Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • red alert 2 gıbı araclar ve sılahlar olsa ıdı daha ıyı olurdu dıye dusunuyorum bıraz abartmıslar ben oynadım ama beyenmedım tabı bu benım fıkrım
  • quote:

Orjinalden alıntı: schiptor

red alert 2 gıbı araclar ve sılahlar olsa ıdı daha ıyı olurdu dıye dusunuyorum bıraz abartmıslar ben oynadım ama beyenmedım tabı bu benım fıkrım

Olacak ama 2009 a dogru cikacak olan RA3 de olacak.
  • daha oyunun cok baslarında white house diye bi bolum var...8 tane roketli adamla baslıyor bolum. sagda ve solda yok edilecek hedefleri roketleyerek yok ediyoruz, sonra hava kuvvetleri gelip oraya bomba yagdırıp heryeri dümdüz ediyor giderkende size 3 tane arac ve 15-20 asker bırakıyor...simdi ben 4 gundur bununla ugrasıyorum. bu 3 arac ve 15-20 askerle burayı bir turlu gecemedim hemde easy'de oynamama ragmen ..acaba nerede hata yapıyorum ???
  • yok oynayamıcaz biz bu oyunu :)) ne yapsam olmuyo...acilen ingilizce kursuna yazılayım bari...yok mu bu bölümü nasıl geçtiğini anlatacak bi gamer ???
  • sonunda çözdüm...kendi sorunumu kendim çözdüğümü de belirten msj yazayım :))
  • yaaa bende aldım bu oyunu kane edition olanından korsan hata veriyor oyundan çıkıyor sinir oldum nasıl yapıcam şunu öfff vista kullanıyorum ama o orjinaloyun korsan onun için hata veriodur ama bir yolu vardır düzeltmenin heralde yardım edin bana lütfen oyuna hasta oldum mükemmel bişey yardım edin helppPPPpppp mMmeeeEEe
  • arkadaşlar bu sarajevo bölümünü nasıl geçceğiz herşeyi yok ettim duvarları bile ama hiç bir şey olmuyor ortadaki o yapıyada hiç zarar veremiyorum çıldıracam dünden beri uğraşıyorum geçemedim acil yardım
  • arkadaşlar takıldığım bölüm resimleri

• quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşlar bu sarajevo bölümünü nasıl geçceğiz herşeyi yok ettim duvarları bile ama hiç bir şey olmuyor ortadaki o yapıyada hiç zarar veremiyorum çıldıracam dünden beri uğraşıyorum geçemedim acil yardım

dostum o haritadaki amaç Temple Prime'a Ion Cannon ile saldırıp buhar etmek, tabi bu o kadar kolay değil, adamlar Ion Cannon saldırılarını safdışı etmek için 3 adet engelleyici bina koymuşlar önce bunları ekarte etmelisin, binalar zaten dikkat ettiysen koyduğun ss lerde de gözüküyor, sana iyi avlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 5 Nisan 2008; 11:04:35 >
  • hangisini indircem ya iki tane edition var .. yardımcı olurmusunuz

• command and conquer serisinden nefret ederdim ta ki kane's wrath ı oynayana kadar
  • @barisx3 üstteki Kane Edition olan ana oyun, alttaki Kane's Wrath ise ana oyunun ekspansiyonu yani ek paketi, ikisinide indir güven bana koleksiyonunun nadide parçalarından olacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

@barisx3 üstteki Kane Edition olan ana oyun, alttaki Kane's Wrath ise ana oyunun ekspansiyonu yani ek paketi, ikisinide indir güven bana koleksiyonunun nadide parçalarından olacaklar

yanlız kimse al demiyor,indir diyor.amma warezciyiz
  • Kane's Wrath bunu indirdim ya az kaldı bitmesine :( tek başına kuruluyordur umarım yoksa ayvayı yedım yer yok :(
  • up up
  • ahyda ek paket 7.8 gb ya ilkinimi kurmak gerkiyordu kurdum acılırken error verdı ıslemlerı yaptıgım halde Kane Edition kurulumu olması lazım ya hoha 15 gb yer işgali
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

ahyda ek paket 7.8 gb ya ilkinimi kurmak gerkiyordu kurdum acılırken error verdı ıslemlerı yaptıgım halde Kane Edition kurulumu olması lazım ya hoha 15 gb yer işgali

15 deil 30 gb bile işgal edebilir benimbilgisayarımda c&c ye her zaman yerim vardır 160 gb hdd olmasına ragmen
    + olarak
    only english ile 10 gb filan
  • arkadaşlar italian red zone: ground zero bölümünde takıldım. oyunu geçemeyince easyye aldım, bir kere geçmeyi başardım ama onda da bölüm atlamadı. bu bölümdeki strateji ve taktikleriniz nelerdi?
  • biraz evvel bitirdim oyunu, zor oldu ama bitirdim. bölüm atlamıyor oyun bitiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

arkadaşlar italian red zone: ground zero bölümünde takıldım. oyunu geçemeyince easyye aldım, bir kere geçmeyi başardım ama onda da bölüm atlamadı. bu bölümdeki strateji ve taktikleriniz nelerdi?
  • Arkadaşlar ben daha bu gün tiberium wars'ı yükledim vee sistemim oldukça yüksek ama oyuna girdikten bi süre sonra beni oyundan atıyo acaba nedenini billen varmı?

İntel Pentium D Dual Core 2.0 Ghz
    1 Gb Ram
    512 Mb Ekran Kartı

Şimdiden Herkese Tşk. Ederim...!
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.