Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. görev mastermind 'la başladığın görevdi galiba.
    orda mastermind ile iki ünitenin kontrolünü ele geçirerek gdi barracksa gidip bir engineer oluşturup gdi 'ın power unitini ele geçirmek lazım ondan sonra reinforcement geliyor sende heryeri darmadağan ediyorsun ve görev tamamlanıyor

quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

ss olmayınca gercekten yardım etmek zorlasıyor helekı tam olarak anlatılmayan harıtalarda zor bu.arkadaslar su zuzaylıların 2. gorevını nasıl gececegız bırı anlatıverse bı zahmet takıldık kaldın sınır oluyorujm ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sith

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

arkadaşlar mothershipin attığı ışın aslında catalyst missle etkisi yapıyor yanı adamın tiberyum toplama yerine atınca catalyst missle gibi iş görüyor. Sonunda bitirdim oyunu şimdi bütün intelliegentleri tamamlamayı düşünüyorum.

karşı tarafın tiberyum toplama yerine mother ship ile hiçbirşey yapılamıyor...

ctrl ye basıp tiberium'lara sağ klik yapınca oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Bu bölümde acayip çoştum valla...

Uzaylıların hava birimleri çok güçlü. Menzil dışından çok sağlam atışlar yapıyorlar. Bir ara az kalsın "pes" edecektim. "Barracks" ve "war factory" binalarını yıkmışlardı. Can havliyle kendimi sağa atamasam, yenilecektim. Sağda üs kurduktan sonra "NOD"lar da kısa sürede teslim bayrağını çektiler. Ondan sonrasını harita herşeyi gösteriyor.

Güzel ve zevkli bir bölümdü.

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

bu bölümde transport olayını nasıl yapıyorduk orda sıkıştım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 8 Mayıs 2007; 0:56:38 >

• yaaw birimin yanında transport seçeneği varmış hava üssünü kurunca aktif oluyormuş;ben de carry yall gibi birşey sanıyordum
  • Arkadaşlar ss yok ama bölümün adını öğrendim. The White House... Önce uçaksavarları yok edin diyor bunu 4 tim roketçilerle hallettikten sonra ikinci görevi veriyor. Use your fire hawk on Nod's outpost .. falan gibi bişii...Ama nerde fire hawks.... Haritada nerdeyse her binaya girip çıktım belki hava üssü olur duasıyla ... Ama nafile... Dün akşam iki saat aynı alanda gezin allah gezin....

Belki şimdi yardımınız olur. Uzaylılara ölüüüm...
  • bak o bölümde yan tarafta özellik açılıyor ona tıklayıp düşmanların üstüne tıklıyorsunuz
  • Champion da gdi ve nod ları bitirdim ama bende scrinler açılmadı menüde scrinlerle nasıl oynayacagız.

Yada bana scrin e gelmiş biri save dosyasını atabilir mi ? Scrinlerle de oynamak istiyorum.

• campagine tıkla orda yoksa C:\Documendsandsettings\[Kullanıcıadı]\Applicationdata\Command&ConquerTiberiumWars\Profiles\[Profiladı] klasörüne girdikten sonra buradaki ProfileData.ini dosyasını notepd ile aç PPK = 7425351423446987 şaeklinde bir satır var burdaki tüm rakamlar 9 ile değiştirip dosyayı kayıt edip çık.
  • skrlmis bolumune yeni mapler yok mu yaw ben buldum bi kac tane ama nere atacamı bulamadım bu konuda bilgisi olan birisi yazsın ltf
  • cnsmaps mıydı neydı orda var arkadaslar yenı harıtalar tam hatırlayamadım sıtenın adını sımdı ama bılenler mutlaka vardır bırde oyunda farklı ozellıkler bulan arkadaslar paylasabılırmı hepımız butun ozellıklerı bılmıyoruz sonucta oyunla ılgılı
  • Kardeş hiçbir yerde bişi görmedim. Nerede açılıyor biraz daha açabilirmisin? Keşke ss olsada buraya koysaydım ama yok... 4 tim roket atarlı eleman var başka bir şey de yok... Deliricem yaa

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

bak o bölümde yan tarafta özellik açılıyor ona tıklayıp düşmanların üstüne tıklıyorsunuz
  • bende 512 ram 128 radeon 9700 ekran kartı p4 ıntel cenrino 1.7 işlemci war kasmadan oynarmıyım medium ayarlarda
    lütfen cevap yazın
  • minimum ayarda oynarsın 512ddr2 3800amd 512 x550 ile medium ayarda oynuya biliyorum ben sen biraz zor :)
  • oyunu 256 kb ile büyük bir sabır ve azim göstererek birkaç gün önce indirdim. ama gerçekten indirdiğime değdi. red alerttan beri oynarım bu seriyi. ve bu oyunda red alertin özellikleri daha bariz görünüyor. c&c generals ve zero hour da bu etki fazla yoktu. bir kaç ırk daha ekleseler iyi olurdu diye düşünüyorum. umarım yeni yamalarda eklenir. ayrıca scrinler diğer ikisine göre bariz güçlü. bu durum biraz kötü olmuş. onun dışında oyun gayet güzel. tavsiye ederim. ha bir şey de sorayım. yeni haritalar var mı tiberium için
  • scrinler daha güçlü değil oyunu biraz oynamaya başlarsan anlarsın en güçlü gdi , en teknik nod , scrinler bunun ortasında kalıyor
  • Selamlar ;

Arkadaşlar pc de oyun konusuna çok yabancıyım.Ama askerde bu oyunun ilk serisini oynadığım için Tiberium wars'ı pc ye kurdum.Sormak istediğim bir iki soru var.
    1- Bu oyuna internetten oyunu geliştirmek için eklenti indiliyor mu? İndiriliyorsa hangi siteden indirebilirim ?
    2- İndirilen eklenti nasıl kuruluyor ?
    3- Mesajların birisinde orjinal değilse oyun eklenti olsa bile kurulmaz gibi bir cümle geçiyor, bu ne kadar doğru ?
    Eğer sorularım konusunda beni aydınlatacak bir forum dostumuz çıkarsa çok memnun olacağım.

Saygılarımla.
  • http://img475.imageshack.us/my.php?image=cnc3game200705081925395bh6.png
    resim çıktıysa mouse ile gösterdiğim yere tıklayıp düşmana tıklıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 8 Mayıs 2007; 20:04:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Arkadaşlar pc de oyun konusuna çok yabancıyım.Ama askerde bu oyunun ilk serisini oynadığım için Tiberium wars'ı pc ye kurdum.Sormak istediğim bir iki soru var.
    1- Bu oyuna internetten oyunu geliştirmek için eklenti indiliyor mu? İndiriliyorsa hangi siteden indirebilirim ?
    2- İndirilen eklenti nasıl kuruluyor ?
    3- Mesajların birisinde orjinal değilse oyun eklenti olsa bile kurulmaz gibi bir cümle geçiyor, bu ne kadar doğru ?
    Eğer sorularım konusunda beni aydınlatacak bir forum dostumuz çıkarsa çok memnun olacağım.

Saygılarımla.

1_ Oyunu geliştime için derken bug falan düzeltmek için eklenti indiriliyor EA'in sitesinden indirebilirsin.
    2_üstüne çift tıklıyon kuruluyor.(Bende öyle oldu)
    3_Doğrudur.

• Selamlar ;

RaderrR1993 ilgi gösterip cevapladığın için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.