Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar birisi acıklık getirebilirmi generals in devamımı tiberum wars mı?zero nun ustune gelmedi daha sıtrateji oyunu.
  • generals 2 gelse keşke günümüzün üniteleri ile daha zevkli oluyor stratejiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar birisi acıklık getirebilirmi generals in devamımı tiberum wars mı?zero nun ustune gelmedi daha sıtrateji oyunu.

Generals ayrı bir seri, tiberıum serisi ayrı, red alert ayrı

Generals zero hourdan sonra tiberıum wars çıktı. sonra red alert 3

buda command conquer 4 ünitelerden anlaşılcağı gibi tiberıum warsın devamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 14 Temmuz 2009; 15:59:57 >
  • sistem gereksinimleri ne olacak acaba
  • ben hala zeroyu oynuyorum
  • Red alert 2 'ye hic birini değişmem müziği ruhu vardi ya oyunun .. nuclear missel launch

Ama şimdi c&c 4 çıkmış diyede alip oynamamak ayip olur demi
  • Online modu geniş tutsalar bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

sistem gereksinimleri ne olacak acaba

Bilmiyorum da Aşırı fazla olacağı kesin ... görüntülere bakılırsa fakat C&C 3 e de öyle demiştim öle olmadı umarım bu da olmaz yoksa
  • http://www.youtube.com/watch?v=4DqznSjxIxw

Valla arkadaşlar C&C 3 Kane's Wrath'ın sonunda kane uzun zamandır aradığı Tacitus adlı bi küreyi ele geçirmişti.
    Belki bu yönden nod C&C 4 te daha güçlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ck___wolf -- 18 Temmuz 2009; 12:29:32 >
  • Kane'in parlak kellesine bayılıyorum ya hihi.. Command&Conquer serisinin ilk oyununu abim oynardı küçücük velettim bu ne diye bakardım uzun süre tiberiumları toplayarak para kazanılacağını çözememişti o zaman nerde forumlar nerde dergiler yıl 1997 miydi 98 miydi neydi ben 5-6 yaşındaydım heueheue
  • ra3 teki rus kızları burayada eklesinler. o oyunun tek iyi yanı oydu c&c 3 e göre çok daha fazla sistem isticek gibime geliyor açıkcası
  • Seri çok iyiydi. Umarım sonuncusu da onlar kadar başarılı olur
  • C&C serisini hep çok sevmişimdir bunun da çok güzel olcağından şüphem yok
  • Acaba yeni bir ırk gelecekmi
  • oyun günümüzde geçse en azından daha gerçekçi olurdu.. ama yinede güzel
  • ben sadece red alert oynamış insanım, bu oyun cc red alert 4 mü yoksa cc 4 mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

ben sadece red alert oynamış insanım, bu oyun cc red alert 4 mü yoksa cc 4 mü?

command & conquer 4
  • bu oyun için sistemimi yenilerim
  • CC RA2 nin üstüne tanımam.Bu oyun da çıkmasın CC ismini kötülüyorlar sadece...
  • Harika Bir Haber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.