Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SS a aldanmayın..Oyunun grafikleri çok güzel ama benim PC biraz antika olduğundan görüntü biraz kötü :D . Ama ben grafiklere değil oynanışa bakarım..Nice ekran kartı iyi olan arkadaşım var strateji özürlü...
    Zaten iyi PC ler hep PC den anlamayanlarda oluyo..İlahi adalet işte !!! ;) İyi oyuncular ve yeterince zeki arkadaşlar demek istediğimi anlayacaklardır...
    Herkese saygılarımla..Diablo...

• Genelde öyle olur sistemi iyi olanlar oynayamaz felan ama kendi açımdan öyle düşünmüyorum =)
  • evet arkadaslar 1.5 yama ne zaman ındırılecek bılgısı olan varmı bırde bu scrınlerın ıkıcın gorevını gecemıyorum bırısı bır zahmet anlatıversın ya su ısı
  • 1.04 patchi kurdum. Ancak options seçeneğinde detayları arttırıp onaylıyorum.( 1280*1024 ve 4AA ) oyundan çıktıktan sonra yine 1024*768 ve no AA ayarlarına geri dönüyor. Patch ile ilgili bir sorun mu? Yoksa oyunu yeniden kursam sorun çözülür mü?
  • arkadaşlar oyunu baya oynadım ama pc çökmesinden doalyı formatta oyun silinde ama save dosyası d de olduğu için kaldı ama save dosyasını şimdi yeni oyuna kaydettim ama load gamede gözükmüyo carbondada aynı böle bi sorun vardı bunu nasıl yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim baştan başlamayı gözüm yemiyo
  • Thief..bu arada sistemin buysa gerçekten manyak bi sistemin var...

birkaç ay sonra sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum..yükseltince sizlerle online oyun oynamak isterim..Şu an teke tek bi oyunu bile ancak kaldırır online olarak benim PC :D

Saygılarımla..!!!Diablo!!!
  • 1,04 patch adresini verirmisiniz ben kane edition buldum ama almanca versiyonu bu patch yüklersem menüler almancamı olacak
  • amd athlon 3000
    1bg ram
    6600gt

oyunu çalıştırır mı? nasıl oynarım?
  • Benim takıldığım bir yer var nod larda italyadaki yer şu heryeri elegecirmeye caşlışıyoruz nasıl yaptınız bitirenler bi taktik versin.
  • AnaBina vermedikleri bölüm mü ? Biraz Acıklar Mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

amd athlon 3000
    1bg ram
    6600gt

Sayın arkadaşım..Benim sistemi duysan dudağın uçuklar..Mağara döneminden kalma..Bende her şeyi sıfırlayınca oynanıyor oyun..Senin bu sistemle manyak oynarsın..Kasacağını sanmam..İçin rahat olsun...
    NOT:Ama gene de her şeyi medium olarak ayarla..Full details için daha piskopat bir pc gerekiyor...

• Evet orası ana bina yok ben bina yapamıyorum sadece diğerlerinin yerlerini capture etmemi isitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat79 -- 24 Mayıs 2007; 14:11:23 >
  • dostum hıc merak etme cok rahat oynarsın bu sıstemle bende2,8 6600le 512 rem var oyunun kendı yuklu geldıgı ayarlarda bıle hıc kasmadan oynuyorum sıkıntı yok yanı
    quote:

amd athlon 3000
    1bg ram
    6600gt

• Kimse anlamadımı dediğim yeri bize bina yapma imkanı verimiyo bölümün adı (operation stiletto) gecen varmı varsa nasıl yaptınız bir türlü yapamadım
  • Arkadaşlar bne oyunu aldım şimdi yukleidkten sonra başka neleri yukliyim mesela hangi yamayı yukliyim nerdne indireiblirim yamayı bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • DOSTUM VALLA HATIRLAYAMIYUORUM KI DEDIGIN YERI SIMDI AMA BINA YAPAMIYORSAN VAR OLAN BINALARI ELE GECIRMEK GEREKIYORDUR MUHENDIS FALAN VARSA YANINDA ONALRI KULLANACAKSIN
    BENDE ZUZYLILARIN IKINCI GOREVINDE KALDIM GECEMEDIM ORAYI KIMSEDE SOYLE OLACAK DIYE BIRSEY DEMEDI
  • 1,04 yamasını kurdum oyunun logosu geliyor güzel, ekran kararıyor ve öyle kalıyor bu güzel değil işte :/ Acaba ilaçta mı sorun var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orca

Kimse anlamadımı dediğim yeri bize bina yapma imkanı verimiyo bölümün adı (operation stiletto) gecen varmı varsa nasıl yaptınız bir türlü yapamadım

Oyun Baslar baslamaz 1 tane engineer'ı scrinlerin ana binasının oraya yolla, o karışıklıkta kimse engineer'a saldırmıyor. Ana binayı capture et, sonrasından biraz daha taktik geliştirmeye calıs olmadı yaz tekar yardım edilir.
  • quote:

amd athlon 3000
    1bg ram
    6600gt

imzamdaki sistemle 1024*768 bütün ayarlar sonda
    ekran kartı ayarlarından 6x fsaa 16x af,temporal AA vs açık olarak oynuyorum. Çok kasan bir oyun değil.
  • Dediğini denedim scrinlerin ana binasını aldım diğerlerinide aldım fakat scrinler ana binaya saldırıyor.Ben ele gecirince ana bina patlıyor oyun bitiyor yapamadım 2 gündür uğraşıyorum yardım edin veya kayıt dosyası bulmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.