sildiniz yada mod, yönetici vs sildi.

referans paylaşılan başlık var orda serbestce paylaşım yapabilirsiniz, hoşgeldniz iyi kullanmalar.

• türknet fiber bağlantım baktığımda fiber cihaz telekoma ait olmasına rağmen türknet mülkiyetli modem yazmışlar zaten 3 kuruşluk dandik bir router kullanmıyorum bile comnete geçersem bu cihaza ne olcak türknet gerimi istiycek?

• Başlığa ref yasaktır eklensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Türknet fiberden comnet fibere geçen bir kaç arkadaşlar aynı cihazı kullandıklarını söylediler.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

+10 tl kira bedeli alıyormu acaba?

Telegramda sordum aynı fiyatmış +10 tl kira alınmıyor dediler.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Haziran 2022; 23:58:14 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

iyi ozaman sağol.

Ekran görüntüsünüde ekledim.Modem kirası diye sordum ama değişen bir şey yok + ücret alınmıyor.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Haziran 2022; 23:58:36 >
  • Comneti tasviye etmiyorum.

Turknetten geçiş sağladım turknette 79mbit hız alırken comnette 62mbit hız geliyor. Durumu comnete bildirdim verilen cevap altyapınızın sağladı en yüksek hız bu diyorlar. O zaman turknet nasıl 79mbit hız verir diyorum. Biz bir engelleme yapmıyoruz diyorlar. Teknik desteği berbat sadece cevap vermek için yazıyorlar çözüm sıfır

• Hat değerlerinizi atın bir bakalım.

Vdsl alt yapıda bu tarz sorunlar normal adamlar nasıl bir çözüm sunsun ki ?

Telekoma kolay kolay bildirmiyorlar ve Telekom'da arızayı görünce kapatır hat değerlerinize bakarlar gelmeden kapatırlar.

Alt yapısal sorunlar firmanın kötü olduğunu göstermiyor bence her firmada olan şeyler bunlar

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

500 MBPS HIZ TESTİ !

• MODEM KİRA ÜCRETİ YOK KURULUM ÜCRETSİZ !
  • konu içinde daha öncede paylaşmıştım kullanıcı tecrübelerimi, özellikle engelli tarifelerinde(kendim 35 mbit engelli tarifesi kullanıyorum) comnet açık ara en uygun İSS, zamlar öncesi henüz fiyatlar güncellenmemişken comnet engelli tarifeleri ile alakalı birkaç ay önce açtığım aşağıdaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim, zam beklentisi ne yönde bilmiyorum ama uzun süreli alımlarda ciddi avantajı olacaktır illa ki

https://forum.donanimhaber.com/comnet-engelli-tarifeleri-35-mbit-49-tl-100-mbit-69-tl-fiber-tarifelerde-modem-ucreti-dahil--152157615

• Zaris kullanıcısına yanıt

kafasına göre hasapta kapıyorlar herhalde aldıkları paranın üstünemi yatıyorlar birde yuh, yoksa geri ödüyorlarmı? pek anlamadım daha başvuru esnasında bile kaş kişinin eften püften sebeblerle kapatmışar şikayet dolu şikayetvarda.

adamların kafa şu ucuz hizmet veriyoz işine gelirse yani 10-30 tl nin aylık derdine düşçek kadarda fakirleşmedi ülke bir hamburger parası sanki bedavaya veriyorlarmış gibi atar gidiyorlar millete sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2022; 18:45:4 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.