Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath ÇIKTI (Xbox360) (Pal) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyuna laf yok ama stratejilerin de mausesiz tadı çıkmıyo
  • ilk çıkan C&C serisinin demosunu xboxta denedim açıkçası pc kadar çabuk müdahale edemediimi düşünüyorum. hernekadar kolaylaşmış olsada klavye+mouse olmadan bir strateji oyunu gerçekten beni zorluyor. örnek vermek gerekirse düşman üssüne bir yandan hızlı araşlarla saldırı yaparken aynı anda uzak mesafeden topla saldırmak gibi bir olayı kordine etmek gerçekten çok zor gözüküyor (pc'de bile zorlayan bir durum). xbox'ta şu klavye+mouse olayına bir çözüm getirseler keşke artık yani sırf bu yüzden pc'deki ekran kartını yenilemek zorunda kaldım.

bu arada kane's wrath tek kişilik modda çok yenilik getirmiyor ama multiplayerda her ırka ait 1 ana 2 de alt ırk oluşturmuşlar ve her biri çok farklı oynanış tarzına ve avantajlara sahip. buda oyuna çok renk katıyor, eğer oynamadıysanız ve benim gibi C&C fanatiklerindenseniz mutlaka PC veya xbox'ta deneyin derim.

• valla konsollardan pc de vakit bulamıyorum onun için 2. oyununu oynayamadım ama 1. oyunun orjinal cd keyi var online oynuyorum çok güzel bir oyun gerçekten Zaten C&C serisi multiplayer oynanır
  • Oyun PAL için çıktı ve tabii region free değil.

İndiriyorum ama hemen yazmayı düşünmüyorum bekleyelim bakalım bi.
  • ben hala fpslerde kola alışamadım RS i mouse gibi kullanamıyorumBunu hiç kullanamam heralde
  • Oynayan olursa bilgi versin lütfen, kontroller nasıl merak ediyorum
  • ben indirme başladım yarın akşama inecek bu serinin hastasıyım 9 yaşımdan beri oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Oynayan olursa bilgi versin lütfen, kontroller nasıl merak ediyorum

Kontroller her zamanki gibi. Alıştığın zaman ve kısa yolları ezberlersen, klavye-mouse kullanıyormuşsun gibi hızlı seçimler yapabiliyorsun. Ben iyice alıştım oyuna. Birkaç saatte alışıyorsun. İlk oyunu bitirdiysen zaten sorun yok demektir
  • İndiren oynayan varsa birkaç fotoğraf çekerse güzel olacak.
  • bu kdr zormu bir uyumlu mouse klavye çıkarmak anlamadm. stick bile var bu yok
  • oyunu indirdim ama dl-dvd yok onun gibi 3 oyun daha bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

oyunu indirdim ama dl-dvd yok onun gibi 3 oyun daha bekliyor

Aynen top spin 3 ve bu oyun bekliyor son dvd kaldı onun da hangi oyunla sözleneceğini biliyosunuzdur
  • Oyunu aldim ancak ayni gun gidip geri verdim, red alert'i bekliycem sanirim..
  • oyunu bayadır beklediğim için anında indirdim ve anında yazdırdım zira deli merak ediyordum...

grafikleri baya baya iyi bence, oynanabilirlik de fena diil ama tabii mouse olmaması münasebetiyle zorluk çektim elemanları kontrol ederlen yönlendirirlen ya da saldırdırten, aslında yüzlerce kısayol yapmışlar kontrol bazında ama onların hepsine de hakim olacak kadar ilerlemedim oyunda 1 saat filan oynadım tutorial war zaten hemen başında neyi nasıl hangi kombinasyon ile yapman gerektiğini anlatıyor ama oyuna girince işler daha da komplike bir hal alıyor.

oyun üzerinde biraz uğraş gerektiriyor kontrollere alışmak adına yoksa benim gayet hoşuma gitti (pc de oynamadım oyunu o yüzden karşılaştıramayacağım)
  • Elinde bu oyundan olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.