Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath ÇIKTI (Xbox360) (Pal)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Command & Conquer 3: Kane's Wrath ÇIKTI (Xbox360) (Pal)

Kane, Xbox360 ı istila etmeye hazırlanıyor ve birlikte muhteşem bir RTS deneyimi getiriyor. Oyun 23 Haziran'da 39.99$ satış fiyatıyla kargolanıcak. Oyuna Gamestop.com dan pre-order verenler, konuşan bir Kane Bobblehead bebeğine sahip olacaklar. Oyun yeni ve Xbox360 için optimize edilen devrimci bir kontrol mekanizmasıyla geliyor. Oyunda hikaye bazlı 13 campaign olucak. Live içinde 50 multiplayer harita ve 4 kişinin online oynayabilme imkanı olucak.

Oyunda 1000 achievement puanı olucak ve Live üzerinden Vision Cam'e destek vericek.

Oyun ayrıca çalışmak için Tiberium Wars'a gereksinim duymayacak.

quote:

Kane is invading the Xbox 360, and he's bringing the ultimate console RTS experience with him! The follow up to last year's Command & Conquer 3: Tiberium Wars*, Kane's Wrath has gone gold for the Xbox 360, and will be shipping on June 23, 2008 with an MSRP of $39.99. Gamers who pre-order Kane's Wrath from Gamestop.com will receive an exclusive talking Kane Bobblehead doll (available while supplies last).

Featuring the all-new CommandStick interface, a revolutionary control scheme built from the ground up and optimized for the Xbox 360, Kane's Wrath is packed full of content, including a full 13 mission story-driven campaign, the Xbox 360-exclusive Kane's Challenge mode, six new diverse sub-factions, game changing epic units and over 50 multiplayer maps for online play over Xbox Live with up to four players.

Kane's Wrath on the Xbox 360 will also come with 1000 achievement points spread across the game's four main game modes (Campaign, Kane's Challenge, Skirmish and Multiplayer) and support for the console's Vision Cam over Xbox Live.

------------------------------------------

EK BİLGİ

*Platform : XBOX 360 (pc yede geliyor)

*Yayıncı: Electronic Arts

*Geliştiren: EA Los Angeles

*Tür: Strateji

*Çıkış Tarihi : USA -- 23 Haziran 2008, Avrupa -- 29 Ağustos 2008, Avustralya -- Mayıs 2008

------------------------------------------
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mouse olmadan zevk olmuyor bu oyunda.
  • süper olacak bence çok merak ediyorum yau diğer oyunu her yerde aramama rağmen (j makine) bulamamıştım içimde kalmıştı bariz bir şekilde, umarım bunu kaçırmam :D
  • Grafikler biraz daha gelişmiş hoş görünüyo, ama bişey sorucam daha önce hiç oynamadığım için bu tür strateji oyunlarını nasıl oynuyolar Gamepad ile, bütün birimleri seçersin sanırım istediğini seçmek yönlendirmek zor olur gibime geliyo?? eğer oynanabilirlik iyi olursa denemek isterim.
  • Bu oyunu PS3e almak lazim, malum klavye mouse destegi var. FPS'lerde sorun yasamiyorum ama RTS'lerde mouse ve klavye olmazsa olmaz
  • Klavye-mouse olmadan gerçekten de zor ama ayrı bir havası oluyor. Alışmak lazım. İlk oyun güzeldi. Devamı da güzel olacak. Kocaman ekranda strateji oynamak harika
  • üçüncü resimde binanın üstündeki gölgede ve ağaçların gölgesinde dırtık var ama diğerlerinde yok.
    not:360ım var artık ilişmeyin :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ilk oyunu çatır çatır oynadım controller ile bir kaç saat alışma süresinden sonra kesinlikle problem yaşanmıyor.Oynanmaz diyenler de önce bir denesinler.
  • Ek paketi bilgisayarda oynamayı düşünüyordum, artık xbox da oynarım.
  • Mouse olmadan olmuyor hakkaten.Bir yerden sonra insanın elini ağrıtıyor.
  • çok iyi görünüyor da hakkaten mouse suz çok ilginç olur herhalde hiç daha önce oynamadım
  • bu oyun ek paketmi ney arkadaşlar bi açıklayın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

bu oyun ek paketmi ney arkadaşlar bi açıklayın?

orada yazıyor ek paket değil biraz zahmet edip okumalısın
  • 1. oyunu ben beğendim multiplayer harika, Buda güzel olur inşallah yeni birimlerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

bu oyun ek paketmi ney arkadaşlar bi açıklayın?

orada yazıyor ek paket değil biraz zahmet edip okumalısın
    Ek paket ama tek başına çalışabiliyor. Tiberium Wars'ın üzerine yeni bir campaign modu ve birkaç küçük yenilik getiriyor.
  • biraz hevesınızı kacırcak gıbı olcak pc de oynadım kanes wrathı şahsen ılk oyuna göre sönük buldum.oyun kısa ayrıca bu oyundaki videolara ılk oyundakı vıdeolar kadar kasmamıslar.bır yenı eklenen sarışın bayan kral onun için kasabılırsınız
    ılk oyunu pcde bıtırmıstım.xboxta da meraktan deneyım demıstım gamepadle oynamak ıskence gıbı gelmıstı sahsen.tmm tps,fps,spor ne varsa oynanır gamepadle ama strateji asla!
  • fps gayet rahat gamepadle ama strateji işkenceye dönüşüyor..yerinde müdahale edemiyorsun..ilk oyun beni aşırı zorlamıştı ztn daha oyunun başlarında geçemiyordum bölümleri.keşke çıksa bir mouse red alertte gelicek çnkü
  • ilk oyunu pc de hala oynarım guzel oyun ekpaketi pc de oynamayı düşünüyordum sanırım xbox360 oynıyacagım grafikler gelişmiş gibi hoş gorunuyor
  • oyanayan oynuyor arkadaşlar bu oyunu konsolda,biraz uğraşmak lazım kolla yoksa bu kolu ilk eline alan adam da vuramıyor fps'lerde
  • Arkadaşlar ben böyle bir deneyim yaşadım ilk oyunda mouse'suz yapamam dedim saçmalık dedim sadece 30 dk oynayın bir strateji oyunu ancak bir joystickle bu kadar rahat oynanabilir.Gerçekten hiç zorlanmıyosunuz ilk başta çok abuk geliyo ama dedim ya sabredin ne demek istediğimi anlıyacaksınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.